تاکید اتحادیه‌های آلمان در روز کارگر بر تداوم اعتصاب‌ها برای تحقق اهداف خود

اتحادیه‌های آلمان که برای برگزاری تظاهراتی در سراسر آلمان به مناسبت روز کارگر فراخوان داده بودند از عزم خود برای تداوم فشارها بر کارفرمایان برای احقاق حقوق خود و در صورت لزوم تداوم اعتصاب‌ها خبر دادند.

 به گزارش ذاکرنیوز به نقل از "ان تی وی" آلمان، اتحادیه های آلمان از تداوم مذاکرات سخت با کارفرمایان خبر دادند. یاسمین فهیمی، رئیس اتحادیه DGB با انتقاد به روند مذاکرات گفت: در طبقات اجرایی هیچ چیز بر اساس بینش محض حرکت نمی‌کند. هافمن، رئیس IG Metall نیز گفت: ما در شرایطی قرار داریم که اهداف را به صورت تقابلی پیش می بریم.

در سرتاسر آلمان امروز ده ها هزار نفر به مناسبت روز کارگر فراخوان اتحادیه ها را دنبال کردند و به خیابان ها آمدند. در گردهمایی مرکزی DGB در کلن، یاسمین فهیمی، رئیس کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری آلمان (DGB)، به کارفرمایان و سیاستمداران قول داد که اختلافات سخت در مورد دستمزد و حقوق کارگران در آینده ادامه یابد. او گفت: به خودی خود و از روی بینش خالص، هیچ چیزی در طبقات اجرایی به نفع عمومی، برای یک محیط کاری خوب یا علیه تغییرات آب و هوایی حرکت نمی کند.

بر اساس برآورد DGB، حدود 288000 نفر در سراسر کشور در راهپیمایی شرکت کردند.

همانطور که انتظار می‌رفت، فهیمی درخواست‌های بخش‌هایی از اتحادیه احزاب متحد مسیحی برای ایجاد محدودیت در حق اعتصاب در بخش‌های مهم را رد کرد.

در برلین نیز یورگ هوفمن، رئیس IG Metall به شدت از حقوق اتحادیه ها برای اعتصاب ها دفاع کرد. این فعال اتحادیه کارگری فریاد زد: ما هیچ محدودیتی در حق اعتصاب را تحمل نخواهیم کرد. او انتقاد از عواقب اعتصاب ها برای شهروندان و مصرف کنندگان، به عنوان مثال در مورد اعتصابات فرودگاهی را رد کرد. وی تاکید کرد که هدف از اعتصابات اعمال فشار اقتصادی و سیاسی است و ما به تنهایی از این حق استفاده می کنیم.

رئیس IG Metall گفت که اتحادیه های کارگری با شتاب زیادی از دوره کرونا خارج خواهند شد. به گفته وی مشارکت در اعتصابات هشداردهنده زیاد است، مردم نسبت به اهداف خود پرشور هستند. بنابراین نتایج خوب بسیاری در دورهای مذاکره جمعی کنونی به دست آمده است و ده ها هزار عضو جدید به آن ملحق شده اند. هافمن گفت: جنبش اتحادیه کارگری در آلمان در حال قوی‌تر شدن است زیرا خود را نشان می‌دهد، زیرا عمومی است، زیرا همچنین می‌تواند اهداف خود را به صورت تقابلی پیش ببرد.

در کوبلنز هم اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان از شرکت ها خواست تا جوانان بیشتری را آموزش دهند. وی در گردهمایی DGB در آنجا گفت: برخی شرکت ها به شدت به دنبال کارگران ماهر هستند، اما برخی شرکت ها آموزش نمی دهند و بنابراین در اینجا و در این مرحله درخواست تجدید نظر، همه باید دوباره دور هم جمع شوند و هر کاری انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که تعداد مکان های آموزشی در آلمان همچنان در حال افزایش است.

شولتز اعلام کرد که خواهان تغییر ذهنیتی است که احترام لازم را برای هر شغل به همراه داشته باشد - نه فقط برای مهندسان یا متخصصان فناوری اطلاعات، بلکه برای کسانی که در خرده فروشی، بیمارستان ها، مراکز مراقبتی یا ساخت و ساز کار می کنند. وی افزود: احترام به کار چیزی است که برای دموکراسی و همزیستی ما ضروری است.

شولتز در بخش دیگری از سخنانش گفت: باید اطمینان حاصل کرد که شرکت ها به اندازه کافی کارگر پیدا می کنند. در حال حاضر صحبت از کمبود کارگر به عنوان یک مشکل بزرگ برای آینده است. برای کسانی که نگران هستند، می خواهم بگویم: ما دستور العمل هایی داریم که در مورد آن چه باید بکنیم.

صدراعظم بار دیگر بر اهمیت مهاجرت برای بازار کار تاکید کرد. وی تاکید کرد: قانون جدید مهاجرت کارگران ماهر از این جهت مهم است که آینده اقتصاد و همچنین امنیت شغلی و بازنشستگی و تامین اجتماعی را تضمین می کند.

در تظاهراتی در اشتوتگارت شورش های خشونت آمیزی رخ داد. به گفته پلیس، آنها از اسپری فلفل و باتوم علیه معترضانی استفاده کردند که آنها را به طیف چپ منصوب کردند.

بحران انرژی، تغییرات اقلیمی، جنگ در اوکراین، تورم بالا و اثرات همه‌گیری کرونا و در کل با توجه به چالش‌های کنونی، «همبستگی ناگسستنی» شعار امسال راهپیمایی‌های سنتی ماه مه بود که اتحادیه‌ها خواستار آن شده بودند.

 

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار