به گزارش ذاکرنیوز، امیرحسین قاضیزاده هاشمی ظهر امروز در آیین پاسداشت سی و دومین سالگرد شهادت شهید صادق گنجی در دشتستان با اشاره به جایگاه، شان و شخصیت شهدا در جامعه و نزد ایزد منان اظهار داشت: به گفته مقام معظم رهبری شخصیت و جایگاه شهدا همچون شهید صادق گنجی باید به جامعه معرفی شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شخصیت شهید گنجی را بینالمللی دانست و خاطرنشان کرد: شهید صادق گنجی که مأموریت آن در پاکستان به پایان رسیده بود با اینکه خودش میدانست در لیست ترور قرار دارد ولی ترس و واهمه نداشت و به شهادت رسید.
معاون رئیس جمهور، شهدا را رسولان دوران امروز جامعه دانست و خاطر نشان کرد: استان بوشهر در عرصه مقابله با استعمار و استبداد دارای 5 قرن قدمت و این درحالی است که 4 بار انگلیسیها به بوشهر تهاجم کردند و هر بار مردم سلحشور استان بوشهر با محوریت روحانیون برابر آنان ایستادند و شکست دادند.
وی با بیان اینکه 32 سال از شهادت شهید گنجی گذشته است تصریح کرد: یادواره این شهید برگزار میشود تا اندیشههای این شهید والامقام در جامعه ترویج شود و دشمن دقیقاً از همین مسیر ترس دارد که فرهنگ شهادت در جامعه گسترده شود.
قاضیزاده هاشمی اهداف دنیای استعمار و استکبار را دستیابی به منابع و جلوگیری از پیشرفت و تعالی آن کشورها دانست و بیان کرد: ایجاد اختلاف بین مذاهب و تفکرها و نفوذ فرهنگی از دیگر سیاستهای دنیای استعمار بوده تا بتوانند نظام ارزشی حاکم بر این کشور را تغییر دهند و آن را مستعمره خود کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به شرایط کنونی کشور پرداخت و با بیان اینکه دشمنان در این ترفند قصد داشتند روایت غلط خود را جایگزین تعابیر صحیح جامعه اسلامی کنند افزود: دشمنان در این فتنه در بخشی از تعاریف جامعه مثل آزادی و زندگی هستند تا بتوانند تعابیر غلط خودشان را در ذهن جوانان حک کنند.
معاون رئیس جمهور پیشرفت روزافزون ایران اسلامی در دولت سیزدهم را سبب عصبانی شدن دشمنان دانست و تصریح کرد: دشمنان برای نشان دادن چهره نادرست ایران اسلامی در بیرون مرزها و جوامع بینالمللی، ترفند و فتنه اخیر را راهاندازی کردند تا ضمن معرفی ایران اسلامی بهعنوان متهم در برخورد با مردم، فشارهای گوناگون را افزایش دهند تا پیشرفت کنونی متوقف شود.
قاضیزاده هاشمی سوءاستفاده از نهادهای بینالمللی، صدور قطعنامه علیه ایران برای افزایش فشارها را اهداف چنین نمایش دشمنان در فتنه اخیر دانست و بیان کرد: امروز عمق استراتژیک ایران و ارتباط با کشورهای مختلف منطقه افزایش یافته و دشمنان برای منزوی کردن ایران اهداف خود را در این اغتشاشات دنبال میکنند.
وی با بیان اینکه اکنون اغتشاش در کشور جمع شده است گفت: دشمنان دنبال این فتنه را با استفاده از افراد خائن در دیگر کشورها ادامه میدهند تا اهداف خود محقق کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: ایادی استکبار بیرون از کشور در حال استفاده از این فضایی هستند که طراحی کرده بودند و خائنان با بازی کردن در میدان شرایط را برای تحقق اهداف مورد نظر فراهم کردند.
معاون رئیس جمهور ادامه اهداف دشمنان را ترغیب نهادهای بینالمللی برای فشار به ایران دانست و تصریح کرد: گام دوم دشمنان سوءاستفاده از نهادهای بینالمللی و صدور قطعنامهها برای فشار بیشتر بر ایران است.
قاتلان شهید گنجی در پاکستان به حبس ابد و اعدام محکوم شدند
دوست و همراه شهید صادق گنجی از پاکستان هم با بیان اینکه شهدا با خدا معامله کردهاند و جان خود را فدا کردن تا مردم با امنیت زندگی کنند گفت: شهید گنجی در کشور پاکستان نام بزرگی از خود بر جای گذاشته است.
زاهد علی صادق با بیان اینکه شهید گنجی در زمینه روشنگری در لاهور اقدامات گستردهای انجام داد خاطر نشان کرد: 19 دسامبر سال 1991 مراسمی برای تودیع صادق گنجی توسط ادبا، نویسندگان، شاعران و خبرنگاران در هتل اینترنشنال لاهور تدارک دیده شده بود که با وارد شدن شهید گنجی با نارنجک به وی حمله کردند که عمل نکرد و سپس با سلاح کلاشینکف ایشان را به شهادت رساندند.
این پاکستانی، با بیان اینکه 11 سال برای مجازات قاتلان تلاش کردم گفت: در این راه توسط انگلیسیها، آمریکایها، وهابیون و عربستانیها تهدید شدم و چند بار به منزل من حمله شد.
دوست و همراه شهید صادق گنجی ادامه داد: پس از 11 سال تلاش بالاخره 2 نفر از قاتلان به حبس ابد و 2 نفر نیز به اعدام محکوم شدند.
شهید صادق گنجی سفیر فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان 28 آذر سال 1369 به دست گروه افراطی سپاه صحابه در لاهور پاکستان به درجه شهادت نائل آمد.