نقاط کور دسترسی به اینترنت در کوهرنگ و اردل برطرف شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت مخابرات و فناوری ارتباطات نقاط کور دسترسی به اینترنت به خصوص در شهرستان‌های کوهرنگ و اردل را برای خدمات نسخه نویسی و‌ بیمه برای مردم‌ بررسی و برطرف کنند

 به گزارش ذاکرنیوز، غلامعلی حیدری شامگاه سه‌شنبه در کارگروه اجتماعی، زنان و خانواده استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توسعه فرهنگ یکی از شاخص‌های اصلی و مهم توسعه هر منطقه می‌تواند باشد که باید با استفاده از همه ظرفیت‌های استان و‌ مشارکت متخصصان و صاحب نظران و نخبگان، گام‌های بلندی در حل مشکلات فرهنگی اجتماعی به ویژه در حوزه زنان وخانواده برداشت.

وی هدف دشمن را خانواده دانست و تاکید کرد: هدف دشمن کانون خانواده و خدشه به فرهنگ مهم دینی است که در این خصوص باید با هم‌افزایی گام‌های بلندی برداشته شود. در حوزه آسیب‌های اجتماعی زنان، آن سیاستگذاری رضایت‌بخش است که مبتنی بر شناخت جامعه و شرایط و مختصات جامعه و تأیید نهاد‌های مسئول باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: گام بعدی تقسیم وظایف و ارزیابی فعالیت‌ها است. ضروری است تیمی از استانداری به شهرستان‌ها سرکشی داشته باشند و ارزیابی‌شان نسبت به پیشرفت شاخصه‌های بهداشت و سلامت را در گزارشی تهیه کرده و در‌جلساتی با حضور فرمانداران‌ شهرستان‌ها اعلام‌ کنند.

حیدری در توضیح الزامات مدیریتی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: شرح وظایف و تقسیم کار محور‌های ارزیابی هستند، باید با تقویت انسجام و هماهنگی بین بخشی دستگاه‌های استان، هم افزایی و انسجام داشته باشیم چرا که با جزیره‌ای کار کردن، کاری پیش نخواهد رفت‌. الزام بعدی رصد و شناسایی به‌هنگام آسیب‌های اجتماعی است، همچنین اولویت‌بندی و ارائه برنامه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی توسط دستگاه‌های اجرایی باید صورت گیرد.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اشتغال است و دستگاه‌های مختلف باید برنامه‌هایشان برای ایجاد اشتغال را ارائه دهند. گام دیگر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و نهادهای دولتی و غیردولتی و گروه‌های جهادی در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

همه باید در قبال معضلات اجتماعی احساس مسئولیت کنند

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت وظیفه شناسی دستگاه‌ها گفت: چابکی و کار آمدی دستگاه‌های اجرایی و ورود مسئولانه و دلسوزانه به موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی از ضرورت‌ها است، همه باید در قبال معضلات اجتماعی احساس مسئولیت کنند و جوانان را فرزندان خود بدانند و دلسوزانه کار کنند. نباید توپ را در زمین دیگران انداخت.

حیدری افزود: کارگروه فرهنگی و اجتماعی و سلامت زنان و خانواده یکی از چهار کارگروه مهم زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است. با 30 ماموریت در 3 حوزه تخصصی، اجتماعی، فرهنگی، سلامت و زنان خانواده شاهد تاثیر فوق‌العاده‌ای بودیم.

وی تاکید کرد: ضرورت دارد رؤسای کمیته‌های هفده‌گانه کنترل و‌ کاهش آسیب‌پذیری اجتماعی نسبت به تشکیل جلسات و ارائه برنامه عملیاتی و کاهش آسیب‌ها در سال جاری اقدام کنند. کمیته‌هایی که برنامه عملیاتی دارند نیز نسبت به بروزرسانی برنامه خود در سال 1402 اقدام کنند.

حیدری مطرح کرد: ضرورت دارد دستگاه‌های اجتماعی و فرهنگی و کارگروه‌ها با دغدغه تدوین برنامه داشته باشند و پیشنهادات و طرح‌های اثر گذار اجتماعی خود را بر اساس شرایط جدید استان به‌روز کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث جمعیت، بیان کرد: در بخش‌ جمعیت پشتیبانی همه جانبه از ترویج ازدواج آسان و‌ موفق، جزو مصوبات و مطالبات است. تغییر نگرش افراد به فرزند آوری با فرهنگ سازی، آموزش و برنامه ریزی صحیح و رصد مستمر وقایع حیاتی شامل ازدواج ولادت طلاق و فوت و‌ ترویج سبک‌ زندگی ایرانی اسلامی باید در دستور کار قرار گیرد. همچنین رسانه‌ها، فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و رسانه ملی در این خصوص رسالت جدی دارند.

برخورد جدی با بانک‌هایی که در خصوص تسهیلات جوانی جمعیت کم‌کاری کردند

حیدری با بیان ضرورت مشوقات در زمینه‌های فوق، تصریح کرد: در خصوص جوانی جمعیت افرادی که در این خصوص وظیفه دارند لازم است تسهیلات و‌ مشوقات داشته باشند، همچنین باید بررسی شود میزان پرداخت تسهیلات بانک‌ها چه مقدار بوده و با بانک‌هایی که کم‌کاری کرده‌اند برخورد جدی صورت بگیرد و ادارات دیگر که موظف به پرداخت تسهیلات هستند نیز باید مشخص شوند و با سرعت نسبت به واگذاری زمین اقدام و موانع برطرف شود.

وی هم‌افزایی بین بخشی و پوشش حمایتی برای ترغیب دانش‌آموزان به ادامه تحصیل را ضروری دانست و گفت: مهم‌ترین مسئولیت در این خصوص با آموزش و پرورش است که باید یک کار همه‌جانبه در این راستا در دانشگاه، مدارس، حوزه‌های علمیه، رسانه ملی و... انجام شود و فرهنگ‌سازی صورت بگیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: ضروری است اصلاح نگرش منفی نسبت به تحصیل از طریق فرهنگ سازی و ارتقاء سطح آگاهی والدین در مناطق محروم توسط آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها صورت بگیرد.‌‌ توسعه سواد آموزی در مناطق کم برخوردار و‌ محروم استان با محوریت نهضت سواد آموزی و آموزش پرورش انجام شود.

حیدری در خصوص تاثیر بهداشت در کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: سلامت و بهداشت در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جوانی جمعیت نقش مهمی دارد، انسان سالم، محور توسعه پایدار و زمینه ساز شعار سال یعنی رشد تولید است، ضروری است مدیران مقدمات معاینات شغلی کارکنان خود را فراهم نمایند و به سلامت کارکنان توجه ویژه داشته باشند.

نقاط کور دسترسی به اینترنت در شهرستان‌های کوهرنگ و اردل برطرف شود

وی افزود: شعار هفته سلامت، سلامتی برای همه است و این فرصت مناسبی برای فرهنگ سازی و بسیج عمومی و ملی در حوزه سلامت است. یکی از بحث‌هایی که در این هفته باید دنبال شود، معاینه کارکنان است. همچنین لازم است در مدارس و دانشگاه‌ها با اعزام اکیپ‌ها و گروه‌های جهادی به تمام مناطق محروم، فرهنگ سازی صورت بگیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای برنامه پزشک خانواده که در شهر‌های بالای 20 هزار نفر در کشور و استان عنوان شده است که باید از اردیبهشت ماه آغاز شود و توسط صدا سیما و شبکه‌های اجتماعی پوشش داده شود. همچنین دانشگاه علوم‌پزشکی و معاونت بهداشت تمام ظرفیت رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی و صدا سیما را در این خصوص با تولید محتوا به‌کارگیری کنند.

حیدری در خصوص ضرورت دسترسی به اینترنت برای نسخه نویسی الکترونیکی، تاکید کرد: شرکت مخابرات و فناوری ارتباطات نقاط کور دسترسی به اینترنت به خصوص در شهرستان‌های کوهرنگ و اردل را برای خدمات نسخه نویسی و‌ بیمه برای مردم‌ بررسی و برطرف کنند تا نسخه نویسی الکترونیکی در دسترس قرار بگیرد.

وی با بیان این که دشمن توطئه‌هایی بر علیه زنان و‌خانواده درجنگ ترکیبی در دستور کار دارد، بیان کرد: خانواده نقش مهمی در پایداری اجتماعی و‌ پیوند اجتماعی و حفظ سلامت جان جامعه و کاهش آسیب پذیری دارد ،دشمن این را هدف قرار داده و نقش بانوان در جنگ ترکیبی هدف اول است و دشمن می‌خواهد فرصت‌ها را به تهدید تبدیل کند.

ضرورت حمایت از کسب و کارهای بانوان

استاندار چهارمحال و بختیاری، افزود: عفاف و‌حجاب می‌تواند سلامت اجتماعی را تضمین کند لذا نگاه حکیمانه و تمدنی امامین انقلاب به جایگاه زن و‌ حضور تکلیف مدارانه زن در اجتماع با حفظ عفاف و‌حجاب، اهمیت فوق العاده‌ای دارد، لذا اگر جایی از کشور به جایگاه زن کم‌توجهی شده متعلق به این نگاه نیست،  امروز به شدت نیازمند برنامه‌هایی هستیم که هویت و‌توانمندی زنان جامعه را نشان بدهد و همه فعالان حوزه زنان و خانواده نسبت به برگزاری چنین برنامه‌هایی اهتمام ویژه داشته باشند.

وی افزود: توجه جدی بر اجرای تفاهم نامه‌ها و‌ گسترش کمی و کیفی مراکز مشاوره‌ای و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و حرفه ای می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کند‌. توسعه شهرک‌های سلامت قطعا در کاهش آسیب پذیری موثر خواهد بود. توسعه گردشگری و اشتغال خانگی و برنامه ریزی برای کاهش معتادان نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ضروری است حمایت از کسب و کارهای بانوان بصورت جدی به عنوان محو‌ر‌های راهبردی و تاکتیکی در دستور کار قرار بگیرند. توانمند سازی و حمایت از زنان سرپرست خانوار جزو برنامه‌های جدی است، همچنین توانمند سازی زنان مناطق حاشیه ای و‌کم برخوردار و تسهیل در پرداخت وام ازدواج به زوج‌های جوان از برنامه‌های مهم است.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: آموزش و‌‌ترویج اشتغال خانگی و تعاونی‌محور، مورد تاکید است، چرا که می‌تواند گره گشا باشد. در خصوص توجه ویژه به بهداشت و سلامت زنان به ویژه در مناطق روستایی و عشایری نیز هفته سلامت فرصت فوق العاده ای برای اعزام گروه‌های جهادی برای پوشش همه مناطق است.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار