به گزارش ذاکرنیوز ، رجب رحمانی در گفتوگو با تسنیم در قزوین ، با بیان اینکه اخذ مالیات مطمئنترین راه کسب درآمد توسط هر دولتی محسوب میشود اظهار داشت: بحث مولد کردن درآمدهای مالیاتی و تخصیص هدفمند برای تقویت حوزه تولید و صنعت سالهاست در کشور مطرح شده و با وجود اقدامات خوبی که انجام شده، هنوز بخش عمدهای از مالیاتهای ما به تولید کمک نمیکند.
وی اضافه کرد: امروز شاهد این هستیم که بخشی از مالیات بر ارزش افزوده برای تأمین اعتبارات و بودجه شهرداریها اختصاص مییابد که متأسفانه بخشی زیادی از سهم شهرداریها از مالیات ارزش افزوده به جای اینکه صرف فعالیت مولد شود، صرف پرداخت حقوق، دستمزد و هزینههای جاری میشود که هیچ بهرهوری برای اقتصاد ما ندارد.
رحمانی ادامه داد: بنابراین امروز نیاز داریم که دولت سازوکاری را طراحی کند تا درآمد مالیات بر ارزش افزوده بیشتر صرف تقویت صنایع و شرکتهایی شود که در حوزه تولید دانشبنیان فعالیت میکنند. برای نمونه اگر 4 درصد مالیات بر ارزش افزوده را به شهرداریها میدهیم، محل مصرف این مالیات را تقویت خدمات دانشبنیان شهرداری تعریف کنیم تا این بودجهها به هدر نرود.
وی یادآور شد: برای نمونه شهرداری قزوین هر سال حدود 500 میلیارد تومان درآمد از محل مالیات ارزش افزوده دارد که اگر این بودجه صرف تقویت شرکتهای دانشبنیان حوزه عمرانی شهرداری شود، شاهد ایجاد انقلاب و تحول بزرگی در اجرای طرحهای عمرانی خواهد بود که حداقل نتیجه آن میتواند کاهش هزینههای اجرای پروژهها و سرعت بخشیدن به اجرای آنها باشد.
شهرکهای صنعتی جدید استان قزوین در اختیار صنایع دانشبنیان قرار بگیرد
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به محدودیت جدی فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان در استان قزوین گفت: با توجه به اینکه بخشی از شهرکها و نواحی صنعتی ما در استان قزوین کمتر متقاضی برای سرمایهگذاری دارند، باید در صورت امکان این شهرکهای صنعتی جدید را در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار دهیم و حداکثر تسهیلات را هم برای آنها در نظر بگیریم.
رحمانی افزود: زمانی یک میزان تقاضا برای سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان افزایش مییابد که این شهرکها پررونق و مملو از صنایع و واحدهای تولیدی جدید باشند. در ضمن رشد نواحی صنعتی ما در گرو جوانسازی صنایع در این نقاط است و به همین خاطر باید از فرصت شعار سال برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در این نواحی استفاده کنیم.
وی با اشاره به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی تاکستان ادامه داد: در تلاش هستیم تا با مذاکره با مسئولان هیئت دولت بخشی از طرح منطقه ویژه تاکستان را به استقرار صنایع دانشبنیان حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی اختصاص دهیم.