به گزارش ذاکرنیوز ، امیر هادی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه فرمانداری نماد حکمرانی در هر شهرستان و هماهنگ کننده دستگاههای اداری و اجرایی است، اظهار داشت: هر اندازه فرمانداری ظهور و بروز پررنگتری داشته باشد دستگاههای اجرایی شهرستان خود را با فرمانداری هماهنگ میکند، آن چیزی که امروز در کل شهرستان ارائه میشود محصول هماهنگی دستگاههای مختلف است.
وی افزود: اعضای شورای تامین اراک در برقراری نظم و امنیت در ماههای اخیر هماهنگی قابل قبولی داشتند حتی فراتر از حوزه فعالیت خود اقدام کردند که جای تقدیر دارد. بحران سه ماهه پاییز با یک جریان سنگین و هجوم رسانههای معاند، صف آرایی قابل توجه از سوی رسانههای معاند و شبکههای اطلاعاتی موساد و سازمان منافقین انجام گرفت این در حالی است که ما در مرکز شهر اراک این صف آرایی را شاهد بودیم اما با حفظ سطح هوشیاری و خونسردی که اعضای شورای تامین در راستای برقراری امنیت و نظم در اراک ارائه داشتند کارنامه قابل قبول دفاعی ارائه شد همچنین تلاش شورای تامین در حوزه سرقت و ناامنی جای تشکر دارد.
هادی با اشاره به برکات سفر ریاست جمهور به استان مرکزی عنوان کرد: در سفر ریاست جمهور به استان بسیاری از پروژههای قدیمی اراک که از آنها به عنوان پروژههای تاریخی یاد میشود و به جهت عدم تامین اعتبار تکمیل نشده بودند تامین اعتبار شدند،در این راستا پروژههای متعدد از جمله کتابخانه مرکزی، بیمارستان 96 تخت خوابی زنان و زایمان اراک، موزه دفاع مقدس، تقاطع غیرهمسطح سنجان، تکمیل طرح آبرسانی به اراک از سد کمال صالح و غیره تامین اعتبار شدند و این پروژهها به سرعت در حال اتمام هستند.
وی ادامه داد: در ایامالله دهه فجر و چهلو پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب برنامههای متفاوتی تنظیم و برنامهریزی شده که با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار میشود، پروژههای متعددی از جمله پل تاریخی شهدای سنجان در این ایام احتمالا با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهرهبرداری میرسد. همچنین آغاز عملیات آبرسانی به شهر داوودآباد و 34 روستای محور فراهان وتامین اعتبار این پروژه، آغاز عملیات مجتمع امرآباد شهر اراک، تامین زمین و اعتبار برای مجتمع اداری بخش معصومیه و کلنگ زنی آن در ایام الله دهه فجر، اصلاح شبکههای آبرسانی روستای شهرستان در سطح اراک و تکمیل آبرسانی روستای حسین آباد و بغدادی از اقدامات در دستور کار در ایام دهه فجر است.
فرماندار اراک بیان کرد: با مدیریت و پشتیبانی استاندار مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی استان، بخشی از اعتبارات بیمارستان ولیعصر اراک از طریق ماده 56 قانون تنظیم و در حال تامین است، در شهر اراک به عنوان مرکز استان، نزدیک به 38 پایگاه سلامت شهری استیجاری وجود دارد که هم اکنون 15 پایگاه سلامت جدید در شهر اراک تامین اعتبار شده، همچنین در حوزه طرحهای هادی و روستایی تکمیل یک مرکز جامع سلامت در اراک نیز در این مدت انجام شده است.
هادی اضافه کرد: در حوزه بهداشت و درمان 8 پایگاه اورژانس شهری در شهرستان اراک تکمیل و بخشی به بهرهبرداری رسیده همچنین به همت شرکت آب و فاضلاب استان فراخوانی به منظور تکمیل تصفیه خانه اراک تهیه شده و مطالعات انتقال این فاضلاب به صنایع بزرک و جایگزینی آب شرب سالم در دست اقدام است این در حالی است که حدود 12 سال است که فاضلاب تصفیه شده اولیه به منطقه میقان سرازیر میشود که نارضایتیهایی در روستاها در مجاورت تالاب میقان ایجاد کرده است.
فرماندار اراک خاطرنشان کرد: در حالی که اراک نیاز به تامین آب سالم و پایدار دارد که انعقاد تفاهمنامه آن میتواند مشکلات را برطرف کند. همچنین انتقال فاضلاب اراک به شهرک صنعتی خیرآباد و پروژههای فضای سبز شهری از دیگر اقداماتی است که با میانگین پیشرفت بالای 90 درصد در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: تعریض محور آهنگران -ساروق به عنوان یکی از خواستههای دیرین آن بخش، تعریض محور هزاوه- اراک، تامین اعتبار آغاز محور قره کهریز و پیگیری ارتقای محور قره کهریز و هزاوه، رفع نقطه حادثه خیز در تقاطع روستای جیریا، ایمن سازی و جداسازی محور گاوخانه، تعریض محور نظم آباد، آغاز عملیات باند دوم محور اراک-فراهان و آغاز عملیات اجرایی احداث زیرگذرهای داوودآباد و امامزاده محمد عابد، مطالعات احداث محور تندرو اراک- سلفچکان از حدافاصل شهرک امیرکبیر از دیگر موارد انجام شده در حوزه عمرانی شهرستان اراک است.
فرماندار اراک تصریح کرد: در حوزه عمرانی در تابستان در 5 نقطه روستایی شهر اراک با پدیده سیل مواجه شدهایم این در حالی است که بسیاری از روستاها به واسطه سیل در معرض آسیب جدی قرار داشتند اما به جهت مجموع اقدام مدیریت بحران شهر اراک، پیش بینی و برنامهریزی دقیق آسیب کمی را شاهد بودیم همچنین سال گذشته میزان فراگیری کرونا در سطح شهرستان اراک به اندازهای بود که همه فعالیتهای اراک را تحت الشعاع قرار داده بود در حالی که با حمایت مردم و انجام واکسیناسیون، هم اکنون استان شرایط و روند عادی را طی میکند.
هادی عنوان کرد: تاکید مقام معظم رهبری بسیج همگانی در راستای جهاد تبیین بود، در پی منویات مقام معظم رهبری در راستای جهاد تبیین، فرمانداری اراک به عنوان مجموعه پیشران اجرایی در این شهرستان، ضمن برنامهریزی علمی و تخصصی برای عملیاتی کردن منویات و سخنان ارزشمند معظمله اقدام کرد که نتیجه آن تشکیل قرارگاه سردار شهید رحیم آنجفی شد.
فرماندار اراک افزود: از ابتدای آبان ماه قرارگاه شهید نجفی تشکیل و این قرارگاه به 4 دبیرخانه زیرمجموعه فرمانداری در ادارات آموزش و پرورش نواحی یک و 2، ورزش و جوانان و تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ارتقا پیدا کرده است، بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، اقشار مختلف جامعه اعم از کارگران، مدیران و کارکنان، فرهنگیان و اساتید به عنوان جامعه هدف در جلسات منظم تعریف شده، در فرمانداری اراک حضور پیدا میکنند و امیدواریم بازخورد مدیران را در قرارگاه شاهد باشیم.
وی اضافه کرد: شهر اراک بالغ بر 50 درصد استان را به لحاظ جمعیتی شامل میشود و با توجه به وسعت شهرستان اراک آسیب پذیری بیشتری را متحمل میشود که یکی از آسیبها وجود معتادان متجاهر در سطح شهرستان است و این موضوع به عنوان یکی از دغدغههای اصلی مدیریت شهرستان قرار دارد که در این راستا احداث کمپ ماده 16در دستور کار قرار گرفت، اقدامات بازسازی ساختمانی متعلق به آموزش و پرورش توسط شهرداری به منظور ایجاد کمپ در ولی آباد اراک انجام و به زودی راهاندازی میشود همچنین شروع بهرهبرداری از بازتوانی بانوان معتاد در اراک انجام شد در این راستا شهرداری و بهزیستی در اراک در فصل سرما برای بانوان و آقایان گرمخانه و شلتر ایجاد کرده است.
فرماندار اراک بیان کرد: در شهرستان اراک همایش 200 هزارنفری پیاده روی اربعین به عنوان نماد انسجام اسلامی در حد فاصل اراک تا امامزاده محمدعابد برگزار شد همچنین برپایی جشن و نمایشگاه غدیر و بازسازی صحنههای غدیر با کمک مردم انجام شد، در حوزه امنیتی مجموعا دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی با ضریب هوشی بالا خدمات دقیق را ارائه کردند و هیچگونه مشکل اجتماعی تبدیل به معضل امنیتی نشد.
وی تصریح کرد: مردم با مشکلات فراوانی روبرو هستند که مجموعه دولت تمام ظرفیت خود را برای ارائه خدمات دقیق و به موقع به میدان آورده است که در استان مدیریت مصرف انرژی را شاهد بودیم هرچند ناترازی وجود داشت اما این نا ترازی کنترل و مدیریت شد و این ناترازی تا به امروز به مردم منتقل نشد.
هادی با بیان اینکه در حوزه اقتصادی اقدامات شاخصی با محوریت استاندار و معاونان انجام شد، گفت: انتقال سهام آذرآب در 2 هفته گذشته و رفع موانع انتقال سهام واگن پارس نمونهای از اقدامات در حوزه اقتصادی است، در ستاد تسهیل استان حدود 230 مصوبه برای ارتقای صنایع غیرفعال تصویب و 175 واحد صنعتی غیرفعال و تعطیل به چرخه فعالیت بازگشتند.
وی ادامه داد: آلودگی هوا دغدغه بسیاری از شهرهای صنعتی است، مازوت سوزی یک موضوع انحصاری است و تصمیم ملی برای این موضوع اخذ شده اما آنچه که با محوریت مدیریت استان باید پیگیری شود این است که باید به صورت متوالی موضوع عدم مازوت سوزی دنبال شود، استاندار مرکزی طرحی را به عنوان طرح انرژی پاک برای نیروگاه شازند که به عنوان مهمترین منبع آلودگی امضا کرد، درشهرداری اراک نیز از محل منابع آلایندگی 70 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی اراک نوسازی شده که تاثیر زیادی در کیفیت خدمات و آلودگی دارد اما در مجموع ما پیگیر آلودگی هوا هستیم هرچند این موضوع فرایند چند ساله دارد اما رفع این مشکل در حال پیگیری است.
فرماندار اراک بیان کرد: امسال برای نخستین بار بزرگداشت امیر کبیر در تراز قابل توجهی در استان مرکزی برگزار شد وامیدواریم در سالهای آینده نیز با کیفیت بیشتری استمرار داشته باشد، تقریبا 200 پروژه با حدود 550 میلیارد تومان اعتبار در ایام دهه فجر افتتاح و کلنگ زنی میشود همچنین اشتغالزایی 2 هزار نفر در قالب 40 پروژه اقتصادی را شاهد خواهیم بود همچنین تاکنون در دهه فجر 85 برنامه فرهنگی در 65 روستای بخش مرکزی تدارک دیده شده و طرحی با محوریت دستگاههای اداری در دست پیگیری است که دستگاهها در دهه فجر از هزار خانواده محروم بازدید و سرکشی داشته باشند.
هادی عنوان کرد: در اغتشاشات اخیر کشور، دشمن تلاش کرد با تحریف واقعیت، دروغ پردازی و استفاده از ابزارهای مختلف رسانهای و با بکارگیری رسانههای تروریستی مانند بیبیسی، اینترنشنال و من و تو، در جنگ ترکیبی انقلاب اسلامی را تضعیف کند و به دنبال پیشبرد اهداف شوم استکباری خود بود و این درحالی است که ورود تمام عیار جریانات معاند و دشمنان به عرصه، به سبب اقتدار، موفقیت و تاثیرگذاری نظام اسلامی ایران در محور مقاومت، منطقه و دنیا است.
144 طرح عمرانی در 65 روستای بخش مرکزی اراک اجرا شد
"محمد قدیری" بخشدار مرکزی اراک در این نشست با اشاره به اینکه مردم روستاها شایسته خدمت مطلوباند، اظهار داشت: در بخشداری اراک خیز بلندی برداشته شد تا عدالت نسبی در روستاها برقرار شود، بخش مرکزی به عنوان زیرکترین بخش، 100 نقطه روستایی دارد که این 100 نقطه دارای 75 روستا است و 65 روستا دارای دهیاری است و حدود 65 هزار نفر جمعیت این بخش است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون، 144 طرح عمرانی در 65 روستای این بخش اجرا شد که در این راستا، اعتباری بالغ بر 147 میلیارد تومان قرارداد بسته و جذب شد همچنین 49 پروژه در دهه فجر امسال در این بخش با اعتباری بالغ بر 39 میلیارد تومان افتتاح میشود و در حوزه برنامههای فرهنگی، 85 ویژه برنامه در 65 روستای این بخش در نظر گرفته شده است.
بزرگترین کشتارگاه صنعتی دام منطقه مرکزی کشور در شهر داودآباد احداث میشود
" مسعود ایرانشاهی" شهردار داودآباد نیز در این نشست اظهار داشت: در یک سال اخیر اجرای محور داودآباد به فراهان به مساحت 6 کیلومتر با اعتباری 2 میلیارد تومان توسط اداره راهداری شهرستان اراک انجام و احیای منطقه کویر میقان و طرح گردشگری کویر تهیه شده است همچنین بزرگترین کشتارگاه صنعتی دام منطقه مرکزی کشور در شهر داودآباد در دست اقدام است.
وی افزود: بزرگترین اوژانس هوایی استان مرکزی با کمک 137 خیر و صرف اعتباری بالغ بر12 میلیارد تومان ایجاد شده و در دهه مبارک فجر به بهرهبرداری میرسد، از ابتدای امسال تاکنون، سالن ورزشی 9 دی این شهر ایجاد شده و 450 میلیارد تومان به سالن آمفی تئاتر اختصاص پبدا کرد همچنین امسال ارتقای شهرداری داودآباد از سه به پنج پس از 12 سال انجام شد.
شهردار داودآباد عنوان کرد: در یکسال گذشته 16 پروژه مهم عمرانی در دستور کار قرار گرفته است که با جدیت پیگیری میشود، در داود آباد 2 پارک وجود داشت که در یکسال اخیر 3 پارک محلی و یک پارک بزرگ به مساحت چهار هزار و 840 مترمربع در شهر داود آباد احداث شده است، احداث 3 میدان جدید، ایجاد 12 المان شهری، ایجاد پل دهنمک با اعتباری بالغ بر 600 میلیارد تومان، هشتهزار و 500متر طول جدولگذاری و اجرای طرح پلاککوبی و کدهای پستی برای 95 درصد از جامعه هدف و بخش دیگری از اقدامات انجام شده است و تا پایان سال 40 معبر به نام شهدای داودآباد انجام میشود.
20 طرح در ایام الله دهه مبارک فجر در معصومیه افتتاح یا آغاز میشود
"محمد محمدی" بخشدار بخش معصومیه شهرستان اراک نیز در این نشست اظهار داشت: بخش معصومیه دارای 14 روستا، 12 دهیاری و 10 دهیار با جمعیتی بالغ بر 18 هزار نفر است، این بخش 12 میلیارد تومان رسوب اعتبارات داشت که این مهم به حداقل رسید و در نه ماه امسال، به طور تقریبی بودجه بخش معصومیه وصول شده و کمبود بودجه در دهیاریها وجود ندارد و مازاد درآمد نیز حاصل شده است.
وی افزود: تامین آب شرب یکی از اولویتهای کاری است که با جدیت در بخش معصومیه دنبال میشود،30 پروژه شاخص امسال در این بخش دنبال شد و عملیات اجرایی 20 طرح نیز در ایام الله دهه مبارک فجر امسال با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان شروع میشود.
بخشدار بخش معصومیه شهرستان اراک خاطرنشان کرد: با حمایت فرمانداری و مدیران استان مرکزی، چاه مجتمع معصومیه به سرانجام رسید و این چاه حفر شد و در مرحله تجهیز است، چاه خیرآباد نیز توسط مردم حفر شده و در حال تجهیز است و در دهه فجر امسال افتتاح میشود.