مهمترین عملیات حاج قاسم شهادتش بود / تاریخ، تمدن و هنر امنیتش را مدیون سردار سلیمانی است

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران معتقد است که تاریخ، تمدن و هنر امنیتش را مدیرون شهید سردار سلیمانی است.

به گزارش ذاکرنیوز، ویژه برنامه «مقام حماسه» به مناسبت دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، شامگاه چهارشنبه هشتم آذر 1400 در تالار وحدت برگزار شد. این مراسم با اجرای ارکستر سمفونیک صدا و سیما همراه بود. این ارکستر به رهبری آرش امینی گزیده‌ای از پوئم سمفونی «سرباز» به آهنگسازی آرمان مهربان و پوئم سمفونی «اروند» ساخته‌ی امیرحسین سمیعی را اجرا کرد.

پوئم سمفونی «سرباز» و پوئم سمفونی «اروند» در ماه‌های گذشته به عنوان دو آلبوم مستقل منتشر شدند. این دو اثر موسیقایی با همکاریِ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و دفتر موسیقی سازمان صدا و سیما تولید و منتشر شدند.

تولید دو آلبوم «سرباز» و «اروند» یکی از اتفاق‌های مهمی بود که در راستای ادای احترام به شهدا و معرفی شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی رخ داد. شب گذشته هم ارکستر سمفونیک صدا و سیما گزیده‌ای از این دو آلبوم را روی صحنه برد تا شبی شکوهمند برای گرامیداشت دومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی را رقم بزنند.

از آنجایی که یک پایِ تولید آلبوم‌های «سرباز» و «اروند» سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بوده است، در حاشیه برگزاری ویژه برنامه «مقام حماسه» سراغ حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران رفتیم تا درباره چگونگیِ روند ساخت این آثار نظر او را جویا شویم.

امرودی گفت: پوئم سمفونی اروند و پوئم سمفونی سرباز امشب اجرا شد. پوئم سمفونی اروند پنج موومان دارد. هر موومان در این پوئم سمفونی براساس نامِ یکی از عملیات‌هایی که در دوران دفاع مقدس و در منطقه اروند انجام شده بود، نام‌گذاری شد.
پوئم سمفونی اروند در سالگرد شهدای غواص و شهدای کربلای 4 و 5 و به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و با همکاری مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما تهیه شد.

وی ادامه داد:‌ پوئم سمفونی سرباز هفت موومان داشت که امشب دو موومانِ‌ آن برای نخستین بار در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی به صورت زنده اجرا شد. در پوئم سمفونی سرباز به بخش‌های مختلف زندگی حاج قاسم پرداختیم. رفتار حاج قاسم با ایتام، حضور سربازگونه حاج قاسم، رفتار حاج قاسم با خانواده شهدا و برخوردهای حاج قاسم در جامعه؛ موضوعاتی بود که در این آلبوم تلاش شد به زبان موسیقی بیان شود.

امروی تاکید کرد:‌ حاج قاسم هر جا می‌رفت گویی رویدادی رخ داده بود. برخورد ایشان با مردم و استقبال مردم از ایشان درس‌های بزرگی برای همه ما داشت.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: حاج قاسم عملیات‌های بزرگی اجرا کرد. اما به نظرم مهمترین عملیات حاج قاسم همان شهادت او بود. شهادت حاج قاسم ستون‌های استکبار را شکست. حاج قاسم فقط متعلق به ما نیست. در سوریه و در شمال عراق وقتی که داعش کلیساها را از بین می‌برد؛ منجی آنها حاج قاسم بود.
وقتی داعش به کردستان عراق حمله کرد، حاج قاسم منجی آنها بود. داعش به هر کجا رفت آثار باستانی و آثار هنری را تخریب کرد. هم تاریخ و هم تمدن و هم هنر؛ امنیتش را مدیون حاج قاسم است.

امرودی در پایان صحبت‌هایش با اشاره به همکاریِ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مرکز موسیقی صدا و سیما در تولیدِ دو آلبوم «سرباز» و «اروند» گفت: وقتی دو نهادِ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما در کنار هم قرار گرفتند؛ هزینه‌ها بسیار کاهش یافت. تواناییِ این دو نهاد در کنار هم قرار گرفت که توانستند چنین آثاری خلق کنند. آثار اینچنینی مرز و زمان خاصی ندارند و همیشه ماندگار می‌مانند.

  

انتهای پیام /

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار