به گزارش ذاکرنیوز، اسماعیل زارعیکوشا عصر امروز در جلسه پیگیری مطالبات تقدیمی استان کردستان به رئیس جمهور که با حضور مسئولان در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار داشت: اجرایی مصوبات سفر ریاستجمهوری از مصوبات اجرایی و عمرانی بازخورد بیشتری دارد.
وی مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را لازمالاجرا دانست و گفت: مردم از عدم پرداخت تسهیلات بانکی و اشتغالزایی مصوبات سفر گلهمندند و اعلام کرده که هر بار به بانکها مراجعه کردهایم، گفتهاند اعتبار نیست.
استاندار کردستان با اذعان به اینکه مردم در ارتباطات مردمی جدا از گلهمندی از تعلل در پرداخت تسهیلات بانکی، از نحوه برخورد برخی کارمندان بانکها نیز ناراضی بودند، تصریح کرد: هر کسی که در هر ادارهای نمیتواند با مردم درست برخورد کند، در جایی دیگر بهکار گرفته شود.
وی با اشاره به جلسهای که اخیرا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، اذعان کرد: دفتر ریاست جمهوری از تعلل در پرداخت تسهیلات بانکی مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کردستان متعجب بودند.
زارعیکوشا اذعان کرد: از یک هزار و 700 میلیارد تومان مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان تنها 570 تا 580 میلیارد تومان پرداخت شده که قابل قبول نیست و به شدت عملکرد پایین است.
زارعیکوشا عنوان کرد: کسانی تا پنجم دیماه برای دریافت تسهیلات درخواستی مصوبه سفر ریاست جمهوری به بانکهای استان مراجعه نکردند، بلافاصله نفرات دیگری جایگزین آنان شود.
وی خطاب به مدیر بازرسی استانداری کردستان اظهار کرد: این رویه تصمیمات در رابطه با میزان اعتبارات اختصاصی به بانکهای استان نارضایتی ایجاد کرده است، باید این وضعیت تعیین تکلیف شود.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه باید 6 هزار نفر سهم صندوق کارآفرینی امید تعیین تکلیف و به همان میزان تسهیلات پرداخت شود، خاطرنشان کرد: بیشترین نارضایتی مردمی از صندوق کارآفرینی امید است.
وی بر ضرورت تسریع در رسیدگی به درخواستهای مردمی و اتمام پروژههای کلان تاکید و اذعان کرد: اکنون 6 هزار نفر در مراجعه به صندوق کارآفرینی امید به درِ بسته خوردهاند که این بسیار ناپسند است.
استاندار کردستان با بیان اینکه وعدههای مسئولان به مردم عملی شود، عنوان کرد: نباید روند خدمتگزاری به مردم تعطیل شود.
سید کمال حسینی، مدیر حوزه سرمایهگذاری استانداری کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه 23 طرح اقتصادی از سوی استانداری به بانکهای استان معرفی شده است، اظهار کرد: متاسفانه برخی از معرفینامههای و درخواستهای مردمی به بانکهایی ارجاع داده شده که عملا اطلاعی از این تسهیلات ندارند.
صلاح گلمحمدی، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کردستان نیز در پاسخ به استاندار اذعان کرد: پرداخت تسهیلات به 6 هزار نفر متقاضی تسهیلات اشتغال، نیازمند 630 میلیارد تومان اعتبار است که چنین اعتباری نداریم.
رضا طوسی، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان نیز با اشاره به اینکه از 42 هزار و 240 نفر درخواست مردمی، بیش از 19 هزار فقره مشمول دهکهای پایین بوده و درخواست کمک بلاعوض داشتند که گاها شاملشان نمیشد، بیان کرد: 17 هزار و 500 درخواست مردمی از دهک 1 تا 3 بوده که به ارزش 15 میلیارد تومان به حساب آنان پرداخت شده است.
بر اساس این گزارش، در مجموع در سفر اول و دوم رئیس جمهور به استان کردستان 130 هزار درخواست مردمی تسهیلات، تقدیم شده که به اذعان مسئولان استانی در این جلسه، هنوز بخش زیادی از آن تعیین تکلیف نشده است.