ایران در مذاکرات نسبت به قبل پیشرفته‌تر شده است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ایران اکنون در مذاکرات به مرحله‌ای پیشرفته‌تر رسیده است و دیگر صرفاً به دنبال مذاکره نیست.

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرنگار مهر، مجتبی زارعی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: قطع بودجه دانشگاه هاروارد، قدیمی‌ترین مرکز علمی آمریکا در مرکزیت لیبرال دموکراسی، به دلیل دفاع از فلسطین و جبهه حق اتفاق افتاد.

وی افزود: ترامپ که به عنوان قاتل شناخته می‌شود، سعی کرد رهبری و هژمونی رو به افول آمریکا را با صدور فرمان‌های شوک‌آور اقتصادی به صدر جهان بازگرداند. وی همچنین به نیابتی بودن خاستگاه‌های ملت‌های مقاومتی و وابستگی فکری متقابل آنها و ایران اشاره کرد و برخی رهبران و فرماندهان مقاومت را در جنگی ترکیبی به تهدیدات وجودی متهم کرد.

وی ادامه داد: ترامپ همانند بوش پسر گفت که "جهان یا با ماست یا باید روی صندلی داغ ما بنشیند."؛ همزمان ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای B۵۲ را با جنجال رسانه‌ای به منطقه فرستاد و مکرر اعلام کرد که اگر ایران به الگوی آمریکایی نپیوندد، با بمب‌ها مواجه خواهد شد.

زارعی افزود: ترامپ سعی کرد با افکار عمومی ایران، منطقه و جهان ارتباط برقرار کند و به مرجع خبری در امور ایران تبدیل شود، اما این صحنه تنها یک قمار بود. صحنه دیگر را اما امام حکیم ما آرا است. جنگ امروز ما جنگ بین حکمت و میلیتاریسم است؛ این مادر جنگ‌ها است. حکمت ایرانی و اسلامی، عقل و حکمت را بر جنجال رسانه‌ای و ترکیبی ترامپ غلبه داد و نشان داد که اینجا جمهوری اسلامی ایران است، نه جمهوری دلقک‌ها یا جمهوری زلنسکی.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری مانند همیشه با زبان عقل و فطرت با مردم سخن گفت و امر انسانی و فطری دفاع را به بین‌الاذهانی‌ترین موضوع در سپهر ایران، منطقه و جهان تبدیل کرد. رئیس‌جمهور مکتبی نیز این امر عقلی و فطری را پی گرفت و بیان کرد که درخواست مذاکره با غلط‌های اضافی آمریکا منافاتی ندارد. در ضلع دیگر، سرلشکر باقری و همراهانش به میدان آمدند و امکانات دفاعی ملت را از زیر زمین تا روی زمین، دریا و آسمان به رخ دشمن کشیدند و گفتند: "تهدید کنید، تهدیدتان می‌کنیم. تهدیدتان را عملی کنید، تهدیداتمان را عملی می‌کنیم. به امنیت ملی ما تعرض کنید، به امنیت ملی‌تان تعرض می‌کنیم."

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی دیگر، برای اولین بار بیش از ۴۰۰ نفر از دگراندیشان وطن‌خواه به میدان آمدند و اعلام کردند که به برخی سیاست‌های حاکمیت اشکال دارند، اما در ایده وطن به هر شکل ممکن علیه تجاوز آمریکایی‌ها در صف واحد ایستاده‌اند. این سیاست شرافتمندانه داخلی با حفظ امانت از سوی وزارت خارجه به مسقط و رم برده شد و نتیجه آن را دیدیم.

زارعی گفت: برای اولین بار در سال‌های اخیر ما برای مذاکره مذاکره نکردیم، ما پیشرفته‌تر شدیم. طرح پزشکیان عراقچی قطعاً از طرح روحانی ظریف پیشرفته‌تر است، اکنون ما فقط مذاکره را مذاکره کردیم.

وی گفت: اینجا سخن از تدبیر حکیم و ملت رشید در مقابل کارت‌های قمارباز است و اگر تا آخر به ندای حکیم گوش دهیم، هرگز قاتل بر حکیم پیروز نخواهد شد.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار