به گزارش ذاکرنیوز، محمدرضا احمدی شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران درباره ریلگذاری مجلس برای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری اظهار داشت: کمیسیون آموزش و تحقیقات پیشتر طرح جهش تولید دانشبنیان را مصوب کرد و این طرح را به شورای نگهبان فرستاد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای فناوران دانشبنیان که جهت اشتغالزایی گام برمیدارند تسهیلاتی در نظر گرفته میشود خاطرنشان کرد: در این راستا جلساتی برای پیشرفت شرکتهای دانشبنیان تشکیل شد تا آنان از مالیات معاف شوند.
احمدی با بیان اینکه همچنین بنا شد تا برای کالاهای مشابه خارجی که وارد کشور میشود مالیات بالایی در نظر بگیرند ابراز داشت: مجلس برای صندوق فناوری پارک علم و فناوری تسهیلات خوبی را در نظر گرفت؛ سال گذشته پیشرفت چندانی در حوزه شرکتهای دانشبنیان نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه بیش از 4 هزار میلیارد تومان جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان در نظر گرفته شد تصریح کرد: پرداخت این اعتبارات برای شرکتهای دانشبنیان موفق است که خروجی خوب و اشتغالآفرینی داشته باشند و این کمکها با بهره بسیار کم بازپرداخت میشود.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره قانون رتبهبندی فرهنگیان اظهار داشت: 25 هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون رتبهبندی فرهنگیان مصوب شد اگر چه نمیتوان گفت 25 هزار میلیارد تومان محقق میشود یا خیر بدین دلیل هئیت ممیزه با رویکرد نظارتی شکل گرفت.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هئیت ممیزی برای ارتقا معلمان مواردی را در نظر گرفت و اکنون دو نیروی باتجربه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در هئیت ممیزی بر قانون رتبهبندی و امتیازاتی که ذیل آن داده میشود نظارت میکنند.
احمدی درباره وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان اذعان داشت: با رایزنیهایی که در کمیسیون با وزیر کنونی و پیشین آموزش و پرورش انجام شد عنوان کردیم تا فرهنگیان باید خود برای صندوق ذخیره فرهنگیان تصمیمگیری کنند و نباید کسی به غیر از فرهنگیان آن را اداره کند.
وی در پاسخ به سوالی درباره راهکار مجلس برای حل مشکل نیروهای غیررسمی در آموزش و پرورش افزود: از سالهای گذشته فرهنگیانی با قرارادهای موقت تحت عناوین مختلف به امید استخدام رسمی وارد مدارس شدند که اکنون بیش از 200 هزار نفر نیروی انسانی با قراردادهای غیررسمی در آموزش و پرورش حضور دارند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: از این رو طرحی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در حال بررسی است تا همه افراد مذکور با شرکت در یک آزمون مشکلشان برطرف شود اما باید ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش یابد.
احمدی درباره پیگیریهای نمایندگان استان برای حل مشکلات کشاورزان ابراز داشت: بنده به عنوان مسئول برنج در فراکسیون کشاورزی پیگیر خرید تضمینی برنج هستم و بنا شده تا کشاورزی هستهای برای حل مشکلات کشاورزان مانند از بین بردن کرم ساقهخوار، تقویت زمین کشاورزی و سایر موارد امسال آغاز شود.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین جلسات زیادی با وزیر کشاورزی برگزار و بر حمایت از کشاورزان تأکید شد و وزیر قول داد تا امسال برای تمامی زمینهای کشاورزی سند صادر شود علاوه بر آن باید سوبسیدهایی برای کود شیمیایی و سموم به کشاورزان پرداخت شود.
وی در مورد پیگیریهای انجام شده ساخت بیمارستان در خمام گفت: برای ساخت بیمارستان در خمام جلساتی با مسئولان و نمایندگان برگزار و راهکارهایی ارائه شد و بنا شد زمین تهیه شود و پیگیر امتیازات لازم برای احداث بیمارستان در خمام باشیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس در مورد ساماندهی پسماند افزود: آمار سرطان استان گیلان در سطح کشور از رتبه دوم به نخست انتقال یافت که آلودگی ناشی از پسماند در این امر بیتأثیر نیست؛ پسماند زباله سراوان که هر ثانیه بیش از 10 لیتر زهرابه تولید میکند.
احمدی با بیان اینکه این زهرابه همراه فاضلاب شهری، بیمارستانی و صنعتی وارد گوهررود، زرجوب، فخب، سیااسطلخ و تالاب انزلی میشود اظهار داشت: تمام میوه و صیفیجات یا ماهی که در بازار به فروش میرسد از همین زهرابهها تولید شدند لذا در این راستا بنده طرح سوالی برای وزیر کشور نوشتم.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد رئیس جمهور برای ساماندهی پسماند را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: رئیس جمهور هم این نظر را داد تا استاندار گیلان برای حل مشکل پسماند و گوهررود و زرجوب خود کارگروهی تشکیل داده و مدیر آن کارگروه شود.