به گزارش ذاکرنیوز، عینالله کشاورز ترک در گفتوگو با تسنیم در قزوین با اشاره به وضعیت اختلافات کارگری و کارفرمایی حوزه روابط کار استان در سال 1401 اظهار داشت: در 9 ماهه سال جاری 4100 فقره پرونده اختلاف کارگر و کارفرما در هیئتهای تشخیص و حل اختلاف اداره کار استان قزوین تشکیل شده که 1300 پرونده به سازش ختم شده است.
وی با بیان اینکه در 9 ماهه امسال 1750 دادخواست شکایت کارگری و کارفرمایی توسط هیئت حل اختلاف وصول شده است، اضافه کرد: در همین رابطه 1466 فقره رأی صادر شده که 31.8 درصد از این آرا به سازش بین کارگر و کارفرما منجر شده است. در مجموع هم پرونده اختلافات بین کارگر و کارفرما در استان قزوین نسبت به مدت مشابه سال قبل 14 درصد کاهش یافته است.
کشاورز ترک ادامه داد: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون تعدادی از پروندههای هیئت تشخیص و حل اختلاف اداره کار استان به دیوان عالی عدالت اداری ارجاع شده که در 70 درصد موارد آرای هیئتهای یادشده مورد تأیید قضات دیوان عالی عدالت اداری قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: برنامه ما برای کاهش ورودی پروندههای اختلاف کارگری و کافرمایی برگزاری جلسات هماندیشی با تشکلهای کارگری و کارفرمایی به صورت سهجانبه یعنی با حضور ادارهکل کار و نمایندگان تشکلهای یادشده است و در ضمن برای مراجع حل اختلاف کارگری کلاسهای آموزشی برگزار میکنیم تا در حد ممکن پروندهها به سازش ختم شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین هم با اشاره به هزینههای سنگینی که پرداخت حق بیمه بیکاری به دولت تحمیل میکند، گفت: در همین راستا امسال دستورالعمل اشتغال مجدد مقرریبگیران بیمه بیکاری برای صرفهجویی در مصارف صندوق بیمه بیکاری اجرایی کردیم و به این ترتیب بیکارشدگان از مشاغل مختلف باید به سرعت صاحب شغل شوند.
کارگر و کارفرما لازم و ملزوم یکدیگرند
کشاورز ترک افزود: همچنین میانگین زمان رسیدگی به پروندههای بیمه بیکاری در استان قزوین حدود 10 درصد کاهش یافته است و هیئت اندیشهورز حوزه کارگری و کارفرمایی هم در راستای بهبود عملکرد حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری فعال شده است.