به گزارش ذاکرنیوز ، کردستان یکی از استانهای مرزی و غربی کشور است که همواره به عنوان قطب کشاورزی و گردشگری کشور شناخته میشود و در صورت فراهم بودن زیرساختها، میتواند در اشتغالزایی، تولید و ارتقای شاخصهای اقتصادی استان نقش مؤثری داشته باشد.
یکی از قدیمیترین فرودگاههای استان کردستان و کشور در شهرستان سنندج قرار گرفته که سالهاست عنوان «بینالمللی» را هم یدک میکشد، این فرودگاه نه تنها پرواز خارجی ندارد بلکه 4 ماه است که در سایه سوءمدیریت مسئولان استانی، هیچ پرواز داخلی که تنها «سنندج به تهران و بالعکس» است، هم در آن انجام نمیشود!
اگر چه پروازهای فرودگاه سنندج در سالیان اخیر نیز به صورت نامنظم برقرار شده و همواره مورد بحث و گفتوگو بوده اما در چهار ماه اخیر به دلیل ضعف مدیریت عالی حاکم بر استان و عدم کارایی نمایندگان مردم کردستان در مجلس، به یکی از تکراریترین سوژهها تبدیل شده که برای هر کردستانی تلخ و زجرآور است. خبرنگار تسنیم در طول این مدت در گزارشات مختلفی این مطالبه مردمی را منعکس و از مسئولان استانی پیگیری و مطالبهگری کرده تا جایی که روز جمعه گذشته هم، این موضوع به تریبون نماز جمعه سنندج کشیده شد.
ماموستا فایق رستمی، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه سنندج که همواره دغدغه رفع مشکلات مردم را دارد، روز گذشته در نماز جمعه با اشاره به تعطیلی فرودگاه سنندج گفت: چندین ماه است که این فرودگاه تعطیل است و باید مجدانه و هر چه سریعتر این مشکل برطرف شود.
مسئولان استانی در پیگیری خبرنگار تسنیم میگویند که تعطیلی پروازهای فرودگاه سنندج به دلیل درخواست یکی از شرکتهای هواپیمایی مبنی بر پرداخت 3.5میلیارد تومان پول بیمه پروازها است نه زیرساخت و تجهیزات.
اسماعیل زارعیکوشا، استاندار کردستان در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که آخرین پیگیریهایتان برای برقراری فرودگاه سنندج به کجا رسید؟ گفت: جزئیات را به زودی اعلام میکنیم، فعلا پنجشنبه 24 فروردین 402 یک پرواز قشم-ایر (تهران به سنندج و بالعکس) انجام میشود.
البته ماجرای تعطیلی و وعدههای مسئولان برای از سرگیری پروازهای این فرودگاه، پر از ابهام و سؤالبرانگیز است اما باز امیدواریم که این معضل یک بار برای همیشه برطرف شود.
به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از تسنیم؛ پروازهای فرودگاه سنندج در حالی از اول آذرماه سال گذشته به دلیل هزینه بیمه قطع شده، که این فرودگاه روزانه ظرفیت 30 پرواز و به صورت همزمان سه پرواز را داشته و در صورت مهیا بودن پروازها، نقش زیادی در جذب توریست و گردشگر و سرمایهگذار حوزههای مختلف دارد، اما درست در ایامی همچون عید امسال که برقراری پروازها مهم و با استقبال مسافران روبرو بود، تعطیل و این وضعیت همچنان ادامه دارد.
اینکه رقم درخواستی هزینه بیمه توسط یکی از شرکتهای هواپیمایی واقعی یا غیرواقعی است، بماند، اما سؤال اینجاست آیا درست و معقولانه است که پروازهای تنها فرودگاه یک استان با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 678 نفر، بیش از 4 ماه تعطیل باشد؟! اگر چه شاید مدیریت عالی استان و دستاندرکاران برای برقراری مجدد این پرواز زحمات زیادی متحمل شده باشند اما وقتی پیگیریهای آنان منتج به نتیجه نمیشود و توانایی حل یک موضوع ساده برای همیشه را ندارند، دیگر تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...