به گزارش ذاکرنیوز ، مهدی حاتمی عصر امروز در دیدار اعضای بسیج اساتید دانشگاههای استان کردستان با نماینده ولیفقیه در استان کردستان، اظهار داشت: برخی از مشکلات کنونی ناشی از جزیرهای عمل کردن حوزهها است که امیدواریم از این رویکرد خودداری شود.
وی با بیان اینکه جبهه انقلاب از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون مظلوم بودهاند، گفت: شهدای زیادی از این خیل جان خود را تقدیم انقلاب کرده و یکسری زرنگبازیها نیز از برخی افراد سر داده، همانگونه در استان نیز این رویکرد وجود دارد.
رئیس بسیج اساتید استان کردستان با ذکر اینکه برخیها برای گرفتن مسئولیتها با مراجع قدرت در تهران لابی و رایزنی کرده و سپس از دستگاههای نظارتی و امنیتی استان تاییدیه میخواهند، تصریح کرد: این افراد گاهی اوقات دنبال تخریب و دو دستگی هستند همانطور که در اتفاقات اخیر نمونه آن را شاهد بودیم بهطوری که اینها اصلا احساس تکلیف نمیکردند.
وی مهمترین وظیفه یک فرد بسیجی را اخلاص خواند و افزود: برخی افراد در اغتشاشات اخیر چون از یک طیف خاص به مسئولیت رسیدهاند، در برابر اتفاقات و تحرکات آشوبگران سکوت کرده و احساس مسئولیت نکردند.
حاتمی با تاکید بر اینکه آبروی افراد بسیجی حفظ و در مسئولیتها به آنان واگذار شود، بیان کرد: متاسفانه از اساتید بسیجی که در استان به آنان توجهی نشد، از استان کردستان رفته و در جاهای دیگر مسئولیت به آنان سپرده شد، امیدواریم تدبیری برای این وضعیت اندیشیده شود.
نقاب بسیاری از افراد در اغتشاشات اخیر برداشته شد
فاطمه سهرابی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این نشست با تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان و فعالان این عرصه اظهار داشت: در اولین جنگ جهانی رسانهای علیه ایران هستیم، جنگی که با تمام مشکلات و بدیهایش، نقاب خیلیها برداشته شد.
وی گفت: جانباختن بسیجیان و مدافعان امنیت در اغتشاشات اخیر دردناک بود، اما دردناکتر از آن سکوت و تغییر هویت برخی افراد بود که در اغتشاشات اخیر سکوت کردند.
این استاد دانشگاه آزاد سنندج با تاکید بر اینکه پالایشی در مدیران و بسیجیان در استان انجام شود، تصریح کرد: متاسفانه هنوز مدیران میانی از دولت قبل بوده و باید مسئولان فیلتری برای آنان قائل شوند.
سهرابی تصریح کرد: محل شهادت شهید غلامرضا بامدی در روبهروی تاناکورای سنندج بهعنوان نماد و سنبلی حفظ و معرفی شود.
ترویج تفکر بسیجی راه مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان است
حجتالاسلام سیدمحمد سادات، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه بسیج کلید طلایی حل مشکلات است، اظهار کرد: بسیج یک نهاد مردمی، بازوی ولایت برای اجرای فرامین رهبری است.
وی گفت: در 43 سال اخیر ثابت شده که هر کجا تفکر بسیجی حاکم بوده از مشکلات عبور کرده و هر جا از این تفکر فاصله گرفتهایم، عقبگرد داشتهایم.
این استاد دانشگاههای استان کردستان با هشدار اینکه این روزها دشمن جنگ ترکیبی شناختی و همه عیار علیه انقلاب آغاز کرده که راه مقابله با آنان تفکر بسیجی است، تصریح کرد: دشمن دنبال دشمنی خود بوده و غیر از این نیز چیزی از آنان انتظار نمیرود.
سادات بخشی از اغتشاشات اخیر را ناشی از مشکلات اقتصادی دانست و عنوان کرد: تضادها و شکافها را در جامعه میبینیم، هزینه نگهداری سگ و آپارتمانهای برخی افراد میلیاردی بوده و در مقایسه با حقوق کارگران بسیار تفاوت وجود دارد، بهطوریکه برخیها برای نان شب محتاج هستند، باید در عملکرد خود بازنگری داشته باشیم.
برنامههای کوتاهمدت برای رفع مشکلات اقتصادی در نظر گرفته شود
محمد باقر کیانی، استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این نشست هفته و سالروز تاسیس بسیج را تبریک گفت و اظهار داشت: غربیها با ترفندهای مختلف دنبال دشمنی، تسلط و مقابله با ایران هستند.
وی انباشت نارضایتیهای اخیر را ناشی از ضعف مدیریت مدیران گذشته دانست و گفت: درصد زیادی از مدیران تنها وابسته به میز و صندلیشان هستند و اصلا به فکر خدمت مردم نیستند، ما مدیر بحران و جسور میخواهیم همانطور که سردار حسینی، فرمانده سپاه استان کردستان در اتفاقات اخیر در کف میدان و میان مردم حضور داشت.
رئیس سابق دانشگاه آزاد سنندج تاکید کرد: در این شرایط کنونی باید برنامههای کوتاهمدت برای رفع مشکلات مردم در نظر گرفته شود و حقوق و دستمزدها افزایش نمییابد.
در حوزه آموزش دچار بیثباتی هستیم
بابک سوری، عضو هیئت علمی و استاد دانشگاههای استان کردستان با بیان اینکه بسیاری از مشکلات کنونی ریشه اقتصادی داشته و باید به آن پرداخته شود، گفت: ریشه این معضلات در بحث آموزش است و تداوم این وضعیت برای سالهای آینده نگرانکننده خواهد بود.
وی با اذعان به اینکه متاسفانه کملطفیهای زیادی به حوزه آموزش شده است، عنوان کرد: اکنون نرخ رشد جمعیت بسیار کم و نگرانکننده است، برای نگهداشت مرزها و پیشرفت حوزههای مختلف، نیاز به نیروی انسانی داریم.
این استاد دانشگاههای استان کردستان با اشاره به اینکه در طول چند سال اخیر با کاهش سطح دانش دانشجویان مواجه بوده که این ناشی از ضعف آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد: 50 درصد از دانشجویان و فارغالتحصیلان سواد آن رشته را ندارند.
سوری با یادآوری اینکه در حوزه آموزش نیازمند ثبات برنامهریزی هستیم، تصریح کرد: باید سازوکارها متناسب با شرایط و وضعیت استان، بومیسازی شود.