رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان مطرح کرد؛

شورای شهر خواستار استفاده از ظرفیت اساتید حوزه علمیه

همدان- رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر همدان روز دوشنبه با حضور در حوزه علمیه خواستار همکاری و تعامل بیشتر با مدیریت شهری شدند.

به گزارش ذاکرنیوز، علی رضایی اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت اساتید حوزه در برگزاری کارگاه‌های آموزش و تربیت مربی آموزش شهروندی از جمله اهداف تعامل با حوزه علمیه است.


وی خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت‌های شورا تشکیل کارگروه‌های علمی ذیل کمیسیون‌ها است.


رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان خواستار حضور معاون پژوهشی حوزه علمیه در جلسات ماهیانه شورای پژوهشی شد و گفت: موضوعات مهم و اولویت‌دار حوزه مدیریت شهری در شورای پژوهشی مطرح و مورد بحث قرار می‌گیرد و به منظور بررسی بیشتر در قالب طرح‌های پژوهشی، مقاله و پایان‌نامه به مراکز دانشگاهی و علمی ارجاع می‌شود.


رضایی بیان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت اساتید حوزه در برگزاری کارگاه‌های آموزش و تربیت مربی آموزش شهروندی از دیگر اهداف تعامل با این مرکز علمی است.


وی به بودجه سه هزار و ۷۵۰ میلیاردی سال جاری شهرداری اشاره کرد و افزود: رقم‌های قابل توجهی نیز در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در بودجه پیش‌بینی شده است و تأکید شورا نیز بر تقویت جنبه‌های اجتماعی و فرهنگی شهرداری است.


وی سرانه بودجه هر شهروند در سال جاری را بیش از ۶ میلیون تومان دانست و تصریح کرد: سرانه مطالعه هر شهروند نیز ۵۰ هزار تومان پیش‌بینی شده است.


رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان ادامه داد: امید است با تعامل مؤثر با مراکز علمی، اعتبارات به شکل هدفمند، بهینه و مؤثر هزینه شود.


شهابی‌نیا: در حوزه فرهنگ نیازمند خلق ایده‌های جدید هستیم


رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت کمیته‌های علمی ذیل کمیسیون‌ها اظهار کرد: در این کمیته‌ها و به ویژه کمیته علمی کمیسیون فرهنگی نیاز به حضور افراد متخصص بوده که در صورت تعامل بیشتر با حوزه علمیه این مهم مؤثر خواهد بود.


سعید شهابی‌نیا با بیان اینکه متأسفانه نمی‌توانیم مردم را در حوزه فرهنگ غافلگیر کنیم، گفت: در این بخش همیشه مردم جلوتر از ما هستند و به منظور انجام اقدامات به موقع و اثرگذار نیاز به خلق ایده‌های جدید در حوزه فرهنگ است.


وی برگزاری نماز جماعت در پارک‌ها را از جمله اقدامات مؤثر فرهنگی برشمرد و بیان کرد: همدان جزو شهرهای موفق و پیشتاز در این اقدام بوده که خود یک کارگاه آموزشی است و خواستار ادامه این برنامه با توجه به نزدیک شدن به فصل گرم سال هستیم.


رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر افزود: در بحث آموزش شهروندی نیز باید سرفصل‌هایی تعیین و از اساتید دارای فکر و ایده حوزه علمیه نیز در این بخش استفاده شود.


حیدری: جای خالی فقه مدیریت شهری احساس می‌شود


رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه ظرفیتی کنونی استفاده شده از باب تعامل، تعاون و همکاری در شورا، شهرداری و حوزه علمیه در برابر آنچه باید، ناچیز است، تصریح کرد: خوب است در شورای شهر سلسله جلسات اخلاق مدیریتی با استفاده از ظرفیت اساتید حوزه علمیه برگزار شود.


مهدی حیدری با تأکید بر اینکه در تصمیم‌گیری برخی امور مردم توسط مدیران شهری نیاز مبرم به نظرات فقهی است، ادامه داد: گاهی لبه شمشیر در تصمیمات مدیریتی و امور مردم بسیار تیز و برنده است.


وی با بیان اینکه جای خالی فقه مدیریت شهری احساس می‌شود، خاطرنشان کرد: گاهی در تصمیمات مدیریت شهری یک خانواده را برای تأمین منافع شهر و حقوق عامه از هستی ساقط می‌کنند حال باید دید این موضوع محمل فقهی دارد و یا اینکه صرفاً قانون ایجاد تکلیف می‌کند.


رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان یادآور شد: انجام پژوهش‌هایی در این حوزه و گردآوری مجموعه‌هایی در این زمینه ضروری بوده و از طریق فقه مدیریت شهری، استفتائاتی در این خصوص استخراج شود.


قائم مقام حوزه علمیه همدان: در حد وسع همکاری لازم با شورای شهر را خواهیم داشت


قائم مقام حوزه علمیه استان همدان نیز در این دیدار با بیان اینکه اصل همکاری مسلم است، اظهار کرد: در حد وسع همکاری لازم با شورای شهر را خواهیم داشت.


حجت‌الاسلام سید سعید بطحائیان با بیان اینکه بحث آموزش شهروندی از گذشته در شهرداری مطرح بوده است، گفت: سال‌هایی نیز در حوزه علمیه از این محمل استفاده کردیم.


وی با بیان اینکه برخی معتقدند تا زمانی که عقاید افراد درست نشود، اخلاق پایدار نمی‌شود، تصریح کرد: معتقدم باید بر اعتقادات مردم کار جدی شود که آثار آن اصلاح اخلاق است.


قائم مقام حوزه علمیه استان همدان افزود: می‌توان با پیش‌بینی برنامه‌هایی به ویژه برای نوجوانان و جوانان در بحث اعتقادی آنها کار کرد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار