مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون:

۱۷۴ هزار کارگر تحت پوشش بیمه بیکاری هستند

مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون از انجام ۴۲۰ هزار بازرسی از کارگاه های تولیدی در کشور خبر داد و گفت: ۱۷۴ هزار کارگر تحت پوشش بیمه بیکاری هستند.

به گزارش ذاکرنیوز، احمدرضا پرنده پیش ازظهر سه شنبه در دوره دانش افزایی و توانمندسازی ویژه رؤسا و کارشناسان ستادی و شهرستانی حوزه روابط کار ویژه استان‌های مازندران و گلستان که ضمن تشکر از کارفرمایانی که با رعایت ایمنی سلامت کارگران را تأمین می‌کنند اظهار کرد: کارگاه‌هایی که ایمنی رعایت نکنند پرخطر وحادثه ساز هستند و به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.


پرنده با اشاره به اینکه چهار برنامه مهم معاونت روابط کار تنظیم روابط کار، حفظ و صیانت نیروی کار، توجه به سه جانبه گرایی و تشکل‌های کارگری وکارفرمایی، پایداری مشاغل وبیمه بیکاری است، بیان کرد: در طی یکسال ۴۰۰ هزار پرونده در مراجع حل اختلاف سراسر کشور مورد بررسی قرارگرفته است.


وی وظیفه هیأت‌های حل اختلاف را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: تمامی اعضای مراجع حل اختلاف تلاش می‌کنند تا آرای صادره به حق باشد و در آرای سازشی دقت شود تا سازش‌ها نزدیک واقعیت وبه حق باشد.


مدیرکل بازرسی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عملکرد حوزه معاونت روابط کار وزارت تعاون و کار را در بخش‌های تنظیم روابط کار؛ حفظ و صیانت از نیروی کار؛ استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و حمایت از اشتغال پایدار را مهم برشمرد و گفت: در حوزه تنظیم روابط کار؛ در یک سال گذشته ۴۰۰ هزار پرونده در مراجع حل اختلاف کارگران بررسی شده و ۴۲۰ هزار بازرسی نظارت بر قانون کار توسط بازرسان کار صورت گرفته و ۳۵۰ هزار ابلاغیه برای رفع نواقص غیر ایمن به کارفرمایان ابلاغ شده است.


این مسئول از برگزاری یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت دوره‌های آموزشی درحوزه ایمنی و بهداشت کار و تشکیل ۲۱ هزار کمیته حفاظت و ایمنی در محیط‌های کاری خبر داد و افزود: هم اکنون در سطح ۱۳ هزار و۵۰۰ واحد تولیدی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فعال هستند و با وزارت تعاون و کار همکاری و همگرایی دارند و در حال حاضر ۱۷۴ هزار نفر از کارگران در کشور تحت پوشش بیمه بیکاری هستند.


بهبود روابط کار در مازندران و گلستان


مشاور معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: استان‌های مازندران و گلستان جزو استان‌های توسعه یافته و پایدار کشور هستند و در سند آمایش سرزمینی به آن اشاره شده است.


مهدی جمالی ادامه داد: هر دو استان دارای اقتصاد چند بعدی بوده، گلستان و مازندران را نگارستان ایران می‌داند که دارای مردمانی با نشاط و توانمند و برخوردار از منزلت اجتماعی خاص هستند.


این مسئول عنوان کرد: مازندران و گلستان دارای مزیت نسبی خوبی نسبت به سایر استان‌ها هستند و در اکثر شاخص‌ها در حوزه روابط کار شاهد بهبود در این استان‌ها هستیم.


مشاور معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به اهمیت تعاون در کشور گفت: تعاون یک روش و مسیر حرکت است و کار یک ابزار است و رفاه اجتماعی یک گستره بزرگ که تمامی اهداف را پوشش می‌دهد و همه دستگاه‌های زیرمجموعه این وزارتخانه باید در این راستا تلاش بی وقفه کنند.


وی در خصوص اهداف برگزاری دوره‌های یک روزه آموزش تخصصی قوانین مربوط به روابط کار، گفت: این دوره با هدف هم‌اندیشی و دانش افزایی برگزار شده است و امیدواریم بتوانیم از تجارب هم برای بهبود امور استفاده کنیم.


مدیرکل تعاون، کار و تعاون استان مازندران نیز از افزایش دوبرابری بازرسی‌ها از کارگاه‌های پرخطر معدنی استان خبر داد.


افزایش دو برابری بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی


علی باقری به افزایش دوبرابری بازرسی‌ها ازکارگاه های ساختمانی استان درسال جاری اشاره کرد وگفت: یک هزار و۱۱ مورد بازرسی ازکارگاه های ساختمانی داشته‌ایم که ۸ هزار و۹۰۲ مورد بازرسی برای نظارت برحسن اجرای قانون کار صورت گرفته است.


معاون روابط کار اداره کل تعاون وکار مازندران نیز از کاهش چشمگیر نقض آرا صادره ازسوی مراجع حل اختلاف درشعب دیوان عدالت اداری وکاهش میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های اختلافی درمراجع ذیربط از ۵۴ روز به ۳۷ روز خبر داد و گفت: در ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۴۰۰ طرح طبقه بندی مشاغل برای کارگران شرکت‌های خدماتی استان تأیید شد.


حامد رضوانی با اشاره به اینکه انتخابات ۶۶ تشکل کارگری وکارفرمایی استان تجدید شد، تصریح کرد: امار مقرری بگیران بیمه بیکاری درمازندران کاهش یافت.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار