به گزارش ذاکرنیوز، بر اساس این رتبهبندی تعداد ۲۶ دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه لرستان در جمع ۴۷۵ دانشگاه جوان برتر دنیا قرار گرفتند.
نظام رتبهبندی آموزش عالی تایمز برای رتبهبندی دانشگاه جوان ۲۰۲۱ از همان روشی که دانشگاههای جهان را ارزیابی میکند استفاده میکند و ماموریتهای اصلی دانشگاهها «تدریس، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بینالمللی» را مورد ارزیابی قرار میدهد اما در این رتبهبندی خاص، دانشگاههایی با قدمت کمتر از ۵۰ سال مدنظر هستند.
در سال ۲۰۱۹ تعداد ۱۳ دانشگاه ایرانی در میان ۳۵۱ دانشگاه، در سال ۲۰۲۰ تعداد ۲۰ دانشگاه ایرانی در میان ۴۱۴ دانشگاه و اکنون در سال ۲۰۲۱ تعداد ۲۶ دانشگاه ایرانی در جمع ۴۷۵ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفتهاند.
شاخصهای عملکرد به پنج حوزه تقسیم میشوند؛ آموزش(محیط یادگیری)، تحقیق(میزان تحقیقات، درآمد و شهرت)، استنادها(تأثیر تحقیقات) چشمانداز بینالمللی(کارکنان، دانشجویان و تحقیقات)، درآمد صنعت(انتقال دانش).
برای سنجش میزان بهرهوری، تعداد مقالات چاپ شده در ژورنالهای دانشگاهی نمایه شده از پایگاههای اسکوپوس(Scopus) و الزویر(Elsevier) را برای هر محقق از نظر اندازه سازمانی مقیاسبندی و ارزیابی شده است.
در واقع توان تحقیقاتی دانشگاه برای انتشار مقالات در مجلات با کیفیت ارزیابی شدهاند. استنادات یا تأثیر تحقیقات در این رتبهبندی ۳۰ درصد وزن دارند و در این شاخص به نقش دانشگاهها در گسترش دانش و ایدههای جدید پرداخته شده است.
در همکاری بینالمللی، تایمز تعداد کل نشریات تحقیقاتی دانشگاه با حداقل یک نویسنده بینالمللی مدنظر بوده است.
انتهای پیام