به گزارش ذاکرنیوز، تاتیانا بالابانوف در نشست همکاریهای تجاری و اقتصادی ایران و روسیه به میزبانی مازندران واقع در مجتمع تفریحی اکسین آمل با بیان اینکه 40 شرکت از شرکتهای مختلف در این سفر یک روزه جلساتی انجام شد و نتایج اصلی در این جلسات مشخص شده است، اظهار کرد: در این نشست شرکتهای نفت، ذغال سنگ، محصولات سنگین و اتوماسیون و طراحی حضور یافتند که به صورت هدفمند با شرکتهای روسیه ارتباط برقرار کردند.
وی با بیان اینکه امیدواریم با شروع همکاری با پارک فناوری مازندران نتایج بهتر به دست آوریم، گفت: بتوانیم دفتر یا شعبه زغال روسیه در مازندران راهاندازی کنیم و با اتوماسیون آن به نتایج برسیم.
بالابوف عنوان کرد: با همکاری مثبت این دو کشور در جهت توسعه اقتصادی جهانی بتوانیم گام خوب برداریم و از امکانات ایران جهت توسعه تجارت جهانی استفاده ببریم.
تعامل پارک فناوری مازندران با 33 شرکت خارجی جهت مبادله کالا
رئیس علم پارک و فناوری مازندران نیز در این نشست با اشاره به اینکه در نگاه کوتاه پارک علم و فناوری برای حمایت اقتصاد، رشد و شکوفایی استعدادها در سراسر کشور در دانشگاهها ورود یافته است، بیان کرد: همچنین جهت تشویق و ترغیب فناوران جوان و ایدههای خلاق به صورت مستمر از جمله محدودیتهای پارک است در کنار اینکه توجه به تولید و ثروت از طریق شبکهسازی دانشبنیان، نیازسنجی ایدهپردازی تحقیق و توسعه طراحی و مهندسی، تجاریسازی و انتقال فناوری در چشم انداز آینده مورد توجه پارک فناوری است.
قربانعلی نعمت زاده با تاکید بر اینکه تبدیل پارک علمی فناوری مازندران به مرکز بینالمللی شناخته شده و تولید محصولات با دانش و ساختن بستر قوی و مطمئن و سازنده برای فناوران جوان از اهداف این سازمان است، گفت: هماکنون در این استان 77 شرکت پیش رشد، 172 شرکت در حال رشد و 4 تا پسا رشد و چهار مجموعه شرکت فعالیت دارند و در حوزههای فناوری خدمات تجاریسازی، محصولات پیشرفته، محصولات دارویی و پزشکی، ماشینهای پیشرفته نرم افزار و تکنولوژی، پاتولوژی پیشرفته است که مجموعه به کار گرفته 4 هزار و 166 نفر با 172 نفر دکتری و 632 نفر فوق لیسانس، یک هزار و 531 نفر لیسانس و 831 نفر دیپلم هستند.
وی با بیان اینکه یکی از هدفهای پیشبینی بر این است تا در کنار محصولات در مرز دانش را داشته باشیم، افزود: در امر ارتباط با کشورهای خارجی اکنون با 33 شرکت از 30 کشور مبادله کالا انجام میشود که روسیه، اذربایجان، ترکیه، عمان و عراق از جمله آن کشورهاست.
نعمت زاده تصریح کرد: در دست برنامه است تا این ارتباط با سایر کشورها را توسعه دهیم در کنار اینکه 10 مرکز رشد در شهرستانها فعالیت دارد و در آینده هر شهرستان یک مرکز رشد داشته باشیم و سهم سرانه استان از 3.6 دهم درصد را به 7.10 دهم درصد برسانیم.