به گزارش ذاکرنیوز، حسین کاجی در مراسم رونمایی از کتاب هواتو دارم که شب گذشته در سالن اجتماعات شهید سلیمانی تبلیغات اسلامی قزوین برگزار اظهار کرد: با مطالعه هر فصل کتاب «هواتو دارم» میشد همزمان خندید، گریست و به همراه راوی سفرهای متعددی را تجربه کرد و در سطر به سطر کتاب زندگی کرد.
مسئول انتشارات یاران با بیان اینکه نویسندگان ادبیات پایداری ذخیرههای انقلاب هستند بیان کرد: متن کتاب تنها در قلم نویسنده خلاصه نمیشد بلکه قلم شهدا و چه بسا خود شهید نیز در کتاب بسیار مشهود بود از سوی دیگر راوی مطالب را خیلی خوب روایت کرده و مطالب از سینه راوی تراوش و به صفحه منتقل شده بود.
وی افزود: از سوی دیگر ۸۵ درصد کتاب به سبک زندگی اسلامی اشاره داشت و من برای عنوان کتاب میتوانم عنوان "هوامونو" داره را برگزینم زیرا بر این باورم که شهید عبدالهی از احوال همه ما آگاه است و به ما توجه دارد.
راوی دفاع مقدس تصریح کرد: اگر بخواهیم شهید عبدالهی را توصیف کنیم باید در وصف ایشان بگوییم که شهید عبدالهی یک جوان مؤمن، انقلابی، حزب الهی و انقلابی بود.
وی ادامه داد: کتاب دارای دو قهرمان است که قهرمان اول شهید و قهرمان دوم همسر شهید است چنانچه شهید سلیمانی نیز در وصف همسران شهدا چنین میگوید که پاداش همسران شهدا کمتر از شهدا نیست.
این ناشر تاکید کرد: داستان شهید عبدالهی داستان سرعت و سبقت بود چنانچه پدر وی پیش از تولد ایشان در جبهه حضور داشت اما این پسر بود که در مسیر شهادت از پدر سبقت گرفت.
وی افزود: امروز ما شخصیت ظاهری شهید را خواهیم شناخت اما برای شناخت شخصیت باطنی شهید زمان لازم است و ما باید در سالهای آتی شخصیت شهید را برای نسل جوان و آینده تشریح کنیم.
کاجی عنوان کرد: از ویژگیهای شهید تلاش ایشان برای برجسته کردن غدیر بهعنوان یک اصل اساسی بود که بنظر من لازم است ما و خانواده ایشان برای ادامه راه شهید به دنبال احداث مؤسسه غدیر باشیم و پرچم راه شهید را زمین نگذاریم.
وی با اشاره به اینکه رمز شهادت شهید عبدالهی سرعت و سبقت در شهادت بود مطرح کرد: رمز موفقیت شهید سلیمانی این بود که در همه حال شهدا را حاضر و ناظر در زندگی میدانست و رفتار ایشان به گونهای بود که گویی در جریان زندگی متوجه حضور شهدا است.
این ناشر ادامه داد: معادل نظامی حاج قاسم در کشور بسیار است اما چیزی که به چهره حاج قاسم محبوبیت میبخشید این بود که لحظهای صدای شهدا که همان صدای خدا و اهل بیت بود در گوش ایشان گم نمیشد.
وی گفت: راهنما و استاد حاج قاسم شهدا بودند که به ملکوت متصل بودند و ایشان با استفاده از ظرفیت شهدا و باور به حضور شهدا توانست مسیر شهادت را طی کند.
این راوی در پایان بیان کرد: وصیت شهید عبدالهی الگو گرفته از وصیت حضرت زهرا و اهل بیت (ع) بود که در پس شهادت ایشان ذهن انسان ناخودآگاه به سوی روضه بانوی عالم هدایت میشد.