به گزارش ذاکرنیوز به نقل از روابط عمومی انجمن موسیقی ایران، شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی فجر طی ۲ جلسه به ارزیابی بخشهای مختلف جشنواره در چند دوره اخیر پرداخت و با بررسی گزینههای موجود برای دبیری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر از بهزاد عبدی برای مسئولیت دبیری این دوره دعوت کرد.
همچنین فراخوان بخش رقابتی سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر بهصورت باکلام و بیکلام در بخشهای موسیقی (دستگاهی، نواحی، کلاسیک غربی، تلفیقی، پاپ، معاصر و ارکسترال ایران، کودک) و ناشر برگزیده، بهترین کتاب موسیقی و جایزه ویژه گروهنوازی منتشر شد.
فراخوان بخش رقابتی سیو هشتمین جشنواره موسیقی فجر براساس آییننامه جشنواره با هدف معرفی و قدردانی از آثار برگزیده اهالی موسیقی ایران، اعتلای هنر موسیقی و ارتقای سلیقه شنیداری مخاطبان، صیانت از هویت ملی مبتنی بر آموزههای آیینی و ایرانی، تقویت و حمایت از هنر خلاق و همچنین شناسایی، تبیین چهارچوبها و استانداردهای کیفی گونههای مختلف موسیقی تهیه و تنظیم شده است.
باتوجه به برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در کنار جلسات شورای سیاستگذاری، جایزه ویژه گروهنوازی و بهترین کتاب موسیقی در زیرمجموعههای مختلف نیز در این دوره پیش بینی شده است که متقاضیان با مراجعه به متن فراخوان از جزییات آن مطلع خواهند شد.
صاحبان آثار از تاریخ ۱۴ آبان ماه میتوانند آلبومهای صوتی و کتابهای موسیقی که دارای مجوز از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای رسمی بوده و در بازه زمانی ۱ مهر ۱۴۰۰ تا ۱ مهر ۱۴۰۱(برای آلبومهای صوتی فیزیکی و دیجیتالی)و کتابهای موسیقی از فروردین ۱۳۹۰ تا ۱ مهر ۱۴۰۱ منتشر شده است بر اساس اعلام فراخوان و با مراجعه به سایت جشنواره مراحل ثبت نام خود را انجام دهند.
برای دانلود متن فراخوان بخش رقابتی اینجا را کلیک کنید.
در خصوص فراخوان بخش غیر رقابتی سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر، گروهها و هنرمندان فعال در عرصه اجرای صحنهای از ۱۴ آبان تا ۱۷ دیماه امسال فرصت دارند بر اساس شرایط جشنواره در سایت به نشانی www.fajrmusicfestival.com ثبت نام یا بهصورت حضوری آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارائه کنند.
هیئت انتخاب آثار و گروههای جشنواره با انتشار این فراخوان از کلیۀ گروهها و هنرمندان فعال موسیقی در عرصۀ اجرای صحنهای دعوت میکند در صورت تمایل با مطالعۀ دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت کنند.
به گزارش ذاکرنیوز به نقل از مهر، عبارت «دعوت از هنرمند برای پذیرش دبیری جشنواره موسیقی فجر» یکی از معدود دفعاتی است که تاکنون از سوی ستاد برگزاری یک رویداد ملی همچون جشنواره موسیقی فجر مطرح می شود. این در حالی است که اساس برگزاری رویدادهای ملی در حوزه موسیقی به ویژه چشنواره موسیقی فجر به شکلی است که ابتدا شورای سیاستگذاری یا انتخاب دبیر، در ابتدا و بدون انعکاس رسانهای تصمیماتشان، نفرات مورد نظر خود برای احراز پست دبیری را انتخاب و پس از انجام بررسی ها و کارشناسی های لازم در این زمینه گزینه نهایی را به صورت رسمی به رسانه ها معرفی می کنند. شرایطی که به نظر می آید در این دوره از جشنواره در قالب دیگری برنامه ریزی شده است.