به گزارش سایت خبری تحلیلی ذاکرنیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرزاد ارشادی، امروز در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه 2000 واحد صنعتی در استان پروانه بهرهبرداری دریافت کردهاند، گفت: 80 درصد مشکلات تولیدکنندگان استان به دریافت تسهیلات بانکی مربوط میشود.
نایب رئیس خانه صنعت چهارمحال و بختیاری، افزود: در سالهای اخیر تسهیلات بانکی به بخش خصوصی بهصورت قطرهچکانی پرداخت شده و عملکرد سیستم بانکی در حمایت از فعالان اقتصادی ضعیف بوده است.
ارشادی همچنین به مشکل دریافت مابهالتفاوت هزینه برق واحدهای تولیدی با عنوان حق ترانزیت از اردیبهشت سال جاری اشاره کرد و توضیح داد: محصولات واحدهای تولیدی با قیمت برق همان زمان فروخته شده و دریافت هزینه مازاد به این واحدها خسارت زیادی وارد میکند. این موضوع باید پیگیری شود، چرا که در برخی استانها شورای انرژی عدم پرداخت این مابهالتفاوت را اعلام کرده است.
فضلالله رحمتی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، با اشاره به سهم اشتغال استان در بخشهای مختلف گفت: 39 درصد اشتغال استان در حوزه صنعت، 13 درصد در کشاورزی و 48 درصد در خدمات است.
وی همچنین اعلام کرد: سال گذشته 450 میلیون دلار کالا از چهارمحال و بختیاری با مبدأ کارتهای بازرگانی صادر شده است.
رحمتی با تأکید بر مصرف پایین آب در بخش صنعت استان گفت: تنها 1.5 درصد آب استان در صنعت مصرف میشود، در حالی که بخش کشاورزی 92.5 درصد آب را استفاده میکند.
محمود حبیبیان، رئیس اتاق اصناف شهرکرد نیز، با اشاره به وجود 53 هزار واحد صنفی و 58 اتحادیه صنفی در استان گفت: بخش اصناف بیشترین اشتغالزایی را در استان ایجاد کرده است.
وی خواستار حضور استاندار در جمع بازاریان شد و تأکید کرد: مشکلات فناوران 2 در شهرکرد باید تعیین تکلیف شود، زیرا این موضوع باعث گلایههای بسیاری در بین متقاضیان شده است.