«آمادگی نرم‌افزاری» ارتش و تغییر موضع دشمن از جنگ به صلح

تلاش دشمن در 4 دهه اخیر برای خدشه در آمادگی‌های نرم‌افزاری ارتش شکست خورده، آمادگی‌هایی که اینک موضع دشمنان را از جنگ‌ به صلح تغییر داده است.
- اخبار حوزه امام و رهبری -

به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از گروه امام و رهبری خبرگزاری تسنیم، محمدکاظم انبارلویی، تحلیل‌گر و فعال سیاسی در یادداشتی که به صورت اختصاصی در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار داده، به تحلیل مفهوم «آمادگی نرم‌افزاری» در بیانات اخیر امام خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) پرداخته است. 

متن این یادداشت به شرح زیر است:

«امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در دیدار فرماندهان نیروهای مسلح به مناسبت سال جدید، بر اهمیت آمادگی‌های نرم‌افزاری در کنار آمادگی‌های سخت‌افزاری تأکید کردند. ایشان دو موضوع مهم را به عنوان شاخص آمادگی نرم‌افزاری مطرح فرمودند:  

1. ایمان به هدف و مأموریت‌های خود  

2. یقین به حقانیت مسیر پیش‌رو

طبق اصل 143 قانون اساسی، ارتش جمهوری اسلامی ایران، وظیفه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران را برعهده دارد. همچنین، وفق اصل 144 قانون اساسی، ارتش جمهوری اسلامی، ارتشی مکتبی و مردمی است و باید افراد شایسته‌ای را به خدمت بپذیرد که به اهداف انقلاب اسلامی مومن و در راه آن فداکار باشند.

کشور ایران، تنها کشور جهان است که دو ارتش و دو سازمان نظامی دارد. ارتش جمهوری اسلامی در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از این دو سازمان نظامی است که انقلاب اسلامی با تکیه بر آنها بیش از چهار دهه است که به حیات الهی خود ادامه می‌دهد.  

شروط پنج‌گانه مقابله با تهدید نرم‌افزاری دشمن

ارتش جمهوری اسلامی در جنگ‌ گروهک‌ها در اوایل انقلاب و پس از آن در جنگ تحمیلی، دوشادوش سپاه و بسیج، افتخارات عظیمی را در پاسداشت مرزهای سرزمینی و عقیدتی نظام آفریده است که در تاریخ ایران و جهان، نظیر ندارد. ارتش، قهرمانان و پهلوانانی را در عرصه‌ ایثار و فداکاری در تاریخ معاصر ایران عرضه کرده است که چهره‌های اسطوره‌ای آن‌ها هرگز از یاد ملت ایران محو نخواهد شد. شهدایی چون محمدولی قرنی، منصور ستاری، علی صیاد شیرازی، عباس بابایی، حسن اقارب‌پرست، عباس دوران، احمد کشوری، حسین لشکری، مصطفی نامجو، جواد فکوری و مصطفی اردستانی، حسن آبشناسان و... هرکدام یک تاریخ حماسه، ایثار و فداکاری در راه استقلال، عزت و عظمت کشور ایران هستند. آنها با اهدای خون خود، سند آزادی و رهایی ملت ایران را از دست خون‌خواران جهانی و دشمنان قسم‌خورده نظام، امضا کردند. شهدای ارتش جمهوری اسلامی از وجب به وجب خاک ایران محافظت کردند و نگذاشتند تجزیه ایران که در زمان پادشاهان جور و ستم قاجار و پهلوی صورت گرفت، تکرار شود؛ چراکه آموزه‌های اسلام و قرآن در خون و پوست و گوشت و استخوان آنها ریشه دوانده بود. آنها نمونه‌های اعلایی از مسلمان بودن و متعهد بودن به آموزه‌های الهی را نشان دادند. ایمان به خدا و توکل به او در وجودشان موج می‌زد و یقین، ایمان، اراده و شجاعت خود را در میدان نبرد، نشان دادند.

امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در قامت فرمانده کل قوای کشور، یک فقیه حکیم و اسلام‌شناس است. امامین انقلاب اسلامی بیش از چهار دهه است که در جایگاه فرماندهی کل قوا کشور را اداره می‌کنند. امروز ارتش جمهوری اسلامی، قدرتمندترین ارتش منطقه و جزو پنج کشور اول به لحاظ آمادگی و قدرت‌نمایی است. این آمادگی در سایه قدرت نرم‌افزاری است که در تمامی سازه‌های انسانی و رده‌های نظامی کشور ساری و جاری شده. 

امروز جبهه مقاومت در منطقه به دلگرمی و پشتوانه قدرت ارتش جمهوری اسلامی ایران است که می‌جنگد. اکنون آمادگی نرم‌افزاری در جامعه ما و در میان ملت‌مان بسیار بالا است و این آمادگی در ارتش و سپاه به مراتب بیشتر است. امروز آسمان ایران، زمین ایران و دریاهای ایران، کاملا امن است و ارتش نشان داده که اگر دشمن یک وجب به آنها نزدیک شود، بی‌درنگ در آنجا حاضر خواهد بود.

تلاش دشمن در 4 دهه اخیر برای مخدوش ساختن آمادگی‌های نرم‌افزاری ارتش شکست خورده است. ارتش جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که در ارتقای آمادگی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خود حتی یک لحظه غفلت به خرج نمی‌دهد. مانورهای اخیر در دو ماه آخر سال 1403 به گونه‌ای برگزار شد که سایه تهدیدهای بالقوه و بالفعل دشمن را برای همیشه دفع کرد و امروز هیچ قدرتی در جهان جرات تهدید جمهوری اسلامی ایران را ندارد. اینک قدرت ارتش ایران به حدی رسیده است که ترامپ در نامه اخیر خود به فرماندهی کل قوا گفته است: "من رئیس‌جمهور صلح هستم، نه رئیس‌جمهور جنگ!" رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیرشان با فرماندهان نیروهای مسلح، یک دستور کار جدی در اتاق فکر ارتش محسوب می‌شود. این رهنمودها پایه بازخوانی و بازتولیدی نو در قدرت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

اولویت‌های «دفاع نرم‌افزاری» در گفت‌وگو با بیژن مقدم

امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) همچنین در جریان دیدار با مردم تبریز به مناسبت یوم‌الله 29 بهمن، باب اندیشیدن به تهدیدات نرم‌افزاری دشمن را باز کردند و به مردم و جامعه نخبگی و نظام دانایی کشور هشدار دادند. امت حزب الله چند بار هجوم نرم‌ دشمن را با بصیرت و دانایی وصف‌ناشدنی خود پاسخ گفت و توطئه‌های دشمن را در فتنه‌های 78، 88، 98 و 1401 به باد فنا داد. 

تا زمانی که مفاهیمی مانند ایثار، شجاعت، مساوات، مواسات، عدالت و صداقت به عنوان یک گفتمان سیاسی، اخلاقی و فرهنگی در رگ‌های حیات فکری جامعه ایران در جریان است، دشمن از مانورهای براندازی نتیجه‌ای نمی‌گیرد. مردم حواسشان به رسانه‌های دشمن در کوچک‌نمایی پیشرفت‌ها، منفی‌نمایی تصمیمات مسئولان نظام و بزرگ‌نمایی دشمنان است و فریب تبلیغات آنها را نمی‌خورند.»

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار