به گزارش پایگاه خبری ذاکرنیوز، سید وحید خلیلاللهی در گفتو گو با مهر، اظهار کرد: با استقرار ۹۹.۶ دهم درصد نسخهنویسی سرپایی و صد درصد سامانه تبادل و رسیدگی الکترونیکی اسناد دفتری، شاهد ارتقای خدمات به بیمهشدگان در اردبیل هستیم.
وی از راهاندازی سامانه غیرحضوری شهروندی به منظور مشاهده سوابق بیمهای و درمانی بیمهشدگان خبر داد و تصریح کرد: اجرای اصالتبندی داروها و تجهیزات از طریق ارتباطات سامانهای، اجرای طرح حذف ارز ترجیحی دارو به صورت سامانهای و… از جمله اقدامات بیمه سلامت در استان اردبیل است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل به عقد قرارداد با ۹۳۵ مؤسسه تشخیص و درمانی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۴۱۲ میلیارد تومان هزینه درمانی پرداخت شده که نسبت به سال قبل از آن ۶۳ درصد افزایش نشان میدهد.
خلیلاللهی پرداخت هزینه پرداخت درمان کرونا برای ۲۰ هزار بستری به میزان ۷۷ میلیارد تومان را یادآور شد، افزود: ارائه خدمات بیمهای دفتری و سرپایی با بیش از ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار بار مراجعه در سال گذشته انجام شده است.
وی اعتبار درمانی سالجاری را ۴۸۸ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: این اعتبار نسبت به سال قبل ۱۸.۵ درصد افزایش نشان میدهد.
خلیلاللهی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۳ درصد جمعیت استان اردبیل بیمهشده سازمان هستند، خاطرنشان کرد: این میزان ۸۲۱ هزار نفر را در اردبیل شامل میشود.
وی با تبریک فرا رسیدن هفته سلامت اضافه کرد: این هفته از ۳۰ مهرماه تا ۶ آبان ماه با اجرای برنامههای متنوع و متعدد اجرا خواهد شد.
خلیلاللهی نشاندار کردن ۴۰۸ فرد نابارور در سامانه نسخهنویسی الکترونیکی را یادآور شد و بیان کرد: افزایش خدمات خاص ناباروری از ۶ خدمت به ۱۲ خدمت و افزایش تعهد داروهای ناباروری از ۱۵ قلم به ۵۶ قلم از برنامههای بیمه سلامت در راستای اجرای سیاستهای جوانی جمعیت و حمایت از زوجین نابارور است.
مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل با اشاره به تقبل سه میلیارد تومان هزینه درمان ناباروری در ۹ ماه از شروع طرح گفت: افزایش تعهدات سن درمان ناباروری از ۴۵ سال به ۴۹ سال تمام و عقد قرارداد با ۴۱ ماما در سطح استان از جمله اقدامات بیمه سلامت در راستای حمایت از زوجین نابارور است.