هشدار درباره وقوع بزرگترین بحران مالی در شهرداری‌های آلمان

مدیرکل اتحادیه شهرها و شهرداری‌های آلمان با توجه به افزایش شدید قیمت انرژی اعلام کرد که کشور به احتمال زیاد با بزرگترین بحران مالی در شهرها و جوامع از زمان پیدایش جمهوری فدرال آلمان روبرو است.

به گزارش ذاکرنیوز، نشریه "دی سایت" آلمان در مطلبی نوشت: اتحادیه شهرها و شهرداری‌های آلمان نسبت به مشکلات مالی قابل توجه شهرداری‌ها در سال‌های آینده هشدار داده است.

"گرد لاندسبرگ"، مدیر کل این اتحادیه به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای فونکه گفت: ما به احتمال زیاد با بزرگترین بحران مالی در شهرها و جوامع از زمان پیدایش جمهوری فدرال آلمان روبرو هستیم. وی افزود: ارقام مثبت کارشناسان مالیاتی آرامش فریبنده قبل از طوفان است. دولت فدرال آلمان، همراه با شهرداری‌ها، باید یک طرح سریع قابل اجرا برای اطمینان از توانایی مالی شهرداری‌ها برای اقدام ایجاد کنند.

لندسبرگ با توجه به افزایش شدید قیمت انرژی، افزایش هزینه‌های اجتماعی، نیازهای بالای سرمایه گذاری و کاهش درآمدهای مالیاتی، از یک نقطه عطف برای شهرداری‌ها نیز صحبت کرده و گفت: از جمله این خطر وجود دارد که هزینه‌های انرژی از پنج میلیارد یورو در سال به 15 میلیارد یا بیشتر افزایش یابد. وی افزود: علاوه بر این، با توجه به تورم و تقاضاهای تعرفه‌ای مرتبط با آن، بار مالی بر شهرداری‌ها سنگینی می‌کند.

لندسبرگ گفت که شهرداری‌ها با شکاف‌های بودجه‌ای به نسبت بی‌سابقه‌ای روبرو هستند. بنابراین وی اولویت بندی هزینه‌ها را مطرح کرده و گفت: دولت باید بررسی کند که کدام طرح های دولت واقعا ضروری است و می تواند محقق شود. به گفته وی نیاز فوری به اولویت بندی و احتمالاً تجدید نظر در وعده‌های داده شده توسط بخش عمومی وجود دارد. عقب ماندگی سرمایه گذاری شهرداری نباید به رشد خود ادامه دهد. ایالت های فدرال و دولت فدرال موظف به حفظ توانایی شهرداری‌ها برای سرمایه گذاری هستند.

بر اساس برآورد مالیاتی که توسط وزارت دارایی فدرال آلمان در روز پنجشنبه منتشر شد، این دولت تا سال 2026 به میزان قابل توجهی بیش از آنچه انتظار می رفت مالیات جمع آوری خواهد کرد. بر این اساس، دولت‌های فدرال، ایالتی و محلی باید در سال‌های آینده بیش از 126 میلیارد یورو بیشتر از پیش بینی‌های ماه می درآمد کسب کنند.

کریستین لیندنر ، وزیر دارایی آلمان انتظارات مثبت را با وجود بحران انرژی و پیش بینی رکود برای سال آینده با بازار کار قوی و توسعه خوب در سود شرکت‌ها توضیح داد. به گفته وی علاوه بر این، تورم بالایی نیز وجود دارد و اگر کالاها گران شوند، درآمد حاصل از مالیات پرداخت شده روی آنها نیز افزایش می یابد.

افزایش هزینه‌های انرژی ناشی از جنگ اوکراین شرایط بسیار سخت و دشواری را در بسیاری بخش‌های آلمان ایجاد کرده است.

نتایج یک نظر سنجی اخیر نشان می‌دهد که در پی افزایش شدید قیمت انرژی در آلمان، احتمال روی آوردن به کاهش پرسنل و توقف تولید در شرکت‌های آلمانی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

اتاق صنایع و بازرگانی آلمان نیز چندی پیش نسبت به توقف تولید در شرکت‌ها به دلیل بحران انرژی هشدار داده است.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار