به گزارش ذاکرنیوز ، امید احمدی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: رسالت اصلی امور اقتصادی و دارایی استان خوزستان امر سرمایهگذاری، فرصتهای سرمایهگذاری و موضوع بحث کلان اقتصادی استان خوزستان است.
وی با بیان اینکه مرکز خدماتی استان مغفول مانده بود، گفت: پرتال سرمایهگذاری استان خوزستان راهاندازی شد و در حال حاضر10 فرصت خارجی در این پرتال بارگذاری شده است و همچنین قرارداد 60فرصت سرمایه گذاری در پنج بخش از جمله انرژی، آب، کشاورزی، میراث فرهنگی و صنعت منعقد شده است که پیمانکار آنها در حال اجرای طرحها هستند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به اینکه اطلس اقتصادی استان در دست تدوین است، گفت: ظرفیتهای اقتصادی خوزستان با این اطلس به سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی معرفی میشود.
وی در ادامه افزود: ظرفیتهای اقتصادی در هر منطقه خوزستان با سه زبان در دست تدوین است که با راه اندازی این اطلس شرایط برای جذب سرمایهگذاران بسیار هموار خواهد شد.
احمدی در ادامه با بیان اینکه استان خوزستان، استان پر ظرفیتی است اگر بتوانیم این ظرفیتها را بالقوه کنیم کارهای بسیاری انجام میشود درباره عملکرد استان در بحث اقتصاد بیان کرد: استان خوزستان در حوزه اقتصادی در رتبه 27 قرار داشت که در طی هفت ماهه اخیر با اقدامات انجامشده به رتبه 15 کشور رسیده که در این باره جهشی 45 درصدی داشته است.
وی با بیان اینکه در بحث اعتبارات تبصره 18 قانون بودجه سال 1400، استان خوزستان رشد 104 درصدی داشته است گفت: با وجود هزار و دویست و نود و سه میلیارد تومان به استان، هزار و سیصد و چهل و پنج میلیارد تومان پرداختی داشتهیم که برای 2538 هزار نفر اشتغالزایی شده است.
وی در ادامه افزود: این میزان اشتغالزایی بدون اعتبارات نفتی است و با احتساب طرحهای نفتی میزان اشتغالزایی حاصل از اعتبارات تبصره 18 به بیش از 4500 نفر می شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به طرح مولدسازی گفت: 22 بهمن امسال فاز مولدسازی در استان خوزستان رونمایی میشود تا همه مردم بتوانند به بحث مولدسازی داراییهای دولت دسترسی داشته باشند.
وی در ادامه گفت: تا به امروز در استان خوزستان 126 ملک به ارزش تقریبی دو هزار میلیارد تومان شناسایی شده که از این تعداد 58 ملک برای دریافت مجوز کمیسیون ماده 5 معرفی شدهاند تا تغییر کاربری تجاری پیدا کنند.
وی در ادامه درباره اعتبارات استان خوزستان گفت: در بحث اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استانی پنج هزار و پانصد میلیارد اعتبار استانی داشته در بحث اعتبارات هزینهای هزار و پانصد میلیارد است که با احتساب سایر ردیفها، مجموع ردیفهای بودجهای 8 هزار و صد میلیارد تومان است. که تا به امروز در این زمینه در بحث اعتبارات تملکی 50درصد از محل نفت تامین شده و نیز 28 درصد از محل استانی و همچنین در خصوص اعتبارات هزینهای تا به امروز در بخش حقوق و مزایا 85 درصد و در بخش سایر هزینه 79 درصد تخصیص داده شده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان در ادامه با اشاره به فرار مالیاتی گفت: با راه اندازی سامانه مودیان مالیاتی و صندوق فروشگاهی مطئنا تا پایان شهریور ماه سال 1402 فرار مالیات ما به حداقل میرسد. طبق بررسیهای کارشناسان ما 85 درصد جلوی فرار مالیاتی گرفته میشود.
وی در ادامه گفت: با رصد تراکشهای مالیاتی قریب به 6هزار مودی در استان خوزستان شناسایی شده که تا به امروز هیچ مالیاتی پرداخت نکرده اند.