پیشینه روابط ایران و افغانستان در حوزه چاپ و نشر بررسی می‌شود

نشست «نگاهی به پیشینه روابط ایران و افغانستان در حوزه چاپ و نشر» با همکاری دفتر نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان و عمارت فرهنگی بلخ برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری ذاکرنیوز و به نقل از روابط عمومی موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی با توجه به اهمیت حوزه نشر و کتاب به‌عنوان یکی از مهمترین حوزه‌های فرهنگی پیوند‌دهنده دو کشور ایران و افغانستان در بیش از یک قرن گذشته، موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی در نظر دارد طی سلسله نشست‌های تخصصی به بررسی این مهم بپردازد.
 
نخستین نشست آن با موضوع «نگاهی به پیشینه روابط ایران و افغانستان در حوزه چاپ و نشر» با همکاری دفتر نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و عمارت فرهنگی بلخ برگزار خواهد شد.
 
در این نشست تخصصی، مولایی، عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس سابق دانشگاه بامیان، علی فاطمی‌نسب، وابسته فرهنگی و نماینده پیشین انتشارات بین‌المللی الهدی در کابل، محمدابراهیم شریعتی، مدیر انتشارات عرفان و سعید دمیرچی، مدیر موسسه «انار سرخ» به موضوع پیشینه روابط دو کشور در این حوزه می‌پردازند.
 
نشست «نگاهی به پیشینه روابط ایران و افغانستان در حوزه چاپ و نشر» سه‌شنبه (سوم آبان‌ماه) ساعت 15 تا 17 در عمارت فرهنگی بلخ تهران واقع در بلوار کشاورز، بعد از تقاطع کارگر شمالی به سمت غرب، پلاک 83 برگزار می‌شود.
 
موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین‌المللی الهدی در سال 1363 به‌عنوان یک ناشر بین‌المللی با هدف ایجاد گسترش همکاری‌های بین‌المللی بین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای جهان در عرصه کتاب و سایر محصولات فرهنگی تاسیس شد و با افتتاح 7 نمایندگی رسمی در کشورهای افغانستان (کابل)، قرقیزستان (بیشکک)، ترکمنستان (عشق‌آباد)، انگلستان (لندن)، تاجیکستان (دوشنبه)، آذربایجان (باکو)، عراق (نجف)  فعالیت خود را در نقاط مختلف جهان گسترش داد که برخی از این نمایندگی‌ها تاکنون نیز فعال است.
 

 

این موسسه در دوران خدمت خود توانسته بیش از 2هزار و 500 عنوان کتاب را در موضوعات مربوط به دین و اندیشه‌های اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، تاریخ، علوم اجتماعی، فقه، فرهنگ و معارف شیعی به 41 زبان ازجمله زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، روسی، آلمانی، فرانسه، ایتالیایی، اسپانیولی، یونانی، ترکی استانبولی، ترکی آذری، ارمنی، تائی، تاجیکی، امهری، بلغاری، بنگالی، سواحیلی، اندونزیایی، ترکمنی، قرقیزی، قزاقی، بوسنیایی، صربی، تامیلی، ازبکی، هندی، اردو، پشتو، هوسائی، آلبانیایی، کره ای، تایلندی، ژاپنی، چینی، فیلیپینی، سوئدی، مجاری، گرجی، کرواتی، کردی و عبری منتشر و توزیع کند.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار