نابرابری بین درآمدها و هزینه‌ها درد اصلی تأمین اجتماعی استان قزوین است

به گزارش ذاکرنیوز  ، حمید کوزه‌گرها امروز در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در سالن جلسات اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین برگزار شد، با اشاره به مصوبه مجلس درباره ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی و اشکالات شورای نگهبان به این مصوبه اظهار داشت: در استان قزوین نزدیک به 6 هزار نفر کارگر ساختمانی که در صف بیمه تأمین اجتماعی هستند و با نهایی شدن این مصوبه می‌توانیم کارگران ساختمانی را بیمه کنیم تا از کمک‌های دولت بتوانند استفاده کنند.

وی ناترازی مالی و نابرابری بین درآمدها و هزینه‌ها را درد اصلی تأمین اجتماعی استان قزوین دانست و گفت: در حال حاضر در استان قزوین ماهانه 640 میلیارد تومان حقوق به بازنشستگان و مستمری‌بگیران پرداخت می‌کنیم، در صورتی که کل دریافتی سازمان تأمین اجتماعی 490 میلیارد تومان است و بنابراین 150 میلیارد تومان ناترازی مالی داریم.

کوزه‌گرها از پرداخت ماهانه 23 میلیارد تومان بیمه بیکاری در استان قزوین خبر داد و افزود: همچنین ماهانه 5 میلیارد تومان را در قالب تعهدات ماهانه به افراد مختلف پرداخت می‌کنیم و میزان زیادی هزینه‌های درمانی داریم. بنابراین برطرف کردن ناترازی مالی جزو برنامه‌های مهم سازمان در سال جدید است.

وی با بیان اینکه تأمین اجتماعی استان قزوین رتبه دوم در ارزیابی کشوری را کسب کرده است، ادامه داد: سال پیش 40 خدمت تأمین اجتماعی استان قزوین غیرحضوری شد که مهمترین خدمت هم صدور نسخ الکترونیک بود که اجرای دفترچه الکترونیکی 40 میلیون بار مراجعه حضوری مردم به سازمان را کم کرد.

رئیس سازمان تأمین اجتماعی استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری اینکه هر سال 276 میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری به افراد پرداخت می‌کنیم، تصریح کرد: در شرایطی این بیمه بیکاری را پرداخت می‌کنیم که نیروی ماهر در شرکت‌های تولیدی و صنعتی کم داریم و پرداخت بیمه بیکاری تا حدودی انگیزه این نیروها برای کار در شرکت‌ها را از بین برده است.

کوزه‌گر‌ها از اجرای طرحی جدید برای به‌کارگیری افرادی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، خبر داد و افزود: در این طرح افراد می‌توانند تا 3 ماه به صورت آزمایشی در شرکت‌های مختلف کار کنند و اگر هم به نتیجه نرسند، می‌توانند برگردند و دوباره بیمه بیکاری دریافت کنند.

افزایش 23 درصدی درمان بیماران سرپایی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قزوین هم در این جلسه هم از صدور مجوزهای پروژه درمانی موسوم به چهارگانه تاکستان بعد از 9 سال خبر داد و گفت: در سال 1401 مجوزهای اجرای پروژه را اخذ کردیم و از اردیبهشت‌ماه اجرای پروژه را به مناقصه می‌گذاریم و یک مرکز سیتی‌اسکن 32 بخشی را را برای تاکستان ایجاد می‌کنیم.

محسن شمس‌الدینی‌ مقدم با اشاره به رشد 300 درصدی ساخت‌وساز مراکز درمانی (هتلینگ) تأمین اجتماعی در سال 1401 اضافه کرد: یعنی در سال 1400 یک مرکز درمانی جدید ایجاد کردیم، اما در سال گذشته 4 مرکز جدید در استان قزوین احداث کردیم و در این حوزه 4 برابر افزایش داشتیم.

وی با بیان اینکه 2 بیمارستان تأمین اجتماعی استان قزوین گواهی مدیرین سبز و سازگار با محیط زیست دریافت کردند، ادامه داد: در ضمن بانک اطلاعاتی «جانشین‌پروری» در مدیریت درمان  تأمین اجتماعی گرفته که موجب شد 25 نیروی مدیریتی جدید و جوان وارد حوزه درمان  تأمین اجتماعی استان قزوین شود.

شمس‌الدینی‌ مقدم از افزایش 23 درصدی درمان بیماران سرپایی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی در سال قبل خبر داد و گفت: همچنین ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی تأمین اجتماعی استان قزوین در سال 1401 نسبت به سال ماقبل 2 درصد افزایش داشته است که با توجه به رفع بحران کرونا آمار قابل توجهی محسوب می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قزوین در ادامه به افزایش 22 درصدی اعمال جراحی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی اشاره کرد و افزود: همچنین ماهیانه 100 تا 120 میلیارد تومان در قالب درمان مستقیم یا غیرمستقیم به افراد دارای بیمه درمانی تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنیم.

 شمس‌الدینی‌ مقدم همچنین از تدوین 30 برنامه کلان برای اجرا توسط مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان خبر داد و گفت: اجرای طرح مدیریت خطا و تشویق افرادی که اشتباهات مدیریت درمان را گزارش دهند، جزو این برنامه‌ها است. مدیریت سبز، استانداردسازی فضاهای درمانی و توسعه اجرای طرح نسخه الکترونیک دیگر برنامه‌های اساسی ما در سال 1402 هستند.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار