200 کد رشته جدید به رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزوده شد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه عناوین رشته‌های مهندسی این دانشگاه به مهندس حرفه‌ای تغییر یافته است گفت: امسال 200 کد رشته جدید به رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزوده و برخی از رشته‌ها حذف شد.

به گزارش ذاکرنیوز، ابراهیم صالحی‌عمران ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک دانشگاه مأموریتی است اظهار داشت: این مرکز آموزش عالی دارای مأموریت‌های مشخصی است و وظیفه تربیت نیروهای تکنسین و فنی برای بخش‌های مختلف اقتصادی جامعه دارد.

وی باتأکید بر توجه به برنامه‌های کمی و کیفی آموزش‌های مهارتی تصریح کرد: اساس برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای از لحاظ کمی و کیفی توسعه آموزش‌های مهارتی است که نیاز نیروی انسانی را در بازار کار مبنا قرار داده می‌شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از افزایش کد رشته محل در این دانشگاه خبر داد و بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی جدید 200 کد رشته محل جدید در سال تحصیلی جدید به رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزوده و برخی رشته‌ها که نیاز جامعه نیست حذف می‌شود.

صالحی‌عمرانی اضافه کرد: در این راستا برنامه‌های درسی متناسب با نیاز بازار کار در حال تغییر و تحول است و تعدادی از رشته‌های جدید متناسب با نیاز استانی، آمایش سرزمینی و آمایش آموزش مالی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه تأکید این دانشگاه بر درس‌های عملی و کارگاهی است خاطر نشان کرد: این دانشگاه حدود 40 تا 50 درصد ساعت درسی دانشجویان به‌صورت عملی و کارگاهی ارائه می‌دهد و با دانشگاه‌های دیگر متفاوت است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، یکی از برنامه‌های مهم این مرکز آموزش عالی را تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها دانست و افزود: 3 هزار و 400  آزمایشگاه در کشور فعال است که در سال‌های اخیر به‌روزرسانی و محیط عملی خوبی برای دانشجویان به وجود آمده است.

صالحی‌عمرانی با بیان اینکه بیماری کرونا، وضعیت آموزش را دگرگون و به‌سمت آموزش‌های الکترونیکی و مجازی هدایت کرده تصریح کرد: در این راستا سعی شده با استفاده از شیوه‌های جدید آموزش‌ها ارائه شود.

وی باتأکید بر این نکته که در شیوه عملی نیاز به راهکارهای جدیدی در شرایط کرونایی است گفت: آموزش در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در آینده نیز به صورت ترکیبی مجازی و حضوری است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، از توانمندسازی اعضا هیئت علمی و کادر آموزشی این دانشگاه خبر داد و افزود: در این راستا استادان برای تکمیل دوره‌های مهارتی به خارج از کشور اعزام می‌شوند.

صالحی‌عمرانی ، توجه به توسعه خوابگاه دانشجویی را یکی از برنامه‌های دیگر دانست و تصریح کرد: ضمن توجه به توسعه مراکز رفاهی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای به بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی توجه ویژه شده است.

وی با بیان اینکه 181 دانشکده در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای است خاطر نشان کرد: 160 هزار دانشجو در دوره‌های کارشناسی ، کاردانی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور تحصیل می‌کنند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از افزایش پنج رشته جدید در سال تحصیلی جدید در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: با توجه به اینکه بیشتر درس‌های این دانشجویان عملی است 60 تا 70 درصد این افراد پس از پایان تحصیلات جذب بخش‌های خصوصی ، خوداشتغالی و کارآفرینی می‌شوند.

راه‌اندازی سرای دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای بوشهر

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان بوشهر هم به اشاره به ویژگی این مرکز آموزش عالی افزود: سرای دانشجویی دانشکده امام خامنه‌ای بوشهر در زمینی به مساحت 2 هزار متر مربع در 3 طبقه با ظرفیت 200 دانشجو مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

 اکبر منصوری نسب هزینه اجرا و تکمیل سرای دانشجویی دانشکده امام خامنه‌ای بوشهر را 3 میلیارد تومان دانست و افزود: اکنون دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای کنگان و امام خامنه‌ای بوشهر 2 هزار و 850 دانشجو دارد و دارای 37 رشته در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی است.

وی با بیان اینکه 60 درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان بوشهر مرد و 40 درصد زن هستند گفت: کرونا برای آموزش‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان بوشهر یک فرصت است و نگاه این دانشگاه این است که با توجه به واکسیناسیون آموزش‌ها به صورت ترکیبی برگزار کند.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار