به گزارش ذاکرنیوز، احمد راستینه در گفتوگو با مهر، اظهار کرد: دولت سیزدهم در زمینه فعالیتهای هستهای تحولات بینالمللی بسیاری را رقم زد که امروز با همه فشارهای که هم آمریکاییها و هم اروپاییها وارد کردند باز هم ناگزیر پیش قدم شده و بحث مذاکره و حل کردن قصه برجام را مطرح کردند.
وی تصریح کرد: روزگاری اروپاییها مرتب درخواست میکردند که با مذاکره برنامه هستهای ایران را حل و فصل کنند، امروز با وجود همه شیطنتهایی که از سوی آنان شاهد بودیم اما پیامهای مستمری را به کشور ارسال میکنند که ما آمادهایم در بحث هستهای مذاکرات را به جمع بندی برسانیم، اما واقعیت این است که اگر ما بخواهیم کشور را نجات دهیم باید از این دام بلای برجام کشور آزاد شویم.
اقتصاد از شرطی بودن خارج شود
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی با اذعان بر اینکه اقتصاد باید از حالت شرطی خارج شود، بیان داشت: با فعال کردن ظرفیتهای اقتصاد مقاومتی و تمرکز بر تولید دانش بنیان میتوانیم فشارها و تحریمهای بینالمللی را کم اثر کنیم.
راستینه خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم بعد از عضویت در سازمان شانگهای اقدام قابل قبولی انجام داد و آن اتصال بانکهای ایران با کشور روسیه است، خوشبختانه با حضور مقامات بینالمللی و مقامات کشور روسیه تفاهم نامههایی امضا شد، قرار است تا پایان امسال بانکهای ما با بانکهای روسیه عملیات مشترک بانکی را آغاز کنند.
وی یادآور شد: گام دوم دولت میتواند در معادلات رفع تحریم بسیار اثر بخش باشد و روابط پولی با کشور روسیه به عنوان مرکز ثقل آسیای میانه رشد شاخصهای اقتصادی کشور را به دنبال دارد، در واقع میتوانیم با کشورهای آسیای میانه که آنها هم اقتصاد بزرگی هستند مبادلات پولی چند جانبه داشته باشیم.
گام سوم دولت سیزدهم مولدسازی داراییهای دولت است
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: گام سوم دولت سیزدهم مولدسازی داراییهای دولت است، طرح مولد سازی داراییهای دولت دارای اشکالاتی است که از سوی مجلس درخصوص آن تذکراتی داده شد، براساس این طرح به زودی سامانه شفاف واگذاریهای داراییهای دولت راه اندازی میشود.
راستینه با تاکید رویکرد شفافسازی از سوی مجلس اذعان داشت: هرگونه فساد باید مشخص و رانتها و آسیبهایی که میتواند به دنبال فساد به وجود آید از بین برود.
وی تشریح کرد: دولت مولد سازی داراییها، اموال راکد بر زمین مانده را تبدیل به احسن کرده و واگذار کند، کل پول واگذاریها به خزانه کشور واریز میشود و در خزانه کشور با یک طرح بلندمدت برای توسعه ایران برنامهریزی خواهیم داشت.
نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر صحبتهای خود به پروژههای بزرگ سواحل مکران اشاره کرد و گفت: این پروژهها را باید به سرانجام برسند، پایانههای صادرات مرزی سریعاً توسعه داده شود و ظرفیتهای استانها متناسب با آمایش سرزمین فعال شوند.
راستینه با اشاره به اینکه اقدامات ذکر شده نیازمند تخصیص اعتبارات است ادامه داد: برای اینکه تحریم را خنثی کنیم ضرورت دارد با تبدیل به احسن داراییهایی دولت یک ارزش افزوده مستمر ایجاد کنیم، طرح مولدسازی داراییهای دولت میتواند در راستای توسعه زیر ساختهای کشور مؤثر باشد و مجلس نیز باید به دولت کمک کند.
وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات خوب دولت سیزدهم تمرکز بر سواحل مکران است گفت: دولت میتواند این سواحل را توسعه دهد و آن را به بارانداز واردات و صادرات کشورهای همسایه تبدیل نماید، همچنین میتوان با تکمیل کریدور شمال و جنوب خط ترانزیت انرژی و کالا را کوتاه کرده تا کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
راستینه در پایان با اشاره به اینکه در سالهای گذشته نسبت به توسعه بنادر و سواحل مکران کوتاهی شده است، خاطر نشان کرد: دولت سیزدهم بر توسعه پترو پالایشگاهها و بر توسعه ظرفیت سواحل مکران تاکید ویژه دارد و در همین راستا اقداماتی را نیز انجام داده است.