انحصار موجب رکود و مرگ است

معاون استاندار فارس با بیان اینکه انحصار موجب رکود و مرگ است و اگر فضای رسانه‌ای دچار انحصار شود، قطعا شاهد آسیب‌های جبران ناپذیری خواهیم بود، لزوم ایجاد فضای رقابتی در جریان رسانه‌ای را ضرورت دانست.

به گزارش ذاکرنیوز، نشست هم‌اندیشی شامگاه دوشنبه با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، مدیرکل حوزه هنری فارس و مدیر فرهنگی - هنری آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با مدیران رسانه و عکاسان در مورد نقش عکس و کاریکاتور و فضاهای جدید در رسانه های فارس - رسانه در بحران های امنیتی - مشکلات رسانه‌ها در راه تحقق جهاد تبیین برگزار شد.

در این نشست پیرامون نقش رسانه در مدیریت بحران، راهکار‌های بهبود ارتباط مدیران و دستگاه‌های دولتی با رسانه‌ها و ارتقای کیفیت فعالیت‌های رسانه‌ای و مسائل و مشکلات عکاسان خبری، مباحثی مطرح و خبرنگاران و عکاسان خبری حاضر در این جلسه بر لزوم باز کردن فضای رسانه برای طرح دیدگاه‌ها، نقدها، نظرات فعالان این عرصه و انعکاس مسائل و مطالب مطرح شده از سوی مردم تاکید کردند.

توجه به اقتصاد رسانه، ارتقای آگاهی مدیران و مسئولان در بحث اهمیت رسانه و کارکرد اثرگذار آن در جهاد تبیین و پیشگیری و مدیریت بحران‌های مختلف، لزوم بازنگری در قوانین رسانه، تسهیل فعالیت رسانه‌ها توسط دولت بدون تلاش برای دولتی کردن رسانه‌ها، بهبود ارتباط بین دستگاه‌های مختلف و مسئولان با رسانه برای پاسخگویی به مطالبات مردم و توجه حدی به اقتصاد رسانه و فعالان رسانه، به ویژه در باب تسهیل در تامین و به روز رسانی تجهیزات، تسهیل در موضوع حضور رسانه و به خصوص عکاسان خبری در رویداد‌های مختلف، ایجاد انسجام برای اطلاع رسانی مطلوب و به هنگام در زمان وقوع حوادث بخشی از مطالب مطرح شده از سوی خبرنگاران و عکاسان حاضر در این جلسه بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در این جلسه ضمن تاکید براینکه همه مسائل و دیدگاه‌های طرح شده در این جلسات هم‌اندیشی، مد نظر قرار گرفته و تا حد امکان دنبال خواهد شد، تاکید کرد که تکرار مسائل از سوی رسانه اثرگذاری را ارتقا خواهد بخشید و این جلسات برای بهبود و افزایش تاثیرگذاری رسانه‌ها است.

اسماعیل محبی‌پور ضمن یادآوری اینکه برای ایجاد همدلی و همراهی بیشتر بین فعالان رسانه، می‌توان جلسات هم‌اندیشی هفتگی را راس ساعتی مشخص به میزبانی استانداری برگزار کرد، این اقدام را گامی برای افزایش اثربخشی رسانه و فعالیت‌های رسانه‌ای، ارزیابی کرد.

وی گفت: رسانه‌های رسمی باید با ارائه تحلیل و بررسی‌های عمیق و بهره‌مندی از نخبگان و فرهیختگان به سمت نقد‌های منصفانه و ارائه راهکار‌ها و راهبرد‌ها حرکت کنند.

محبی‌پور با بیان اینکه انحصار موجب رکود و مرگ است و اگر فضای رسانه‌ای دچار انحصار شود، قطعا شاهد آسیب‌های جبران ناپذیری خواهیم بود، لزوم ایجاد فضای رقابتی در جریان رسانه‌ای را ضرورت دانست و گفت: برای رسیدن به فضای رشد باید از انحصار عبور کنیم، زیرا با شکست آن، بالندگی و رشد محقق می‌شود.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه دولتی‌ها باید تسهیل گر فعالیت‌های مردمی و جهادی باشند، عنوان کرد: اگر دولتی‌ها به سمت متولی گری بروند، قطعا به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید، در حوزه رسانه نیز باید شرایط به گونه‌ای باشد که رسانه‌ها مردمی شوند و دولتی نباشند.

محبی‌پور با بیان اینکه یکی از نقاط ضعف رسانه‌های فعال در فارس را نبود انسجام بین آن‌ها دانست و با اشاره به لزوم پاسخگویی به دلیل این مشکل، یکی از رنج‌های فارس را مطلوب نبودن سطح همکاری بین بخش‌های مختلف برشمرد و گفت: بکی از علل کاهش توفیقات همین رویکرد و مطلوب نبودن سطح همکاری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه معتقدم هر حرف، سخن و هنری از رسانه‌های ایرانی شنیده شود بهتر از رسانه‌های بیگانه است، گفت: رسانه‌های ایرانی فارغ از هرگونه گرایشی دارای نقطه اشتراک تعصب وطن پرستی «هستند، لذا حتی اگر اشتباهی هم انجام دهند باید از شکایت و برخورد با آن‌ها پرهیز کرد.

محبی‌پور همچنین نقد و تحلیل را از عوامل رشد در عرصه‌های مختلف دانست و عنوان کرد: رسانه‌ها متناسب با نقش خود کمک کنند تا در دوران گذار مدیریتی کشور و شکل گیری نسل جدید از مدیران، از مرحله کوتوله گی عبور کنیم.

وی با تصریح بر این نکته که در این مسیر نگاه من به عنوان معاون استانداری حذفی نیست بلکه رویکرد ایجاد فضای رشد و بالندگی است، خاطرنشان کرد: از آنجا که امروز در بخش اطلاع رسانی دچار ضعف و نقصان هستیم، پس باید رسانه‌ها آنچه حق مردم و حاکمیت است را با صداقت و شفافیت بیان کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در خصوص کارکرد رسانه‌های غیر رسمی که بعضا بدون شناسنامه بوده و اقدام به نقد و تحلیل‌های سطحی می‌کنند، گفت: رسانه‌های رسمی باید با ارائه تحلیل و بررسی‌های عمیق و بهره مندی از نخبگان و فرهیختگان به سمت نقد‌های منصفانه و ارائه راهکار‌ها و راهبرد‌ها حرکت کنند و در این مسیر هم آموزش دهند و هم آموزش پذیر باشند.

محبی‌پور با اشاره به نقش، اهمیت و ظرفیت رسانه‌ها در عرصه تصمیم سازی و تاثیرگذاری گفت: رسانه‌ها از این ظرفیت وجودی در ابعاد مختلف استفاده کرده و در تاثیرگذاری خود شک نکنند.

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از تسنیم، در این جلسه پیشنهاد محبی‌پور در خصوص برگزاری نشست‌های هفتگی با حضور فعالان رسانه مورد استقبال حاضران قرار گرفت و قرار شد که این جلسات ساعت 16 تا 18 دوشنبه‌ها در استانداری فارس برگزار شود.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار