به گزارش ذاکرنیوز، علی اکبر جوکار در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، اظهار داشت: برای جذب سرمایه گذاری هر چه بیشتر، باید اطلاع رسانی دقیق از مزایای این جزیره انجام شود.
وی با تاکید بر پیگیری در خصوص رایزنیهای انجام شده میان سازمان منطقه آزاد قشم و سفیر قزاقستان در ایران، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم در تابستان سال آینده رویدادی به عنوان هفته قشم در شهرهای بزرگ قزاقستان برگزار کنیم تا گردشگران این کشور با جاذبههای این جزیره بیشتر آشنا شوند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان با اشاره به موقعیت ویژه اقتصادی و گردشگری قشم، تصریح کرد: انعقاد تفاهمنامههای مشترک بین ایران و قزاقستان و در حوزه نفت و شبکه ریلی و حملونقل جنوب کشور و سرمایه گذاری مشترک در توسعه بندری را پیگیری خواهیم کرد.
جوکار بیان داشت: جزیره قشم با داشتن ظرفیتهای ویژه اقتصادی، تجاری و گردشگری از نقاط جذاب برای سرمایه گذاران قزاقستانی است و باید اطلاع رسانی دقیق در خصوص این ظرفیتها برای جذب سرمایه گذاران خارجی انجام شود.
توسعه ترانزیت کالا و اقتصاد دریا محور از مسیر قشم
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این دیدار با اشاره به موقعیت راهبردی این جزیره در خلیج فارس، گفت: این موقعیت خاص قشم را به یکی از نقاط جذاب سرمایه گذاری داخلی و خارجی برای توسعه مسیر ترانزیت کالا و اقتصاد دریا محور تبدیل کرده است.
افشار فتح اللهی ابراز داشت: بندر بین المللی کاوه قشم یکی از زیرساخت های مهم موجود کشور در توسعه تجارت دریایی است و با احداث پل خلیج فارس در آینده نزدیک اقتصاد جزیره دچار تحول فراوانی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین وجود ژئوپارک جهانی قشم، نقش مهمی در جذب گردشگران خارجی به ویژه گردشگران قزاق دارد و این جزیره زیبا از جاذبه های بی نظیری به منظور افزایش گردشگری خارجی برخوردار است.
قشم بزرگ ترین جزیره خلیج فارس می باشد و به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود 300 کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می شود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق - غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.