به گزارش ذاکرنیوز، عزیز نوری در گفتوگو با تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه اعتبارات ویژهای در زمینه به روزرسانی تجهیزات فنی و حرفهای به استان اختصاص داده شده است، اظهار داشت: سه میلیارد تومان تنها به کارگاههای برق و جوشکاری که بیشترین متقاضی را دارند اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه جزو استانهایی است که از نظر تجهیزاتی بیش از 70 درصد به روز است عنوان کرد: کارگاهها به ویژه در بخش مکانیک و برق خودرو مجهز هستند و خودروهای ایرانی و چینی مورد آموزش و تعمیر قرار میگیرند.
نوری با اشاره به اینکه نخستین مرکز متمرکز مهارتهای ساختمانی در استان در سال 1383 راهاندازی شد و تاکنون بیش از 24 هزار نفر در صنعت ساختمان گواهینامه مهارت دریافت کردهاند، عنوان کرد: از 24 هزار نفر دارای گواهینامه 18 هزار و 600 نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه برای اقشار مختلف جامعه آموزش وجود دارد و محدودیتی برای معلولان نیست، گفت: یکی از مزیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای نبود محدودیت سنی است و از 16 سال به بالا میتوانند برای دریافت آموزش مراجعه کنند.
نوری با اشاره به اینکه اکنون 118 کارگاه فعال دولتی در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: ظرفیت هر کارگاه 20 نفر است، اما در برخی رشتهها همچون پکیج هر چند نیاز روز است متقاضی کمتری وجود دارد.
وی با بیان اینکه تمام افرادی که برای دریافت مدرک به آموزش فنی وحرفهای مراجعه میکنند ملزم به پذیرش آنها هستیم افزود: براساس تفاهمنامه سه جانبه برای پروژههای پتروشیمی استان باید 2500 نفر آموزشهای فنی و حرفهای را بیاموزند، زیرا تأکید شده از افراد بومی استفاده شود.