به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرنگار تسنیم از بیرجند، سید محمدرضا هاشمی صبح امروز یکشنبه در کارگروه اشتغال استان خراسان جنوبی اظهار داشت: اشتغال روستائیان به ویژه روستاهای مرزی، فارغالتحصیلان دانشگاهی با کمک شرکتهای دانشبنیان و حفظ اشتغال موجود باید در اولویت قرار گیرد.
به گفته وی اشتغال در روستاها باید مختص روستائیان ساکن در روستاها باشد و همه دستگاههای اجرایی موظف به همکاری با گروههای جهادی هستند.
استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: پروندههای مربوط به دریافت تسهیلات باید بعد از تکمیل شدن در اختیار بانکها برای پرداخت تسهیلات قرار گیرد.
هاشمی متذکر شد: همه مصوبات این کارگروه باید اجرایی شوند و مدیران دستگاههای اجرایی هم باید به موضوع صرفه جویی انرژی توجه ویژه کنند و پروژههای قابل افتتاح در دهه فجر را دستگاهها مشخص کنند و روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی نیز باید تقویت شوند.
افزایش 15 درصدی سهم اشتغال خراسان جنوبی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد: با دستور استاتدار 15 درصد به سهم اشتغال استان برای ایجاد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی افزوده شد.
مهدی جعفری گفت: خراسان جنوبی، رتبه سوم کل اشتغال و رتبه دوم اشتغال فارغالتحصیلان را داشته و حدود 22 درصد در زمینه تعهد اشتغال کل و 24 درصد در اشتغال فارغالتحصیلان رشد داشتهایم.
93.9 درصد صحتسنجی اشتغال در استان انجام شده
مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی نیز از ثبت بیشترین میزان ثبت اشتغال توسط بهزیستی و ورزش و جوانان خبر داد.
غلامرضا اشرفی گفت: شهرستانهای بیرجند، قاینات و سربیشه به ترتیب رتبههای اول تا سوم اشتغال در استان را داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: 93.9 درصد از طریق پیامکی و تلفنی صحت سنجی اشتغال در استان انجام شده و بیشترین میزان صحتسنجی اشتغال را شهرستان طبس به خود اختصاص داده است.
اشرفی تصریح کرد: ایجاد اشتغال منوط به دریافت تسهیلات نیست و اگر کسی ایجاد اشتغال کرده اما تسهیلات درخواست نکرده باشد هم باید در سامانه مورد نظر آن را ثبت کند.
45 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شده است
مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: تاکنون 679 طرح برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی شده که به 260 پرونده در مجموع 45 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی متذکر شد: 20 میلیارد تومان در یک ماه گذشته در حوزه مشاغل خانگی توسط بانک های عامل تسهیلات پرداخت شده که بیشترین آن در شهرستانهای قاینات، طبس و زیرکوه بوده است.
اشرفی با بیان اینکه اشتغال باید واقعی باشد، افزود: تسهیلات مورد نظر باید در جای خودش هزینه شود و اگر انحرافی وجود داشته باشد باید به کارگروه استان گزارش شود.
به گفته وی در جلسه گذشته 13 مصوبه داشتیم که همه آنها اجرا شده و تا پایان آذر ماه باید تا 50 درصد تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت شود.
مدیرکل تعاون، کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اساس دستور استاندار 15 درصد به سهم اشتغال فارغ التحصیلات استان افزوده شده است.