رئیس جمهور بر مبانی اصول کاری خود اقدامی شایسته انجام دادند

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و فعال سیاسی اصولگرا گفت که فکر نمی‌کنم کسی با برکناری معاون رئیس جمهور مخالف باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین نیک‌خوی متین - حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌و‌گو باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با برکناری شهرام دبیری از دولت اظهار کرد: با توجه به شعار‌هایی که رئیس جمهور داشتند ما شاهد بودیم که ایشان نخواستند رفاقت را بر اصول کاریشان ترجیح دهند؛ لذا بر مبنای آن اصول کاری به هر حال این اقدام را انجام دادند که شایسته بوده و کار قابل تحسینی است.

 حمیدرضا ترقی در ارتباط مطرح شدن این حواشی در آغاز سال ۱۴۰۴ برای دولت چهاردهم گفت: نباید چندان به این مسائل به شکل حاشیه نگاه کرد. این مسائل عادی است و حالا بعضیها ممکن است بزرگنمایی کنند. ولی به هر حال وقتی که دولت در چنین شرایطی قرار می‌گیرد که خوب انتظار هم ندارد، باید تصمیمات جدی گرفته شود.

وی افزود: آقای پزشکیان به لحاظ سبک زندگی و نوع زندگی و تاکیدی که روی نهج البلاغه مطرح می کنند برای کارگزاران نظام اسلامی، وقتی می بینند که به هر حال کسی این اصول و معیار‌ها را رعایت نمی‌کند خصوصا ویژگی‌هایی که مقام معظم رهبری برای کارگزاران دولت، مطرح کردند، مجبور می شوند اقدامات جدی انجام دهند.

 طبیعتاً انتظار این است که با همان تبعیتی که ایشان از اسلام و نهج البلاغه و از مقام معظم رهبری دارند همین نوع برخورد را انجام بدهند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: من فکر نمی‌کنم کسی هم با این کار مخالف باشد یا آن را مغایر با وفاق و معیار‌های ارزشی بداند و به نظر می رسد که فضای لسانی در کشور به اندازه کافی روی تقبیح این سبک زندگی کار کردند و تقریبا به گونه ای است که کاملا در راستای خواست مردم این کار انجام شده است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار