دبیر جشنواره ایثار: تئاتری‌ها غواصان عمق عواطف هستند

نشست خبری نهمین جشنواره تئاتر ملی ایثار در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرنگار مهر، نشست خبری نهمین جشنواره تئاتر ملی ایثار امروز ۵ اسفند در سالن صفارزاده حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

از حاضران نشست می‌توان به محمد کرم‌اللهی دبیر جشنواره و حسین نصرالله رئیس ستاد جشنواره ملی تئاتر ایثار اشاره کرد.

مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

هنر؛ عاملی تضمین کننده

نصرالله در ابتدای نشست گفت: بزرگ شهید مقاومت سیدحسن نصرالله است، امیدواریم رحمت الهی شامل حال او شود. هنر تنها زبان مشترک اقوام و ملل است در حقیقت اگر کشور و دینی خود را به هنر تجهیز کند، می‌تواند ماندگاری اش را تضمین کند. در سه سال گذشته رویکرد بنیاد به‌سمت کارهای هنری شده است.

وی افزود: اداره کل شهرستان های استان تهران در حد توان کارهای مثبتی انجام داده است. فصل واره ایثار سه دوره در استان برگزار می‌شود. لازم به ذکر است ما تولید سه آلبوم موسیقی، نماهنگ و فعالیت‌های دیگری در عرصه های هنری چون فیلم سینمایی «دست ناپیدا» را تولید کردیم.

نصرالله در ادامه یادآور شد و تصریح کرد: نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار از دو شنبه به مدت پنج روز تا جمعه در هشت سالن اجرا خواهیم داشت و اختتامیه با حضور مسئولین کشوری و دست اندرکاران بنیاد شهید و امور ایثارگران برپا می‌شود. داوران در حال ارزیابی اثار هستند، از نکات جالب توجه راهیابی سه اثر از شهرستان های استان تهران، پردیس، شهریار و پاکدشت است

ابزار همدلی با شهدای غزه

محمد کرم‌اللهی بیان کرد: قبل از هرچیزی جا دارد همدلی خود را با انسان‌های آزاده در سرار جهان که امروز دامنه توجه‌ش به بیروت و غزه است، اعلام کنیم و خدارا شکر فرهنگ مبارزه، ایثار و شهادت همچنان جاری است.

تئاتر طلای داران هنرها است

وی افزود: همانطور که آگاه هستیم، موضوع ایثار موضوعی پیچیده است. هنر ایثار به عنوان یک هنر قدرتمند و موثر است. دلیل جمعش شدن امروز ما هنر تئاتر است که این هنر طلای داران تمامی هنر ها است، اهالی تئاتر بسیار اهل مطالعه، تحقیق و تعمیق هستن و اهل غواصی در عمق عواطف هستند و می‌توانند منشأ تغییر و تحولاتی بسیار مهمی در اجتماع شوند. شما اگر از ابتدای خلقت و آدمیزاد بر زمین، توجه کنیم، متوجه خواهیم شد که بدون مفاهیمی چون ایثار، مقاومت و شهادت نمی‌توانیم به زیست خود ادامه دهیم.

ارائه گزارشی از آثار دریافتی و منتخب دبیرخانه

کرم‌اللهی در ادامه به ارائه گزارشی از آثار دریافتی دبیرخانه پرداخت و عنوان کرد: ۲۳۸ اثر به دبیرخانه فرستاده شده است. در بخش خیابانی ۱۱۱ اثر و در بخش صحنه‌ای ۱۲۷ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید.

وی افزود: وی ضمن تشکر از هئیت بازبینی جشنواره، عنوان کرد: پس از طی شدن مرحله اول ارزیابی ۱۷ اثر پذیرفته حضور برای مرحله نهایی شدند که ۸ اثر در بخش صحنه‌ای و ۹ اثر در بخش خیابانی انتخاب شدند.

دبیر نهمین جشنواره ایثار ضمن قدردانی از حوزه هنری انقلاب اسلامی، در مورد مکان‌های اجرای آثار جشنواره، بیان کرد: همانطور که آگاه هستید، جشنواره ما در ۲ بخش صحنه‌ای و خیابانی برگزار می‌شود. آثار صحنه‌ای در تماشاخانه ماه و مهر حوزه هنری روی صحنه خواهند رفت و در بخش خیایانی گروه های پذیرفته در ایوان انتظار محوطه میدان ولی عصر (عج) و پلازا هفتم تیر آثار خود را ارائه خواهند کرد.

لازم به ذکر است که تعدادی از آثار در برخی مدارس استان اجرا خواهند شد.

کارگاه‌های آموزشی در سالن سلمان هراتی حوزه هنری و نشست‌های نقد و بررسی آثار نیز در سالن مهرداد اوستا در حین برگزاری جشنواره برگزار خواهد شد.

وی در ادامه به معرفی گروه داوران جشنواره را در ۲ بخش خیابانی و صحنه‌ای پرداخت و عنوان کرد: رحمت امینی، امیر دژاکام و محمد باقر قهرمانی داوری نهایی بخش صحنه‌ای جشنواره را عهده‌دار هستند. هئیت داوران بخش خیایانی جشنواره متشکل از مجید امرایی، فرزان دلفان و بهمن صادق حسنی است.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار