بازرس‌ کل استان کردستان: تسهیلات «ازدواج و فرزندآوری» ظرف 2 ماه پرداخت شود

بازرس کل کردستان با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بر ضرورت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری ظرف 2 ماه آینده در استان تأکید کرد و گفت: در صورت عدم اجرای این تکلیف با بانک‌های متخلف برخورد می‌شود.

به گزارش ذاکرنیوز، جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان کردستان امروز با حضور استاندار کردستان، بازرس کل استان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد.

عیسی هواسی، بازرس کل استان کردستان با اشاره به اینکه بانک‌های استان در مجموع سه هزار و 400 میلیارد تومان منابع بانکی مازاد دارند، اظهار داشت: بانک‌ها باید نقش خود را در رونق ظرفیت‌ها و استعدادهای استان از جمله صادرات، صنعت و کشاورزی ایفا کرده و توسعه متوازن را در این بخش‌ها در دستور کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها باید با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، تامین مالی طرح‌های مولد و اشتغال‌زا را انجام دهند، گفت: نظارت و حمایت سازمان بازرسی به صورت هوشمند، مبتنی بر داده‌های تحلیلی است و در شبکه بانکی نیز بازرسی کل استان به صورت برخط بر وضعیت نظام پولی نظارت می‌کند.

بازرس کل استان کردستان بیان کرد: مردم استان کردستان یکی از استان‌های پیشرو در سپرده‌گذاری به صورت قرض‌الحسنه نزد شبکه بانکی هستند، اما متأسفانه در این زمینه نیز مصارف به مراتب کمتر از منابع قرض‌الحسنه بوده و بانک‌ها به وظایف قانونی و شرعی خود برای اعطای تسهیلات به صورت قرض‌الحسنه کم‌کاری کرده‌اند و در صورتی‌که ظرف ماه‌های آتی این موضوع برطرف نشود، به طور قطع با بانک‌های متخلف مطابق ماده 71 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برخورد و ترک فعل مدیران گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به اهمیت عملکرد بانک‌ها در این زمینه پرداخت و خاطرنشان کرد: تا پایان دی‌ماه، تعداد 5255 فقره وام مربوط به ازدواج و 8825 وام مربوط به فرزندآوری در استان در انتظار پرداخت بوده و برخی از متقاضیان با وجود گذشت چندین ماه از درخواست آنها، تاکنون موفق به اخذ تسهیلات نشده‌اند.

هواسی با تعیین مهلت دو ماهه بانک‌های استان کردستان را موظف به تعیین تکلیف این پرونده‌ها و پرداخت تسهیلات به افراد در انتظار کرد، به طوری‌که ظرف مدت یک ماه آینده 50 درصد از پرونده‌ها پرداخت شود.

حیدری معاون نظارت و بازرسی استان کردستان نیز گزارش جامعی از وضعیت شبکه بانکی که مشتمل بر موضوع‌های منابع و مصارف شبکه بانکی، وضعیت مطالبات غیر جاری، منابع و مصارف قرض‌الحسنه، تجهیزات شبکه بانکی، سهم و نقش بانک‌های مختلف در بخش‌های مختلف اقتصادی و غیره ارائه کرد.

 در پایان جلسه نیز استاندار کردستان ضمن تشکر از ارائه بازرسی استان، بانک‌های استان کردستان را موظف به تکریم ارباب رجوع در شعبات بانکی کرد و به استقرار حساب‌های صنایع و شرکت‌های مهم استان به منظور جذب منابع تأکید داشت.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار