به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی در حاشیه برگزاری نماز عید سعید فطر به امامت رهبر انقلاب گفت: پاسخِ نامه آمریکاییها به دستشان رسیده است.
شمخانی به تسنیم: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» استعراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیموی هفته گذشته اعلام کرد که پاسخ رسمی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا به طور مقتضی و از طریق کشور عمان ارسال شده است.
وزیر خارجه افزود: این پاسخ رسمی شامل نامهای است که در آن نقطهنظرات ما در رابطه با وضعیت جاری و نامه آقای ترامپ به طور کامل تشریح شده و به اطلاع طرف مقابل رسانده شده است.
عراقچی تاکید کرد: سیاست ما همچنان بر عدم مذاکره مستقیم در شرایط فشار حداکثری و تهدیدات نظامی قرار دارد اما مذاکرات غیرمستقیم، همانطور که در گذشته نیز وجود داشته، میتواند ادامه یابد. مذاکرات غیرمستقیم هم توسط دولت جناب آقای روحانی و هم توسط دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود.