به گزارش ذاکرنیوز، علی محمدیان اردی در گفتو گو با مهر، اظهار کرد: همزمان با هفته دولت چند طرح و پروژه بهداشتی – درمانی در استان اردبیل به بهرهبرداری میرسد که توسعه فضای اورژانس بیمارستان امام خمینی از جمله این پروژهها است.
وی تصریح کرد: با بازسازی فضای فرسوده قبلی این بیمارستان، بخش اورژانس ۴۰ تا ۵۰ تخت افزایش مییابد تا با هزینه ۱۶ میلیارد تومانی طرح توسعه اورژانس بیمارستان امام خمینی به بهرهبرداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل از راهاندازی رشته جدید تصویربرداری مداخلهای در اردبیل خبر داد و گفت: به جای جراحی، با این روش پزشکان مداوای بیماران را انجام میدهند که برای این پروژه سه میلیارد تومان هزینه شده است.
محمدیان اردی افزود: راهاندازی رختشورخانه ترومای اردبیل با چهار میلیارد تومان و خرید مدرنترین دستگاه آنژیوگرافی با ۱۶ میلیارد تومان از پروژههای افتتاحی در هفته دولت است تا خدماترسانی به بیماران به شکل کیفی انجام شود.
وی فرسودگی دستگاه آنژیوگرافی قبلی را با نایاب شدن قطعات آن یادآور شد و خاطرنشان کرد: دستگاه جدید آنژیوگرافی قادر به ارائه خدمات قلب و عروق، باز کردن رگهای گرفته شده و انجام اعمال درمانی پیشرفته است.
محمدیان اردی از راهاندازی مرکز سی. تی. اسکن بیمارستان امام خمینی اردبیل خبر داد و اضافه کرد: در ایام کرونا دستگاه قبلی سی. تی. اسکن با ارائه خدمات به بیش از ۱۰۰ هزار سی. تی. اسکن ریه فرسوده شده بود که با به روزرسانی این دستگاه خدماترسانی بهتر را شاهد خواهیم بود.
وی افتتاح ۲ مرکز بهداشت اردبیل با ۱۴ میلیارد تومان اعتبار، راهاندازی ساختمان بهداشت در روستای دیم سقرلوی نیر و توسعه مرکز جامع کورائیم را با سه میلیارد تومان اعتبار از پروژههای افتتاحی دانشگاه علوم پزشکی در هفته دولت اعلام کرد.
محمدیان اردی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در گرمی نیز مرکز جامع سلامت شهید باکری و پایگاه سلامت شهرک ولیعصر در گرامیداشت این ایام کلنگزنی خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل با گرامیداشت روز پزشک ادامه داد: اول شهریور زادروز پزشک بوعلی سینا، روز پزشک نامگذاری شده که همچنان کتابها و روشهای درمانی این پزشک حاذق قابل استناد است.
وی با بیان اینکه در دومین سال شیوع کرونا پزشکان در کنار کادر درمانی در خط مقدم مقابله با کرونا قرار داشتند، اظهار کرد: در کل استان یکهزار پزشک عمومی، ۴۷۶ پزشک متخصص، ۹۲ پزشک فوق تخصص، ۳۶۰ دندانپزشک و ۲۰۰ داروساز فعالیت میکنند که همچنان در برخی از رشتههای تخصصی و فوق تخصصی با کمبود پزشک روبهرو هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل به استقبال نکردن برخی از پزشکان از رشتههایی نظیر طب اورژانس، بیهوشی، جراحی اطفال و رادیولوژی را یادآور شد و تصریح کرد: امیدواریم در مهرماه و با توزیع نیروی انسانی جدید شاهد تزریق پزشکان متخصص و فوق تخصص به مراکز درمانی و پزشکی استان باشیم.