تجمع اعتراضی کارکنان شرکت نفت یمن در محکومیت دزدی دریایی ائتلاف متجاوز از کشتی‌های حامل سوخت

کارکنان شرکت نفت یمن با تجمعی اعتراضی ادامه دزدی دریایی ائتلاف متجاوز سعودی علیه کشتی‌های حامل سوخت یمن را محکوم کرده و از سازمان ملل خواستند تا به مسئولیت خود در نظارت بر اجرای آتش‌بسی که همواره توسط ائتلاف مذکور نقض می‌شود، پایبند باشد.

 به گزارش ذاکرنیوز، کارکنان شرکت نفت یمن روز گذشته در محکومیت تجاوزات ائتلاف سعودی-آمریکایی و دزدی دریایی این ائتلاف علیه کشتی‌های حامل مشتقات نفتی یمن به ویژه در شرایط آتش‌بس، تجمعی اعتراضی در صنعا ترتیب دادند. کارمندان یمنی ادامه توقیف کشتی «گلدن ایگل» که با مجوز سازمان ملل برای یمن سوخت حمل می‌کرد را محکوم کردند.

مهندس عمار الاضرعی، مدیر اجرایی شرکت نفت یمن نیز در این تجمع حضور داشت و حاضران با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند، توقیف کشتی گلدن ایگل در چارچوب اقدامات خودسرانه و متجاوزانه‌ای است که ائتلاف متجاوز در سایه سکوت سازمان ملل مرتکب می‌شود و فرستاده این سازمان از زمان آغاز آتش‌بس تاکنون به هیچ یک از تعهدات خود در خصوص رفع موانع برای ورود کشتی‌های حامل سوخت به یمن پایبند نبوده است.

کارمندان شرکت نفت یمن در این بیانیه خواستار آزادسازی کشتی مذکور شدند که سوخت آن برای تامین نیازهای برق یمنی‌ها به شدت ضروری است تا از رنج و مشکلات ملت یمن در نتیجه محاصره ظالمانه‌ای که به آنها تحمیل شده کاسته شود.

در این بیانیه تاکید شده است، دزدی دریایی ائتلاف متجاوز علیه کشتی‌های حامل سوخت که در راه یمن هستند باید متوقف گردد؛ زیرا ارسال این کشتی‌ها به یمن ماهیت بشردوستانه داشته و برای کاستن از مشکلات آنهاست.

 در بیانیه مذکور همچنین از سازمان ملل متحد و فرستاده آن خواسته شده تا مسئولیت کامل خود را درباره آتش‌بس برعهده بگیرند؛ آتش‌بسی که طبق مفاد آن ائتلاف متجاوز باید همه کشتی‌های حامل سوخت یمن را آزاد کند نه این که به دزدی دریایی خود علیه این کشتی‌ها ادامه دهد.

پیش از این عصام المتوکل، سخنگوی شرکت نفت ملی یمن اعلام کرده بود که ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان سعودی، کشتی گلدن ایگل حامل سوخت گازوئیل را در مسیر بندر الحدیده توقیف کرده است. توقیف این کشتی به فهرست دیگر نقض‌ها و اقدامات خودسرانه متجاوزان افزوده شد و این اقدامات در سایه سکوت سازمان ملل و نماینده آن در قبال نقض تعهدات آتش‌بس انجام می‌شوند.

نیروهای ائتلاف متجاوز سعودی در طول دوره آتش‌بس انسانی در یمن نیز چندین کشتی از جمله کشتی دیزلی «دیتونا» و کشتی «قیصر» حامل بنزین را که از سازمان ملل مجوز دریافت کرده بود و نیز کشتی دیزلی «سیبلاندر سافیر» را توقیف کرده بودند.

شورای عالی سیاسی یمن در طول دوره آتش‌بس بر لزوم پایبندی طرف مقابل به شروط آتش‌بس تاکید کرده و از آنها خواسته بود طبق توافق اجازه دهد در راستای رفع نیازهای مردم یمن، کشتی‌های حامل فرآورده‌های نفتی وارد بنادر این کشور شوند.

آتش‌بس انسانی میان ائتلاف سعودی و دولت صنعاء دوم آوریل با نظارت سازمان ملل و برای یک دوره دو ماهه برقرار شد و تا کنون دوبار تمدید شده اما ائتلاف متجاوز با نقض مفاد این آتش‌بس همچنان به تجاوزات خود علیه یمنی‌ها در اشکال مختلف ادامه می‌دهد.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار