2 میلیون و 550 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان مرکزی انجام شد

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: 2میلیون و 550 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان مرکزی انجام شد.

به گزارش ذاکرنیوز، علی صفری ظهر امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: خرداد ماه امسال دو میلیون و 550 هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده است که نسبت به اردیبهشت ماه 3 درصد کاهش و میزان جوجه‌ریزی در کشور در خردادماه 16 درصد نسبت به اردیبهشت ماه کاهش داشته است.

وی افزود: نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد کاهش جوجه‌ریزی در استان وجود داشته است با توجه به کاهش مصرف مرغ در این زمینه مشکلی وجود ندارد بلکه مازاد هم داریم ولی نگرانی ما برای تیرماه است چراکه در خردادماه واحدهای تولیدی نهاده در اختیار داشتند اما در تیرماه ذخیره نهاده‌ای وجود ندارد و باید با دریافت تسهیلات اقدام به تامین نهاده شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: تاکنون از 15 هزار میلیارد تومان، 4 هزار میلیارد تومان تسهیلات جذب شده است و در جذب رتبه 17 کشور را در اختیار داریم که این نشان می‌دهد سرعت جذب ما در بانک کم است.

صفری بیان کرد: متاسفانه سرعت پرداخت بانک‌هایی مانند بانک کشاورزی به شدت پایین است و زمان صرف استعلامات می‌شود در حالی که بهتر است که در این دوره به ضمانت‌ها اکتفا شود.

وی ادامه داد: مقرر شده است صادرات دام زنده آزاد شود و با توجه به انباشت دام در استان مرکزی سهمیه خوبی دریافت می‌شود، اگر صادرات شیرخشک آزاد شود مشکلی در بحث شیر وجود ندارد.

نرخ تنزیل 15 درصد سالیانه اوراق خزانه اسلامی افزایش یابد 

"علی حبیبی کمیجانی" مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی در این جلسه اظهار داشت: نرخ تنزیل 15 درصد سالیانه اوراق خزانه اسلامی افزایش یابد که در این زمینه مکاتباتی انجام شده و نیاز است ضرایب مالیاتی که توسط کمیسیون مربوطه تعیین می‌شود به سود تبدیل و ضریب آن تعدیل شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی عنوان کرد: در حوزه پذیرش هزینه تنظیم اظهار نامه مالیاتی نیز مشکلی وجود ندارد و هزینه آن قابل قبول است و نرخ حفظ قدرت خرید 15 درصد به 18 درصد بود که مشکل حل شد و 18 درصد سال گذشته درحال اجرا است.

وی در خصوص مشکل پایانه فروشگاهی و دستگاه‌های کارت خوان استان بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در این زمینه مشکل رفع شده است و در این زمینه مشکلی وجود ندارد. 

مستهلک بودن ماشین آلات سبب بروز مشکلات در تولید کمی و کیفی می‌شود 

" منوچهر توسطی" رئیس خانه صنعت، معدن وتجارت استان مرکزی در این نشست با اشاره به اینکه اگر پول و ثروت در بخش تولید مورد استفاده قرار گیرد بهترین فرصت سرمایه گذاری شکل می‌گیرد، اظهار داشت: در سال‌های اخیر به جهت تحریم و کاهش ارزش پول ملی امکان جایگزینی ماشین آلات نو در صنایع کمتر بوده و اکنون که این فرصت فراهم شده باید از آن به نحو مطلوب استفاده کرد، مستهلک بودن ماشین آلات سبب بروز مشکلات در تولید کمی و کیفی و به ویژه در قیمت تمام شده می‌شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در خصوص تبصره شش قانون بودجه 1401معافیت شرکت‌های دانش بنیان از مالیات، عنوان کرد: باید قانون بودجه معافیت از مالیات شرکت‌های دانش بنیان اصلاح و در تولید کنندگان انگیزه تولید ایجاد شود.

توسطی تصریح کرد: حمایت دولت از شرکت‌های دانش بنیان بسیار خوب است اما نمی‌توان مسیر خطوط داخلی را متوقف کرد تا جایی که این شرکت‌ها از معافیت مالیاتی خارج شوند، و نیاز است بند ص تبصره شش قانون بودجه 1401 به یک و چهار کاهش پیدا کند.

در خصوص فروش اجباری باید بازرسی‌های سختگیرانه اعمال شود 

"جمشید زند" رئیس اتاق اصناف استان مرکزی در این جلسه در خصوص فروش اجباری کالاهای غیرضروری به همراه کالاهای اساسی توسط برخی از شرکت‌ها اظهار داشت: برخی از شرکت‌ها مانند تولیدکنندگان روغن ماشین، لاستیک، برخی مواد غذایی و غیره برای فروش کالای خود  یک سبد کالایی از کالاهای پرمصرف و فاقد مشتری تهیه می‌کنند که این اقدام برای فروشندگان و کاسب‌ها ضررآفرین است.

وی افزود: در خصوص فروش اجباری باید بازرسی‌های سختگیرانه اعمال شود و اتاق اصناف برای این شرکت‌ها مراتب قضایی و قانونی را اجرا کند.

40 درصد سهم تسهیلات یارانه‌ای استان تا روز گذشته برای 1700 متقاضی جذب شد 

"داریوش عظیمی" سرپرست بانک کشاورزی استان مرکزی هم در این نشست اظهار داشت: فعالان حوزه کشاورزی و دامداران در استعلام‌ها دریافت تسهیلات یارانه‌ای با مشکل مواجه هستند که این امر سبب کندی در روند پرداخت تسهیلات شده است که برای رفع این مشکل اشتشهاد محلی توسط کارشناس جهاد کشاورزی کافی است.

وی افزود: به جهت تسریع در پرداخت تسهیلات یارانه‌ای در حوزه دامداری و کشاورزی چک برگشتی در نظر گرفته نمی‌شود و اگر دامدار بدهی غیرجاری معوقه دارد این معوقه لحاظ نمی‌شود.

سرپرست بانک کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: 40 درصد سهم تسهیلات یارانه‌ای استان تا روز گذشته برای هزار و 700 متقاضی جذب شده و رتبه استان در جذب تسهیلات به 15 رسیده است.

 عظیمی خاطرنشان کرد: اولویت اصلی بانک کشاورزی برای پرداخت تسهیلات، زنجیره تولید است و تلاش براین است رتبه استان در پرداخت تسهیلات یارانه تک رقمی شود.

وی بیان کرد: در جهت کمک و تسریع در پرداخت تسهیلات به کشاورزان باید در شهرستان‌ها روزانه نشست‌های در این زمینه برگزار شود و در صورت وجود مشکل موارد به استان ارجاع داده شود.


اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار