فرماندار سوادکوه:

حماسه رزم جنگل سوادکوه به درستی معرفی شود

فرماندار سوادکوه بر لزوم شناساندن حماسه رزم جنگل سوادکوه تاکید کرد و گفت: باید این حماسه به درستی معرفی شود.

به گزارش ذاکرنیوز ، رمضان غلامی عصر پنجشنبه در جلسه ستاد بزرگداشت حماسه رزم جنگی با تأکید بر اهمیت تلاش و پیگیری در رابطه با شناساندن واقعه رزم جنگل سوادکوه، گفت: همچون عزم رزمندگان واقعه جنگل سوادکوه اکنون نیز برای نشان دادن آن تلاش‌ها و ایثارگری‌ها نیازمند یک عزم جدی هستیم.


فرماندار شهرستان سوادکوه ضمن اشاره به ضرورت یک نگاه جهادی در این عرصه، به تشکیل یک کارگروه در رابطه با این موضوع در شهرستان اشاره کرد و گفت: کار شما که به مستندسازی و جمع آوری خاطرات کسانی که در رزم جنگل زحمت کشیدند، ارزشمند است و همه ما باید در خدمت این عزیزان باشیم.


وی با بیان اینکه کم بودن توان شهرستان را قبول ندارد و با اشاره به اینکه ما می‌توانیم و خدا هم به ما کمک خواهد کرد، ادامه داد: در شهرستان این کار را استارت می زنیم و با توجه به مشخص شدن مسیر و در ادامه راه، نگاه استانی و ملی نیز خواهیم داشت.


سرهنگ علی شالیکار، با اشاره به اینکه با زبان هنر باید وقایع را به بند کشید تا به طور مؤثر به نسل بعد منتقل کرد، در رابطه با جمع-آوری خاطرات رزم در جنگل سوادکوه، گفت: در حال حاضر جمع آوری مصاحبه‌ها به جای خوبی رسیده است.


جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سوادکوه با بیان اینکه واقعه ۶ بهمن آمل خوب شناسانده شد، خاطرنشان کرد: اما رزم و ایثارگری رزمندگان رزم با معاندان در جنگل سوادکوه مغفول ماند و به این واقعه و ایثارگری‌ها و شهدای آن پرداخته نشده و آنها مظلوم واقع شده اند و می¬توان با نوشتن کتاب و ساخت فیلم و ابزار هنر آنها را معرفی کرد.


سرهنگ حسین اصغری، یکی از دست اندرکاران گردآوری خاطرات رزم جنگل سوادکوه با گریزی به تاریخ این واقعه، شروع آن را در خرداد ۱۳۶۰ در سوادکوه عنوان کرد و با بیان اینکه رزمندگان و مردم سوادکوه ۲۶ درگیری با معاندان و منافقان داشته اند، گفت: از مظلومیت این واقعه همین بس که هنوز بسیاری از افراد، تعداد دقیق شهدای آن را نمی‌دانند.


این شاعر و نویسنده با بیان اینکه تاکنون ۶۹ مصاحبه از رزمندگان و یادگاران آن واقعه انجام و ۵۵ خاطره به¬صورت داستان نوشته شده است، پیش بینی کرد: به همت عزیزان، کتاب اول خاطرات تا زمان برگزاری یادواره شهدای رزم در جنگل سوادکوه سالجاری، چاپ خواهد شد.


۳۰۰ رزمنده در حماسه رزم جنگل جانفشانی کردند


در ادامه، سرهنگ ابراهیمی، با بیان اینکه سوادکوه ۳ سال درگیر جنگ با معاندان و منافقان بوده و حدود ۳۰۰ نفر از پاسداران، بسیجیان و ژاندارمری در این واقعه نقش آفرینی کردند، گفت: همچون راهیان نور به مناطق جنوب، می‌توان راهیان نور برای مناطق رزم در جنگل سوادکوه و مکان یادمان¬ها انجام شود.


روح اله ایران مهر معاون هنری و امور سینمایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با اذعان بر اینکه ما هنوز نتوانستیم نقش مهم فرماندهان و شهدای استان مازندران را تبیین کنیم و اثر هنری فاخر در این رابطه تولید کنیم، خاطرنشان کرد: دلیل آن این است که کار در این عرصه راحت نیست.


معاون هنری و امور سینمایی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه برخی سوژه‌ها همچون واقعه رزم جنگل سوادکوه ناب و بکر هستند، گفت: از این رو، ساخت اولین اثر در رابطه با آنها اهمیت بالایی داشته و باید برای ساخت یک فیلم در این حوزه حرفه‌ای بیندیشیم.


محسن نجفی، مسئول بسیج هنرمندان شهرستان سوادکوه با بیان اینکه در ابتدا، کار را برای نوشته شدن یک کتاب و ساخت یک مستند در رابطه با این واقع آغاز کردیم، افزود: در ادامه کار و با جمع آوری خاطرات مشخص شد که این واقعه بسیار عظیم بوده و خاطرات جمع آوری شده قابلیت تبدیل به یک سریال را دارند.


این کارگردان که از دیگر دست اندرکاران گردآوری و مستندسازی خاطرات رزم جنگل است، با توجه به مغفول ماندن این واقعه، به لزوم انجام یک کار حرف ای و فاخر در این زمینه اشاره کرد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار