امام جمعه شهرستان نایین:

پویایی و تلاش شرط تحول در اقتصاد و فرهنگ کشور است

امام جمعه شهرستان نائین گفت: حرکت و قدم برداشتن به سوی تغییر چه برای اصلاح امور اقتصادی و بهبود وضع معیشت مردم و همچنین تحول در امور فرهنگی و اجتماعی است و ما به این تحول نیاز داریم.

به گزارش ذاکرنیوز  ، حجت الاسلام و المسلمین محمد مطهرخو در نماز جمعه این هفته شهرستان نائین با اشاره به مقدمه نامه ۴۷ کتاب شریف نهج‌البلاغه و وصیت‌های امیرالمؤمنین علیه السلام در لحاظ پایانی عمر حضرت، اظهار کرد: مولی الموحدین در لحاظ پایانی عمرشان مطالب مهمی را بیان می‌کنند که اگر مردم از آن غفلت کنند، دچار زیان و آسیب جدی می‌شوند و هدف اسلام از بین می‌رود و سعادت مردم به خطر می‌افتد.


وی ادامه داد: تقوای الهی، نظم در امور و اصلاح بین مردم، سه توصیه امیرالمؤمنین علیه السلام در لحاظ پایانی عمر مبارکشان به حسنین، جمیع اولاد و هر آن کسی است که این وصیت به او می‌رسد.


امام جمعه شهرستان نائین اضافه کرد: نظم در امور در معنای بالاتر به معنای وحدت، بهم پیوستگی و نداشتن تفرقه به خصوص در امر حکومت است و آنچه ما را از حرکت و تحول باز می‌دارد، اختلاف، تفرقه و نبود وحدت رویه است و باعث خلل در نظام ولایت و حکومت اسلام به وجود می‌آورد.


وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی خود به موضوع تحول، تغییر حال و تغییر وضع اشاره نمودند و شرط تحول، حرکت و قدم برداشتن به سوی تغییر است؛ چه برای اصلاح امور اقتصادی و بهبود وضع معیشت مردم و چه در امور فرهنگی و اجتماعی، ما به این تحول نیاز داریم.


مطهرخو ادامه داد: تحول به معنای دگرگونی است و نه به معنایی که دشمنان ما دنبال آن هستند و برای آن تلاش می‌کنند؛ تحول در نظر دشمنان ما به معنای تغییر قانون اساسی و ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است زیرا دشمنان ما با ایمان مردم ما مخالف‌اند.


وی افزود: به صورت خلاصه، هدف دشمن تبدیل مردم سالاری اسلامی به یک حکومت باب میل استکبار است و به تعبیر مقام معظم رهبری، دشمن مانند مغول‌ها به بنیان‌های اساسی کشور حمله کرده است، ظاهرشان با مغول‌ها متفاوت است اما به دنبال نابودی اسلام و ایمان‌اند.


مطهرخو با بیان اینکه تحول مورد نظر رهبر معظم انقلاب، تغییر بخش‌ها و نقاط معیوب چه در نظام اسلامی و چه در جامعه ایرانی است، گفت: این مهم کار آسانی نیست و زمان بر است‌؛ نقاط قوت بسیار مهمی داریم و فردی که می‌خواهد به نقد بپردازد هم به نقاط قوت و هم نقاط ضعف باید نگاه کند.


وی ادامه داد: بنیه درونی بسیار قوی و مستحکم ملت به واسطه ایمان و پیشرفت‌های متعدد کشور از نقاط قوت جامعه اسلامی ما است و مسئله اقتصاد، کم تحرکی در تجارت خارجی، اشکال در قانون گذاری، وابستگی به صادرات نفت خام، ضعف در نظارت‌ها، وابستگی اقتصاد دلار و کارها را به مردم نسپردن از مهمترین نقاط ضعف کشور است.


مطهرخو در ادامه بیان کرد: یک نقاط ضعف و عیوب نیز مربوط به ما مردم است که از سال‌های پیش توسط رهبر انقلاب بیان شده اما اقدامات مناسب برای رفع این عیوب انجام نشده است؛ اسراف در انرژی‌ها، تجمل گرایی افراطی، نبود تعصب به تولیدات داخلی و تقلید از سبک زندگی غربی از این عیوب هستند.


وی تصریح کرد: از نقاط ضعف ما در شهرستان نائین، عدم اتحاد و یکپارچگی و وجود اختلاف است؛ مدت بسیاری دلیل عقب ماندگی و گرفتاری ما در شهرستان، اختلاف میان مسئولان بوده است و خداوند را شاکریم که امروز این اختلاف به حدی رسیده که می‌توان گفت اصلاً اختلافی وجود ندارد و باید از این فرصت استفاده و مشکلات مردم را رفع کرد.


مطهرخو با بیان اینکه مسئولان سه قوه باید درصدد عیوب حاکمیت باشند، اظهار کرد: موارد بسیاری همچون انضباط مالی، مبارزه با فساد بدون رودربایستی، پیگیری امور تا رسیدن به نتیجه، دانش بنیان کردن اقتصاد ملی، برخورد با صاحبان نقش‌های مخرب نظام پولی و مالی، مطالبه رهبر معظم انقلاب از مسئولان است و باید این موارد مهم شکل بگیرد.


وی ضمن تقدیر از مردم انقلابی شهرستان نائین و انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر به خصوص در ایام نوروز، خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال محو و سرکوب کردن امر به معروف و نهی از منکر است؛ ترس مردم از امر به معروف و نهی از منکر و انتشار تصاویر ضرب و شتم در فضای مجازی و از بین بردن و خدشه دار کردن چهره آمرین به معروف به افرادی خشن، بی سواد و متعصب همانند سال ۱۳۹۴ از حربه‌های دشمن است و باید با این پدیده مقابله کرد.


مطهرخو با اشاره به مناسبت‌های تقویم هفته جاری به شهادت آیت الله سید محمد باقر صدر و خواهر ایشان بنت الهدی صدر توسط حکومت بعث عراق اشاره و تاکید کرد: پیشنهاد می‌کنم مقاله بنت الهدی صدر با موضوع زنان و عفاف و حجاب را همگان مطالعه نمایند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار