در سالگرد آغاز جنگ، غرب تحریم‌های بیشتری علیه روسیه اعمال می‌کند

به گزارش ذاکرنیوز،  دقیقاً یک سال پیش، در چنین روزی، در صبح روز 24 فوریه سال 2022 (5 اسفند ماه)، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه آغاز عملیاتی در خاک اوکراین، تحت عنوان "عملیات نظامی ویژه برای حفاظت از مردم دونباس" را اعلام کرد. او اهداف این عملیات را "غیرنظامی کردن و نازی زدایی اوکراین" و همچنین از بین بردن تهدیدات برای امنیت ملی روسیه نام برد. پوتین  اطمینان داد که هیچ چیز مردم غیرنظامی اوکراین را تهدید نمی کند و هدف روسیه از کار انداختن کلیه زیرساختارهای نظامی این کشور است.

رئیس جمهوری روسیه چند روز قبل در جریان سخنرانی در مجمع فدرال تاکید کرد که مسکو تمام تلاش خود را برای حل و فصل این مناقشه از راه های مسالمت آمیز انجام داد و در نهایت مجبور به اقدام نظامی شد. او قول داد که نیروهای مسلح روسیه "گام به گام، دقیق و پیوسته تمامی وظایف پیش روی خود را انجام خواهد داد."

در این رابطه پیش بینی می شود که امروز، جمعه، در سالگرد آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین، ایالات متحده به همراه کشورهای گروه G7 و اتحادیه اروپا از بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه رونمایی کنند. طبق گزارش بلومبرگ به نقل از منابع خبری خود، محدودیت های جدید علیه بخش‌های دفاعی و انرژی روسیه، بانکها و موسسات مالی این کشور و همچنین علیه تعداد بیشتری از شهروندان روس اعمال خواهد شد.

در آستانه سالگرد آغاز جنگ، شب گذشته مجمع عمومی سازمان ملل نیز قطعنامه‌ای با عنوان «اصول زیربنای صلح جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین» تصویب کرد. این سند به ویژه از روسیه می‌خواهد تا نیروهای نظامی خود را از خاک اوکراین «به پشت مرزهای شناخته‌شده بین‌المللی» خارج کرده و حملات به زیرساخت‌های حیاتی و انرژی این کشور را متوقف کند. 141 کشور از این قطعنامه حمایت و 32 کشور، از جمله چین، به آن رای ممتنع دادند. هفت کشور - روسیه، بلاروس، کره شمالی، مالی، نیکاراگوئه، سوریه، اریتره، با این سند مخالفت کردند.

در این قطعنامه تاکید شده که مجمع عمومی از کشورهای عضو سازمان ملل و سازمان‌های بین المللی می خواهد که "حمایت خود از تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به صلحی جامع، عادلانه و پایدار در اوکراین مطابق با منشور سازمان ملل متحد را مضاعف کنند." مجمع عمومی همچنین بر تعهد خویش به احترام به یکپارچگی و تمامیت ارضی اوکراین در مرزهای شناخته شده بین المللی آن تاکید می‌کند. این قطعنامه به روسیه در مورد ادامه حملات به تاسیسات غیرنظامی در اوکراین، از جمله ساختمان‌های مسکونی، مدارس و بیمارستان ها هشدار داده است. 

لازم به یادآوری است که این سند برخلاف قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد الزام آور نیست.

ضمن اینکه مجمع عمومی سازمان ملل دو اصلاحیه برای متن قطعنامه که از سوی هیئت نمایندگی بلاروس پیشنهاد شده بود را نپذیرفت. از جمله، مینسک پیشنهاد کرده بود که درخواست خروج نیروهای مسلح روسیه از این سند حذف شود، ولی قرار بود درخواست برای توقف درگیری نظامی مورد تاکید قرار بگیرد. علاوه بر این، بلاروس قصد داشت فراخوانی برای آغاز گفتگوهای صلح درباره اوکراین به این قطعنامه اضافه شود و همچنین از کشورهای عضو سازمان ملل بخواهد که "از ارسال سلاح به منطقه درگیری خودداری کنند."

 نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل به مناسبت سالگرد ورود نیروهای روسیه به خاک اوکراین، شب گذشته، پنج شنبه برگزار شد. دیپلمات مجارستانی "چابا کیوریوشی"، رئیس مجمع، به زبان روسی، روسیه را مورد خطاب قرار داده، این کشور را مهمترین عضو سازمان ملل خواند و از آن خواست به "مسیر حفظ صلح" بازگشته و "تجاوز را متوقف کند". این دیپلمات تاکید کرد که "تصمیمات نظامی به این جنگ پایان نخواهد داد".

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، چشم انداز  دست یابی به صلح در مناقشه روسیه و اوکراین را بسیار تاریک دانسته است. واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد نیز به نوبه خود آنچه در حال حاضر در اوکراین در حال وقوع است، را «جنگ با غرب برای حفظ بقای روسیه» ارزیابی کرده است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به روز سیصد و شصت و ششم جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

 مقام چینی در سازمان ملل: برای پکن، آتش بس در اوکراین اولویت است

چین به قطعنامه ضدروسی  مجمع عمومی سازمان ملل درباره اوکراین رای ممتنع داد. دای بینگ، معاون نماینده دائم چین در سازمان ملل شب گذشته در نشست ویژه مجمع عمومی در خصوص اوکراین اعلام کرد که برای مقامات پکن، اولویت در روند اوضاع پیرامون اوکراین، برقراری آتش بس و توقف درگیری نظامی است.
این دیپلمات گفت:«اولویت ما، برقراری آتش‌بس و توقف خصومت‌ها است. هرچه این خشونت تشدید شود، رنج مردم اوکراین بیشتر خواهد شد.»

وی با تاکید بر اینکه، پکن از همه طرف های درگیر می خواهد که از درگیری نظامی و اقدامات در جهت گسترش آن خودداری کنند، یادآور شد که چین معتقد است که حل بحران اوکراین از طریق ابزارهای سیاسی امکان پذیر است. این دیپلمات ارشد افزود: چین به زودی سندی در رابطه با مواضع این کشور درباره حل و فصل سیاسی بحران اوکراین ارائه خواهد کرد. ما هدف خود را ادامه نقش سازنده در حل بحران اوکراین و دستیابی به صلح در این کشور اعلام می کنیم.

آمریکا  امروز، تحریم‌های جدیدی را علیه بانک‌های روسی و شرکت‌های چینی اعلام می‌کند

ویکتوریا نولند، معاون وزیر امور خارجه آمریکا شب گذشته اعلام کرد که ایالات متحده به همراه کشورهای گروه 7 روز جمعه، 24 فوریه، در سالگرد آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین، بسته جدیدی از تحریم‌ها را ارائه خواهند کرد که به ویژه شامل محدودیت هایی علیه بانک های روسی و شرکت های چینی است که به روسیه کمک می کنند. 

خانم نولند در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست توضیح داد: محدودیت‌های جدید همچنین بر جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها توسط روسیه و جلوگیری از واردات تجهیزات و فناوریهای پیشرفته برای مجتمع صنایع نظامی این کشور متمرکز خواهد بود. علاوه بر این، تحریم ها بر شرکت های چینی فعال در اروپا تأثیر خواهد گذاشت که به دور زدن محدودیت های اعمال شده علیه روسیه کمک می کنند.

سی ان ان: آمریکا امروز بسته کمک 2 میلیارد دلاری به اوکراین را اعلام می‌کند

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از شبکه خبری سی ان ان، به نقل از یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده، دولت ایالات متحده امروز، جمعه، 24 فوریه، بسته کمکی جدیدی به ارزش 2 میلیارد دلار برای اوکراین را اعلام خواهد کرد.
طبق این اطلاعات، این بسته تجهیزات را مستقیماً از انبارهای تسلیحاتی ایالات متحده ارسال نمی کند، بلکه آنها را به تولید کنندگان سفارش خواهد داد. بدین ترتیب، تحویل کمک‌های نظامی می‌تواند بسیار طولانی‌تر از حد انتظار مقامات کی‌یف باشد، اما همانطور که سی‌ان‌ان اشاره می‌کند، "تعهد طولانی‌مدت برای کمک به کی‌یف" را نیز نشان می‌دهد.
بسته جدید کمک نظامی آمریکا به اوکراین، به ویژه شامل موشک های HIMARS، مهمات توپخانه، چندین نوع پهپاد و تجهیزات لازم برای مبارزه با آنها، تجهیزات پاکسازی مین، و همچنین تامین بودجه لازم  برای آموزش نیروهای نظامی اوکراین و نگهداری تجهیزات نظامی تحویل داده شده است.

در تاریخ 20 فوریه، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، سفری از پیش اعلام نشده از کی‌یف داشت. وی در این سفر، بسته کمک نظامی جدید  460 میلیون دلاری واشنگتن برای کی‌یف را اعلام کرد. علاوه بر این، بایدن پیش بینی کرد که روزها، هفته ها و سال های سخت در انتظار مردم اوکراین خواهد بود.

بایدن امروز درباره حمایت از اوکراین با رهبران گروه 7 و زلنسکی گفتگو خواهد کرد

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید شب گذشته، پنجشنبه، اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده، روز جمعه 24 فوریه با رهبران گروه هفت و ولودیمیر زلنسکی، رهبر اوکراین، نشستی مجازی برگزار خواهد کرد.

این مقام دولتی آمریکا در یک نشست مطبوعاتی گفت: «پرزیدنت بایدن فردا یک نشست مجازی با رهبران گروه هفت و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور برای گفتگو درباره هماهنگی تلاش‌های مشترک برای حمایت از اوکراین و تنبیه کردن روسیه برگزار خواهد کرد.»

اوایل روز پنجشنبه مشخص شد که کشورهای گروه G7 قصد دارند حداقل 39 میلیارد دلار کمک مالی در سال 2023 به اوکراین اختصاص دهند. این تصمیم در بنگلور هند در جریان نشست روسای ادارات مالی و بانک های مرکزی کشورهای عضو G7 اتخاذ شد.

رویترز: اتحادیه اروپا باز هم بر سر بسته دهم تحریم‌ها علیه روسیه به توافق نرسید

خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های ناشناس گزارش داد که کشورهای اتحادیه اروپا بار دیگر نتوانستند بر سر بسته دهم تحریمی روسیه به اتفاق نظر برسند. به گفته آنها، بحث درباره بسته جدید محدودیت‌ها به روز جمعه 24 فوریه موکول شده است. نشست روز پنج شنبه، به دلیل برخی مسائل حل نشده به تعویق افتاد.

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از رویترز، لهستان در جریان این بحث با استثنائات مجاز برای ممنوعیت واردات لاستیک مصنوعی روسیه مخالفت کرد. به گفته منابع آژانس، از جمله موارد دیگر، در نظر گرفتن استثنا برای ایتالیا است. با این حال، لهستان معتقد است که چنین اقدامی اثربخشی تحریم ها را کاهش خواهد داد.

اتحادیه اروپا در نظر داشت روز جمعه، 24 فوریه در سالگرد عملیات ویژه نظامی از بسته جدید تحریم ها رونمایی کند.  این تحریم‌ها همچنین قرار است بر صادرات روسیه به ارزش 11 میلیارد یورو و چهار بانک از جمله "آلفا بانک" تأثیر بگذارند. به گفته منابع خبری  EUobserver، اتحادیه اروپا 62 شهروند روسی دیگر را تحریم خواهد کرد. اتحادیه اروپا قصد داشت تحریم‌هایی را علیه صنعت هسته‌ای روسیه اعمال کند، اما روی این موضوع نیز توافق نشد.

استرالیا در بسته کمکی 33 میلیون دلاری خود پهپاد به کی‌یف اهدا خواهد کرد

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از شبکه تلویزیونی ABC، استرالیا در چارچوب بسته جدید کمکهای نظامی خود به اوکراین به ارزش 33 میلیون دلار، پهپادهای استرالیایی در اختیار این کشور قرار خواهد داد تا بتواند از خود دفاع کند.  به نوشته روزنامه گاردین، صحبت بر سر پهپادهای غیرمسلح است که می توان از آنها برای ردیابی جابجایی نیروهای نظامی استفاده کرد.

زلنسکی: اوکراین خواستار ملاقات با مقامات چینی شده است

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که کی‌یف از پکن برای برگزاری نشستی دعوت کرده است. به گفته وی، این دیدار در جهت تامین منافع اوکراین خواهد بود.

زلنسکی گفت که هنوز طرح صلح برای اوکراین که چین پیشنهاد کرده بود را ندیده، اما از وجود آن آگاه است. 

رئیس جمهوری اوکراین در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا که روز پنج شنبه به کی‌یف سفر کرده بود، گفت: «این واقعیت که چین اکنون در مورد این موضوع صحبت می کند، قدم های اولیه و بسیار خوب است». با این حال، آقای زلنسکی گفت که برای "ارزیابی از این سند" هنوز خیلی زود است.

هفته گذشته، وانگ ایی، رئیس دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، در مونیخ اعلام کرد که پکن در حال آماده سازی یک طرح صلح برای حل مناقشه بین روسیه و اوکراین است. وی جزئیاتی از این طرح ارائه نکرد، اما برخی منابع خبری گزارش دادند که این طرح ممکن است روز جمعه، 24 فوریه، در سالگرد آغاز درگیری نظامی روسیه و اوکراین، علنی شود.

دیمیتری کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین پیش از این یادآور شد که وانگ ایی نکات کلیدی این طرح را با وی در میان گذاشته است، اما مقامات کی‌یف ارزیابی خود در این باره را بعداً اعلام خواهند کرد. به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از بلومبرگ، این طرح شامل درخواست برای توقف فوری درگیری نظامی و همچنین پایان دادن به ارسال تسلیحات به اوکراین است.

وزیر خارجه اوکراین: کی‌یف از جنگنده‌ها و تسلیحات دوربرد غربی برای حمله به روسیه استفاده نخواهد کرد

دیمیتری کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین، روز پنجشنبه وعده داد که کی‌یف در صورت ارسال جنگنده‌ها و تسلیحات دوربرد از سوی کشورهای غربی به این کشور، از آنها برای حمله به خاک روسیه استفاده نخواهد کرد. وی در عین حال تاکید کرد که اوکراین از این تسلیحات "برای آزادسازی مناطق اشغال شده " استفاده خواهد کرد.

کولبا در پاسخ به این سوال که آیا می‌تواند تضمین دهدکه اوکراین از هواپیماهای غربی و سایر سلاح‌های دوربرد برای بمباران روسیه استفاده نخواهد کرد، به شبکه تلویزیونی انگلیسی اسکای نیوز گفت: ما می‌توانیم تضمین کنیم که از سلاح‌های غربی تنها برای آزادسازی سرزمین‌های اوکراین استفاده خواهیم کرد، نه حمله به خاک روسیه.

یادآوری کی‌یف به بوداپست درباره عدم امکان مذاکره بدون مشارکت اوکراین 

اولگ نیکولینکو، سخنگوی وزارت امور خارجه اوکراین، روز پنجشنبه،یادآور شد که تنها در رویاهای سیاستمداران مجارستانی امکان مذاکره برای حل بحران اوکراین بدون مشارکت مقامات کی‌یف وجود دارد. این دیپلمات این مسئله را در واکنش به اظهارات پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه و روابط اقتصادی خارجی مجارستان مبنی بر اینکه مذاکرات بین روسیه و آمریکا برای حل بحران اوکراین ضروری است، بیان کرد.

نیکولینکو تاکید کرد: وزیر خارجه مجارستان اگر از بازی با روسیه دست بردارد، می‌تواند خدمت بزرگ‌تری به بشریت انجام دهد.  تنها در رویاهای سیاستمداران مجارستانی امکان مذاکره در مورد اوکراین بدون خود اوکراین وجود دارد. به گفته وی، بوداپست در موقعیتی نیست که در مورد زمان آغاز مذاکرات صلح تصمیم گیری کند. نیکولینکو معتقد است، بوداپست "در سوی دیگر تاریخ ایستاده است"، اگرچه این فرصت را داشت تا به بازگرداندن صلح در اوکراین و اروپا کمک کند.

