به گزارش ذاکرنیوز ، بیتالله برقراری در جلسه شورای اداری لرستان در سالن جلسات استانداری، با بیان اینکه حوزههای اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار داشت: حوزههای اجتماعی توجه به تودههای مردم و رفاه و امنیت اجتماعی آنها دارند.
وی با بیان اینکه یکی از حوزههای اجتماعی اصالتدار، بیمههای اجتماعی است، افزود: بیمههای اجتماعی با مردم سر و کار دارند و امنیت آینده آنها را تضمین میکنند.
برقراری با تاکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی برای این موضوع اهمیت ویژه ای قائل است، بیان کرد: در کشور 18 صندوق بیمه اجتماعی داریم.
وی با بیان اینکه الگوی حرکت نظام اسلامی مبتنی بر عقلانیت و عدالت است، عنوان کرد: در قانون اساسی این مولفهها دیده شده و اصل 29 قانون اساسی تاکید بر همگانی بودن بیمه دارد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه دولت مکلف است که با همکاری و مشارکت خود مردم بیمه را همگانی کند، تصریح کرد: در چشمانداز بیست ساله کشور نیز توجه به مردم دیده شده است.
برقراری با بیان اینکه برای مستقر کردن عدالت اجتماعی مولفههای زیادی وجود دارد، افزود: یکی از این مولفهها گسترش چتر بیمه است و بنابراین صندوق بیمه اجتماعی با الگوگیری از اهداف بلند نظام مقدس اسلامی و اصل مترقی قانون اساسی که در اصول متعدد به ویژه اصل 29 قانون اساسی به آن اشاره کرده است، این صندوق ایجاد شده است.
وی با اشاره به تاسیس صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر در سال 1384، بیان کرد: در کشور شناخت کافی از این صندوق برای مردم ایجاد نشده در حالی که این مشمول حال جامعه هدف نیست و مشمول حال مسئولان هم هست و عدم شناخت کافی آنها را نیز داریم و لذا باید فعالیت های این صهدوق را تبیین کنیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه این صندوق علاوه بر روستاییان و عشایر به شهرهای کمتر از 20 هزار نفر جمعیت هم خدمات ارائه می دهد، افزود: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر تمامی خدماتی را که بیمه تامین اجتماعی دارد به افراد تحت پوشش خود ارائه میدهد.
وی با اشاره به دریافت مستمری بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی به افراد تحت پوشش، عنوان کرد: نقل و انتقال سوابق از سازمانهای دیگر به این صندوق امکانپذیر است و درمان نیز هم توسط سازمان بیمه سلامت انجام میشود.
برقراری با بیان اینکه دولت در سایر صندوقهای بیمه سهم خود را پرداخت میکند، افزود: در این صندوق هم دولت کارفرما است چون کشاورزان و عشایر همه تولیدکننده هستند و در توسعه روستایی و اقتصادی کشور نقش دارند و دولت رابطه کارفرمایی با آنها دارد.
وی با تاکید بر اینکه روستاییان و عشایر وفاداران نظام هستند، بیان کرد: اینها در دوران دفاع مقدس وفاداری خود را به نظام اسلامی اثبات کرده و 11 هزار شهید تقدیم نظام کردهاند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه این صندوق را نظام جمهوری اسلامی برای جامعه هدف تاسیس کرده است، عنوان کرد: جامعه هدف این صندوق 30 میلیون نفر از روستاییان و عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت هستند.
وی با اشاره به اینکه حداقل سن عضویت در این صندوق 18 و حداکثر 50 سال است، بیان کرد: از عمر این صندوق 17 سال میگذرد و قبل از استقرار دولت مردمی سیزدهم یک میلیون و 200 هزار نفر تحت بیمه شده فعال تحت پوشش داشته است.
برقراری با بیان اینکه به همت مسئولان در یک بازده زمانی یکساله مقرر شده است که یک میلیون بیمه شده جدید معادل 10 سال گذشته جذب صندوق نماییم، تصریح کرد: این امر در دولت سیزدهم قابل تحقق است، چرا که حمایتهای لازم را از این صندوق دارند.
وی با بیان اینکه تا پیش از این در صندوق سطوح درآمدی را بالا نبرده بودند که امسال با حمایت دولت افزایش 60 درصدی اتفاق افتاد و بودجه صندوق به طور کامل از سوی دولت پرداخت شد، عنوان کرد: در هر استان ظرفیتهای بسیار بزرگی داریم که اگر در قالب شورای هماهنگی کمک کنند شاهد تحولات عظیمی در این صندوق خواهیم بود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه ما باید با بیمه کردن روستاییان و عشایر جلوی فقر مطلق را بگیریم، افزود: این نقش حاکمیتی ماست ونقش دوم ما ثبات و پایداری صندوق است که خوشبختانه ثبات آن یک به 10 است یعنی در مقابل هر 10 نفر ورودی یک نفر بازنشستگی داریم.