به گزارش ذاکرنیوز، محمدمهدی فداکار صبح امروز در همایش بیمه سلامت استان کرمان که با حضور محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستانهای کرمان و راور در مجلس، روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر استان برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات اینترنت و عدم ارتباطات در مراکز درمانی از جمله نقاط دورافتاده در استان کرمان باید برطرف شود.
وی با بیان اینکه خدمات نسخهنویسی الکترونیکی برای کشور اهمیت زیادی دارد و حتماً باید به صورت کامل اجرا شده و موانع آن برداشته شود، گفت: سازمان تامین اجتماعی مطالبات مراکز درمانی استان کرمان را پرداخت کند.
استاندار کرمان بیان کرد: در برخی حوزههای دانشگاه علوم پزشکی حدود یک سال است بدهی سازمان تامین اجتماعی به بیمارستانها و مراکز درمانی پرداخت نشده است.
وی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی استان کرمان نامهای ارسال کرده و در آن میزان بدهی دستگاههای دولتی استان را برای پرداخت پیگیری کرده است، گفت: این آمادگی وجود دارد تا تهاتر انجام و مشکلات مراکز درمانی استان برطرف شود.
مهدی احمدینژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه از بیمه سلامت تشکر میکنیم که در کنار مراکز درمانی هستند و کمک بسیار خوبی برای درمان مردم انجام میدهند، اظهار داشت: بیمه سلامت به معنای واقعی خدمتگزار است.
وی با اشاره به اینکه اتباع بیگانه در استان کرمان معضل مراکز درمانی هستند و حداقل 40 تا 50 درصد تختهای بیمارستانی توسط آنها اشغال شده است، گفت: اتباع بیگانه در کشور ما کار میکنند، درآمد دارند و باید بیمه شوند و برای درمان خود هزینه پرداخت کنند و معنی ندارد درمان آنها رایگان باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، افزود: بدهی تامین اجتماعی به بیمارستانهای استان کرمان بسیار زیاد است و متاسفانه خبری از پرداخت آن توسط این سازمان نیست.
بیمه سلامت 90 درصد هزینههای درمان ناباروری در کرمان را پرداخت میکندمعوقات 5 ماه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی سایر سطوح تا پایان سال پرداخت میشود
روحالله سلیمان رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س) کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مشکلات حوزه سلامت در بیمارستانها کمبود دارو است، اظهار داشت: در آغاز فصل سرما هستیم و کمبود آنتیبیوتیکها و سرم در بیمارستانها مشهود است.
وی با اشاره به اینکه کمبود داروهای بیهوشی باعث لغو بعضی از عملهای جراحی در بیمارستانها شده است، گفت: تاخیر در پرداخت بیمهها متاسفانه زیاد است و بعضی سازمانهای بیمهگر همکاری خوبی ندارند.
رئیس بیمارستان حضرت فاطمه(س) کرمان با بیان اینکه نسخهنویسی الکترونیکی خوب است، اما مشکلات عدم اینترنت و یا مشکلات سامانه در برخی موارد نارضایتیهایی در بین بیماران ایجاد کرده است، ادامه داد: بیمههای روستایی امکان دریافت خدمات درمانی در مراکز درمانی بیمارستانی نظامی ندارند که یک مشکل و آسیب بزرگ است.
وی با اشاره به اینکه مردم از روستاها به ما مراجعه میکنند و ما نمیتوانیم خدمات بدهیم و یا هزینه درمان آنها آزاد محسوب میشود که باعث نارضایتی شدید شده است، گفت: نظامیان همیشه در سطح کشور به مردم خدمتگزاری کردند و مردم با این امید به بیمارستانهای نظامی مراجعه میکنند که ما شرمندهایم.
150 هزار نفر در استان کرمان بیمه رایگان سلامت شدند
محمد جعفری صبح امروز در این همایش، با بیان اینکه بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر در سطح استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، اظهار داشت: بیمه سلامت استان کرمان بهازای هر 10 هزار نفر جمعیت یک کارمند دارد.
وی با اشاره به اینکه ماهانه بالغ بر 900 میلیارد ریال حق بیمه بیماران در استان کرمان پرداخت میشود، گفت: ماهانه 160 میلیارد ریال خدمات پزشک خانواده به مراجعهکنندگان در استان کرمان پرداخت میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه با هدف افزایش جمعیت و حمایت از بارور شدن زوجهای نابارور بیش از 90 درصد هزینههای ناباروری در استان توسط بیمه سلامت پرداخت میشود، افزود: صندوق کمک به بیماران صعب العلاج راهاندازی شده و تمام تلاش خود را میکنیم که هزینههای درمان این بیماران کاملا رایگان شود.
وی با اشاره به اینکه در مدت شش ماهه سال جاری شش میلیون نفر بیمه رایگان سلامت در کشور شدند، بیان کرد: در استان کرمان 150 هزار نفر بیمه رایگان سلامت شدند.
جعفری با بیان اینکه در سال جاری برای تسهیل در باروری، با ماماها قرارداد بستیم تا مشکلات این حوزه برطرف شود، گفت: درمان بستری بیمارانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند، رایگان شده است و قبلاً درمان سرپایی آنها رایگان بوده است.
وی با اشاره به اینکه افزایش سن جمعیت در استان کرمان مشهود است و میطلبد به فرزندآوری توجه ویژه شود، ادامه داد: پدیده زیرمیزی در شهرهای استان کرمان دیده میشود و متاسفانه هزینههای درمان خارج از تعرفه از بیماران گرفته میشود.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه تامین تجهیزات خارج از بیمارستان آسیب زیادی دارد، افزود: در تامین این تجهیزات خارج از بیمارستان هم امکان تهیه وسایل بیکیفیت وجود دارد و هم هزینه را با دلالی و واسطه گری افزایش میدهد.
وی با اشاره به اینکه اختیاری بودن بیمه نیز از دیگر مشکلات است، بیان کرد: باید بیمه شدن در قانون از بدو تولد اجباری شود و با این کار ریسک بیماری کاهش پیدا میکند.
جعفری با بیان اینکه بالای 300 هزار نفر در شهرهای استان کرمان بیمه رایگان سلامت هستند، گفت: سرگردانی بیماران در مطب پزشکان ناشی از عدم مراجعه به پزشک خانواده است و این مهم باید فرهنگ سازی شود؛ یک میلیون و 300 هزار نفر در سطح استان کرمان میتوانند از ظرفیت پزشک خانواده استفاده کنند.