نبنزیا: روابط روسیه و اتحادیه اروپا دیگر وجود ندارد

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل، شب گذشته در  جریان نشست سازمان ملل تاکید کرد که روابط بین روسیه و اتحادیه اروپا در واقع دیگر وجود ندارد.

این دیپلمات یادآور شد که مقامات مسکو از قبل و در ژوئن سال 2022، اعلام کرده بودند که در سایه تلاش های بروکسل روابط بین اتحادیه اروپا و فدراسیون روسیه به پایین ترین سطح و "ته خط" آن رسیده است". او گفت: "همانطور که معلوم شد، یک ورطه کامل در زیر این ته خط وجود دارد که نه تنها روابط دوجانبه ما، بلکه خود اروپای متحد نیز در آن فرو رفته و گیر افتاده است."

نبنزیا یادآور شد که در بروکسل، آنها در حال بحث و گفتگو در این باره هستند که چگونه می توان روسیه را از بین برد یا تجزیه کرد، بنابراین اظهارات اتحادیه اروپا در مورد همسایگی ظاهراً خوب با روسیه یک افسانه بود.

وزیر دفاع روسیه:  غرب به دنبال تجزیه روسیه از طریق اوکراین است، اما این تلاش محکوم به شکست است

ژنرال سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه روز پنجشنبه،  در پیامی روز ملی "دفاع از میهن" را به نیروهای مسلح این کشور تبریک گفت و یادآور شد که در حال حاضر روسیه در خطر جدی از سوی غرب جمعی است. به گفته وی، اکنون نیروهای مسلح به عنوان تضمین کننده امنیت ملی و توسعه پایدار  روسیه عمل می کنند.

 شویگو تاکید کرد: «پیروزی های سربازان روس برای همیشه در تاریخ کشور ثبت شده  و شاهکار مردم در طول جنگ بزرگ میهنی (جنگ جهانی دوم) هرگز محو نخواهد شد. امروز، ما بار دیگر در خطر جدی هستیم. غرب جمعی با استفاده از اوکراین به دنبال تجزیه روسیه و سلب استقلال کشور ما است. البته همه این تلاش ها محکوم به شکست خواهند بود.»

علاوه بر این، وزیر دفاع روسیه از همه کسانی که اکنون در خط مقدم هستند و "در حال انجام وظایف پیچیده به منظور اطمینان از موفقیت عملیات نظامیبوده و جان خود را در کف دست گذاشته اند"، قدردانی کرد.

تحولات اوکراین| روسیه: درگیری در اوکراین جنگ با غرب برای بقاستتحولات اوکراین| سفر بایدن به کی‌یف و اعلام کمک نظامی 500 میلیون دلاریتحولات اوکراین|سازمان ملل: اخراج روسیه به صلح در اوکراین کمکی نمی‌کند

رهبر بلاروس: اقدام نظامی روسیه در اوکراین اجتناب ناپذیر بود

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس معتقد است که حمله نظامی روسیه به اوکراین، اقدامی اجتناب ناپذیر است. وی این موضوع را روز پنجشنبه، در مصاحبه اختصاصی با چند رسانه چینی بیان کرد.

همانطور که رهبر بلاروس اشاره کرد، آنگلا مرکل، صدراعظم سابق آلمان و فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری سابق فرانسه، اعتراف کردند که از توافقات مینسک برای خرید زمان برای تقویت توان نظامی کی‌یف استفاده کرده بودند. وی یادآور شد که اکنون "نقاب ها برداشته شده، کارت ها باز است و مشخص شده که روسیه حق داشته دست به اقدام بزند."

لوکاشنکو افزود: «ممکن است برخی از مردم در روسیه بگویند: "در شروع  عملیات نظامی کمی عجله شد". ولی من می گویم که این اقدام به موقع و اجتناب ناپذیر بود  و روند اوضاع چاره دیگری برای مسکو نگذاشت.»

لوکاشنکو معتقد است که اگر مسکو از اقدامات کی‌یف و کل غرب از خاک اوکراین جلوگیری نمی کرد، عواقب آن بسیار شدیدتر بود.

لوکاشنکو: در صورت تجاوز کی‌یف، از حمایت جامعه جهانی برخوردار خواهیم بود

رئیس جمهور ی بلاروس در مصاحبه با رسانه های چینی ابراز اطمینان کرد که اگر اوکراین به این کشور تجاوز نظامی کند، مینسک از حمایت جامعه جهانی برخوردار خواهد بود.

الکساندر لوکاشنکو  در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «اگر خدای ناکرده تجاوزی به کشور بلاروس از خاک اوکراین انجام شود، ما مجبور خواهیم شد به آن تهدید پاسخ دهیم. و من مطمئن هستم که چنین شود، ما از حمایت کل جامعه جهانی از جمله چین برخوردار خواهیم شد.»

لوکاشنکو یادآور شد که مینسک از طریق کانال های مختلف اطلاعاتی را در مورد اقداماتی که در صورت تجاوز از سوی کی‌یف برداشته خواهد شد به طرف اوکراینی و شرکای غربی آن رسانده و به آنها هشدار داده است.

چند روز قبل، سرهنگ والری راونکو، مشاور وزیر دفاع بلاروس در همکاری نظامی بین‌المللی، گفت که گروه قابل توجهی از نیروهای نظامی اوکراین در نزدیکی مرز جنوبی بلاروس متمرکز شده اند و این وضعیت بسیار مشکوک است. وی تاکید که نیروهای گارد ملی و مرزبانی بلاروس تدابیر لازم برای پاسخ گویی مناسب به تحریکات اوکراین را اتخاذ کرده اند.

هشدار لوکاشنکو نسبت به عواقب نادیده گرفتن دیدگاه چین در خصوص اوکراین

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس در بخش دیگری از مصاحبه خود با رسانه های چینی تاکید کرد که اگر مواضع مقامات پکن در مورد درگیری نظامی در اوکراین شنیده نشود، این امر به عواقب جدی منجر خواهد شد. 

به گفته وی، هیچ مشکلی در جهان بدون مشارکت چین قابل حل نیست و اگر پیام مقامات پکن درباره مناقشه اوکراین به گوش مخاطبان در کشورهای غربی نرسد، این پیامدهای جدی را در پی خواهد داشت. لوکاشنکو تاکید کرد: این صدایی جدی برای صلح در منطقه ما خواهد بود که باید به آن توجه داشت.

رئیس جمهوری بلاروس همچنین اعلام کرد،  اطلاع دارد که "شی جین پینگ"، رهبر جمهوری  چین در حال آماده سازی بیانیه‌ای درباره مناقشه نظامی در اوکراین است.بر اساس اطلاعات وی، سخنرانی رئیس جمهوری چین احتمالاً روز جمعه، 24 فوریه انجام خواهد شد.

به گفته لوکاشنکو، چینی ها "همیشه بسیارمحتاط هستند" و در جایی که لازم نیست دخالت نمی کنند. وی افزود: اگر نمایندگان دولت چین درک کنند که تلاش آنها به نتیجه مطلوب نمی رسد، حتی در این راستا قدمی برنمی دارند.

روز گذشته ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه یادآور شد که رویکردهای مقامات پکن و مسکو در خصوص بسیاری از موضوعات مهم در عرصه بین المللی یا کاملاً منطبق یا بسیار نزدیک هستند.

وزارت دفاع روسیه سقوط یک فروند جنگنده سوخو در منطقه بلگورود را تایید کرد

وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد در منطقه بلگورود در غرب این کشور، یک فروند هواپیمای تهاجمی سخو-25 متعلق به نیروی هوا-فضای روسیه سقوط کرد.

در این گزارش آمده است: "پس از انجام یک ماموریت رزمی در جریان عملیات نظامی در اوکراین، یک فروند هواپیمای سوخو-25 نیروی هوا-فضای روسیه هنگام بازگشت به فرودگاه محل استقرار  خود در منطقه بلگورود سقوط کرد. متاسفانه خلبان آن جان باخت."

وزارت دفاع یادآور شد که این هواپیما در یک منطقه متروکه سقوط کرده و هیچ خسارتی در سطح زمین وارد نشده است.بر اساس اطلاعات اولیه، نقص فنی علت وقوع این فاجعه بوده است.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار