به گزارش ذاکرنیوز، بیتاله برقراری؛ مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، بر توسعه بیمه اجتماعی مشمولین جامعه هدف صندوق در استان و گسترش عرصههای اقتصادی و اشتغالزایی اظهار کرد: صندوق، مولود نظام مقدس جمهوری اسلامی است و فلسفه تأسیس آن، فرامین رهبر کبیر انقلاب(ره)، مقام معظم رهبری و اصل 29 قانون اساسی است لذا تکلیف صندوق در قبال جامعه هدف به صورت واضح و مشخص گسترش بیمه اجتماعی است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، با تأکید بر جوانی صندوق به قابلیتهای فراوان آن اشاره کرده و افزود: ضریب پشتیبانی بیمهشدگان به بازنشستگان صندوق 10 به یک است که این نسبت از مطلوبیت بالایی برخوردار است.
برقراری با بیان اینکه صندوق کمتر شناخته شده و اطلاعات مسئولان و مردم از این صندوق کم است اظهار کرد: امیدوارم مجموعه استانداری و دستگاههای اجرایی در استان همچنان به همکاران ما در استان کمک کنند تا خدمات صندوق نزد جامعه هدف شناخته شود.
وی ضمن تشریح و تبیین سیاستهای قرارگاه کرامت در راستای اهداف، سیاستها و برنامههای تحولی دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر توجه ویژه به معیشت روستائیان و عشایر گفت: هدف محوری و اساسی ما، افزایش سطح کمی و کیفی خدمات قابل ارائه به بیمهشدگان تحت پوشش و جلب رضایتمندی ایشان است و با همین رویکرد، مصادف با سالروز ولادت باسعادت حضرت زهرا(س)، تفاهم نامه اعطای 22000 فقره تسهیلات قرض الحسنه با ارزش 960 میلیارد ریال به مستمریبگیران صندوق با بانک عامل منعقد شد.
برقراری افزود: از زمان تأسیس صندوق برای نخستین بار این تعداد تسهیلات با این میزان اعتبار به مستمری بگیران پرداخت میشود. این تسهیلات بدون نیاز به هرگونه مراجعه حضوری به بانک عامل، ارائه ضامن و یا هر اقدامی که در فرآیندهای بانکی مرسوم است به مستمری بگیران صندوق اعطا خواهد شد.
وی همچنین درباره روند فعالیتهای اقتصادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سطح استانهای کم برخوردار، بیان داشت: ما سه مسیر برای تأمین منابع داریم، حق بیمه، حق بیمه سهم دولت و منابع حاصل از سرمایهگذاریها. تلاش ما این است که سهامداری کرده و از بنگاهداری پرهیز کنیم لذا همکاری با استانداران را جزو اهداف ذاتی مجموعه صندوق میدانیم.