به گزارش ذاکرنیوز مختار احمدی در گفتوگو با تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه مقوله اشتغال یک مقوله فرا قوه ای هست و همه دستگاههای اجرایی و نظارتی در این خصوص مسئول هستند اظهار داشت: از ابتدای سال نرخ بیکاری در استان یک روند کاهشی داشته و این نتیجه فعالیتهای خوب مسئولین اقتصادی و برنامههای تدوین شده و همچنین فعالیت بخش خصوصی است.
وی عنوان کرد: تا پایان فروردین ماه 1402 سند توسعه اشتغال استان تهیه شده و تکلیف دستگاههای اجرایی، فرمانداریهای شهرستانهای تابعه برای ایجاد اشتغال در سال 1402 به منظور کاهش نرخ بیکاری مشخص میشود.
احمدی گفت: برای سال 1401 تعداد 46 هزار و 82 فرصت شغلی پیش بینی شده است که تاکنون بیش از 87 درصد به میزان 40 هزار فرصت شغلی در سامانه رصد توسط دستگاههای اجرایی ثبت شده است.
4 برنامه ویژه بنیاد ملی نخبگان برای "اشتغال نخبگان"
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 2000 اشتغال ایجادی ثبت شده توسط دستگاههای اجرایی به صورت میدانی نظارت و راستی آزمایی شده است افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از 6000 بیمه شده تأمین اجتماعی به بیمه شدگان تامین اجتماعی استان اضافه شده است.
احمدی گفت: به منظور صیانت از نیروی کار سالانه بیش از 11 هزار بازرسی کار توسط بازرسان کار به عنوان مشاوران و بازوان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان از کارگاه های مشمول قانون کار انجام میشود و موارد ایمنی و حفاظتی بهداشت کار و مسائل بیمه تأمین اجتماعی را پیگیری میکنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای اشتغال به کار به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد تعاونی و کارهای گروهی است عنوان کرد: بیش از 3000 تعاونی در استان کرمانشاه، 50 هزار فرصت شغلی در استان را ایجاد کردهاند.
مدیرکل تعاون، کار ور فاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: مهارت آموزی و ارتقای فرهنگ کار از مقوله های مورد توجه و تاکید است که در بحث ایجاد اشتغال میتواند موثر باشد.