در نشست خبری دبیر مطرح شد؛

اولویت‌ها و خط قرمزهای سی‌ونهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران

نشست رسانه‌ای سی‌ونهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور مهدی آذرپندار دبیر این رویداد برگزار شد.

به گزارش ذاکرنیوز، نشست رسانه‌ای سی‌ونهمین جشنواره فیلم کوتاه تهران پیش از ظهر امروز یکشنبه ۳۰ مردادماه با حضور مهدی آذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و دبیر این رویداد در باغ زیبا تهران برگزار شد.


در ابتدای این نشست آذرپندار مطرح کرد: به سیاق همیشگی توضیحاتی درباره آمار و اعداد و ارقام جشنواره بیان می‌کنم. ما سعی کردیم امورات جشنواره را با تأکید سازمان سینمایی و حکمی که زودتر از دوره‌های گذشته برای من صادر شد، زودتر آغاز کنیم. این جشنواره امروز بین‌المللی ترین رویداد سینمایی ایران است. برای این رویداد معتبر باید از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی کرد. جلسات ستاد جشنواره از سال گذشته آغاز شد و تصمیم‌گیری درباره زمان و فراخوان جشنواره در دستور کار قرار گرفت.


وی ادامه داد: در قدم اول سعی کردیم زمان برگزاری را ثابت کنیم. سال گذشته جشنواره از ۲۷ تا ۲ مهر بود. از این جهت که این رویداد سال گذشته در تقویم جشنواره‌ها قرار گرفت، احساس کردیم این تاریخ بین‌المللی باید ثابت شود و به یک تاریخ ثابت برسیم. این تاریخ برای آن زمان فیکس شد. در قدم بعدی فراخوان را زودتر اعلام کردیم. فراخوان ملی و بین‌المللی همزمان منتشر شد. در بحث فراخوان، سیاست‌های کلی جشنواره را اعلام کردیم که همان سیاست‌های کلی انجمن بود و بعدها در سند تحول انجمن هم آورده شد. توجه به بحث تنوع، از طریق فیلمسازی در ژانرها سیاست اصلی بود که سعی کردیم بگوییم اولویت ما در انتخاب آثار، فیلم‌هایی با استاندارد بالا و در قالب ژانر است.


روی خط قرمز زمان‌بندی مقرر ایستادیم


آذرپندار ادامه داد: فصل تراکم تولید فیلم کوتاه از فروردین تا مرداد است و تلاش کردیم با اعلام زودتر فراخوان، سیاست‌ها را زودتر اعلام کنیم تا شاید آثار در جشنواره راحت‌تر پذیرفته شوند در نتیجه این اتفاق زودتر افتاد. امسال ۲۸ فروردین سایت را برای دریافت آثار باز کردیم و تا پنجم مرداد این مهلت وجود داشت که تمدید هم نشد. با اینکه تا الان اصرارهایی وجود داشته و از طرق مختلف این خواسته را گفته‌اند اما سعی کردیم روی خط قرمز خودمان بایستیم و فیلمی خارج از زمانبندی مقرر تاکنون پذیرفته نشده و نمی‌شود. بعد از بسته شدن سایت با یک افزایش آثار در حوزه داخلی مواجه بوده‌ایم که ۱۹۹۶ اثر ثبت شده در جشنواره داریم. در بخش داستانی ۱۳۶۴ اثر، در بخش مستند ۲۶۱ اثر، در حوزه آثار تجربی ۲۶۴ اثر و در بخش پویانمایی ۱۰۷ اثر به دست ما رسیده است.


این گزارش تکمیل می‌شود…

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار