به گزارش ذاکرنیوز، این کتاب به عنوان درآمدی نسبتاً مختصر و فهمپذیر بر روانشناسی هنر برای هرکسی که به این موضوع علاقه دارد، صرفنظر از پیشزمینه رشته تخصصیاش، در نظر گرفته شده است. هیچ فرضی در خصوص دانش پیشینی از هنر یا علم در کار نیست.
روانشناسی هنر درآمدیاست دستچین شده به راههای پرشماری که روانشناسی میتواند در درک ارزش فعالیتهای خلاقه به ما کمک کند. این کتاب با بررسی نحوه ادراک ما از هر چیز، از رنگ گرفته تا حرکت، خلق آثار هنری را به منزله شکلی از رفتار انسانی بررسی میکند.
کتاب حاضر همچنین به این موضوع می پردازد که عواملی از قبیل جهل آثار، فناوری بازتولید و تبعیض جنسیتی چطور بر قضاوت ما درباره هنر تاثیر میگذارند؟
روانشناسی هنر با این پرسش که روانشناسی چه ارتباطی با درک ارزش هنری دارد، خواننده را با روشهای جدید درباره نحوه خلق و مصرف هنر آشنا میکند.
در معرفی این کتاب آمده است: «خلق آثار هنری یکی از قدیمیترین شکلهای شناختهشده رفتار بشر است. از سوی دیگر، فرایند علمی فرضیهپردازی و آزمودن آنها از طریق گردآوری دادهها، تا حدی در حکم شاخهای از خلق آثار هنری، تازه پانصدسال پیش شکل گرفت. این دو شاخه، یعنی هنر و علم، به رغم آرمان مشترکشان برای شناخت جهان و جایگاه آدمیان در آن پیوسته جدا از هم بالیدهاند. منبع الهام این کتاب تمایل به چارهاندیشی برای نزدیکتر کردن دوباره این دو سپهر رفتار بشر از طریق کاوش در زمینه مشترکی بود که از منظر علم روانشناسی دارند.
چرا از هنر لذت می بریم؟ چه چیزی ما را به خلق آثار هنری ترغیب میکند؟ کسب دانش درباره مغز چطور میتواند در درک سلیقه هنریمان به ما کمک کند؟»
انتشارات ققنوس این کتاب را در 196 صفحه به قیمت 130 هزار تومان منتشر و روانه بازار نشر کرده است.