جزئیات آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز/ از تغییر در پلکان‌های مصرفی تا تشویق مصرف‌کنندگان بهینه گاز

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: در آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز بحث پاداش مصرف و خوش مصرفی هم برای بخش خانگی و هم بخش‌های غیرخانگی از جمله صنایع و مشترکان عمده اعلام خواهد شد.

به گزارش ذاکرنیوز مسلم رحمانی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: بر اساس جز یک بند "ز" و بند "ل" تبصره 15 قانون بودجه، هم بایستی الگوی مصرف را مجددا بررسی می کردیم و هم تعرفه‌های گاز را برای پلکان‌های مختلف تعیین می کردیم.

وی افزود: با همکاری که با کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اقتصادی دولت داشتیم، پیشنهادات به دولت ارائه شد و مصوبه اخذ شد و این آیین نامه جدید تعرفه‌ها به زودی اعلام عمومی خواهد شد.

عضو هیئت مدیره شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: نسبت به تعرفه سال گذشته تفاوت این آیین نامه جدید در این است که پلکان‌های مصرف به جای 75 مترمکعبی، 100 مترمکعبی است.

وی ادامه داد: برای هر اقلیم از 5 اقلیم سقف مصرف مشخص شده، که در گذشته این تعیین الگوی مصرف به شفافیتی که در آیین نامه جدید وجود دارد، نبوده است.

رحمانی اذعان داشت: در آیین نامه جدید، بحث پاداش مصرف و خوش مصرفی هم برای بخش خانگی و هم بخش‌های غیرخانگی از جمله صنایع و مشترکان عمده اعلام خواهد شد.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در خصوص جریمه پرمصرفی گفت: جریمه پرمصرفی همان پلکان‌های 11 و 12 خواهد بود که تعرفه‌های نهایی از آنها اخذ می شود.

رحمانی با بیان اینکه "در آیین نامه جدید هیچ افزایش تعرفه‌ای نسبت به گذشته نداشته‌ایم و فقط پلکان‌ها تغییر کرده"، گفت: تعرفه‌ها بر اساس همان آیین نامه آذرماه سال گذشته است، منتها این تعرفه‌ها در زمستان سال گذشته با دستور رئیس جمهوری مشمول 70 درصد تخفیف شد، امسال دیگر آن تخفیف شامل حال مشترکان نمی شود.

وی افزود: الگوی مصرف به‌این گونه است که در سه پلکان اول، الگوی مصرف متعارف است، پلکان‌های بعدی به ترتیب مصرف متوسط، پرمصرف و بسیار پرمصرف خواهند بود که برای بسیار پرمصرف‌ها بحث قیمت 6000 تومان به ازای هر مترمکعب امسال اجرایی خواهد شد.

رحمانی با بیان اینکه "75 درصد مشترکان، الگوی مصرف را رعایت می‌کنند"، گفت: تعداد مشترکان بسیار پرمصرف که بیش از3 برابر الگو مصرف گاز دارند، کمتر از 1 درصد مشترکان است.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار