به گزارش ذاکرنیوز ، صادق سلطانینژاد بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: اداره کل اقتصادی و دارایی استان کرمان بهعنوان نماینده وزیر اقتصاد در استان فعالیت میکند و واحدهای تابعه از جمله بانکها، بیمهها و گمرکات با ما همکاری دارند.
وی با بیان اینکه اعتقاد داریم که ریلگذاری اقتصادی در استان کرمان باید تغییر کند و اصل بر شفافیت اقتصادی باشد تا از بروز رانت و فساد جلوگیری شود، گفت: شفافیت در پرداخت تسهیلات بانکی از جمله تسهیلات بخش کشاورزی را با جدیت پیگیری کردهایم و تحقیقاتی در این زمینه داشتهایم.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان با اشاره به اینکه منابع دولتی باید به صورت مستقیم به ذینفعان برسد و واسطهها حذف شوند، افزود: در پنج ماهه ابتدای سال تسهیلات بانکی و حمایتی در قالب تسهیلات اشتغال هدفمند شده است.
وی با بیان اینکه 8 هزار میلیارد ریال تسهیلات تبصره 18 به واحدهای صنعتی پرداخت شده که باعث تثبیت اشتغال استان شده است، ادامه داد: سعی کردیم کمترین انحراف را در پرداخت تسهیلات داشته باشیم و این طرحها اثربخش باشند.
سلطانینژاد با اشاره به اینکه هزار و 217 میلیارد تومان سهمیه استان کرمان در پرداخت تسهیلات تبصره 18 بوده بیان کرد: تا پایان مرداد ماه 800 میلیون تومان آن پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه سامانه جامع اطلس سرمایهگذاری استان کرمان راهاندازی شده است که فرصت خوبی برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در استان است، گفت: 78 فرصت سرمایهگذاری استان کرمان در این سامانه معرفی شده که در بخشهای مختلف است.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در این فرصتهای شغلی توسعه استان کرمان را بهدنبال دارد، افزود: 19 میلیون دلار جذب سرمایهگذاری خارجی داشتیم که فرصت خوبی برای استان کرمان است.
وی با بیان اینکه احداث نیروگاههای خورشیدی با مشارکت سرمایهگذاری خارجی یکی از این سرمایهگذاریها است، ادامه داد: الگوی تامین مالی در استان کرمان بسیار اهمیت دارد و دستگاههای دولتی و سرمایهگذاران باید به ظرفیتهای مختلف تامین مالی توجه کنند.
سلطانینژاد با اشاره به اینکه بازار بورس و سرمایه یکی از این فرصتها است که متاسفانه مغفول مانده است، گفت: استان کرمان از منابع صندوق توسعه ملی حق خودش را دریافت نکرده است و از این منابع تامین مالی باید استفاده شود.
وی با بیان اینکه وضعیت فضای کسب و کار استان مناسب نیست و باید اقدامات اساسی در این حوزه انجام شود، افزود: درگاه ملی مجوزهای کشور در راستای بهبود فضای کسب و کار در کشور راهاندازی شده است.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان کرمان با اشاره به اینکه حدود هزار و 700 مجوز در این سامانه بهروزرسانی و بارگذاری شده است که هر شهروندی میتواند از آن استفاده کند، گفت: 23 هزار و 500 میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی استان کرمان است که کمک بزرگی برای دولت است.
وی با بیان اینکه مطالبه عمومی مردم استان کرمان است که مازاد این درآمدها به استان برگردد و در بودجه سال آینده تعدیل درآمد مالیاتی استان را داشته باشیم، افزود: 9 هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در استان در پنج ماهه اول سال وصول شده است.
سلطانینژاد با اشاره به اینکه 85 درصد اعتبارات استان کرمان در بخش جذب اسناد خزانه اسلامی جذب شده است، گفت: هزار و 220 میلیارد تومان از این طریق به پیمانکاران پرداخت شده است.