جدیدترین فرضیه ها درباره کیک‌های مشکوک

به گزارش خبرنگار اجتماعی ذاکرنیوز، امروز صبح در یکی از مدارس منطقه ۱۴ شهر تهران دانش‌آموزی پس از خرید کیک از بوفه مدرسه‌ متوجه یک قرص داخل آن شد، پس از مراجعه به مدیر مدرسه این مورد را فوراً به تعزیرات تهران اطلاع داده شد و در حال پیگیری است.

  

مدیر این مدرسه اظهار کرد: یکی از دانش‌آموزان مدرسه با در دست داشتن کیکی که از بوفه مدرسه تهیه کرده بود ادعا کرد پس از باز کردن پلمپ کیک متوجه قرص شده است.

  

مدیر مدرسه ادامه داد: هنوز مشخص نیست که این اتفاق یک شیطنت از سمت دانش‌آموزان بوده و یا واقعا چنین موردی پیش آمده است.

  

او افزود: هم‌اکنون تعزیرات تهران با حضور در مدرسه در حال پیگیری ماجرا هستند.

وی با بیان اینکه طبق جدیدترین اطلاعات، شبکه‌ای خارج از خط تولید و توزیع اقدام به جاسازی قرص در کیک‌ها کرده است، تصریح کرد: هنوز مشخص نیست دقیقاً در کدام استان‌ها کیک‌های آلوده به قرص وجود دارد.

 در ادامه دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در ادامه موضوع جاسازی قرص در کیک‌ها را یک "مسئله امنیتی" توصیف کرد و گفت: به نظر می‌رسد افرادی به دنبال تخریب صنعت غذا یا تشویش اذهان عمومی هستند و این موضوع باید توسط نهادهای امنیتی پیگیری شود.

 

مغازه‌ای با تاکید بر اینکه جاسازی قرص در شبکه توزیع قانونی همچون شرکت‌های پخش و شبکه‌های مویرگی کارخانه‌ها اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: جاسازی قرص بیشتر در کیک‌های لایه‌ای با بسته‌بندی‌های آسان‌تر اتفاق افتاده است.

 

وی همچنین تاکید کرد که امکان ندارد قرص‌ها در خط تولید وارد کیک‌ها شده باشد، چرا که با حرارتی که در زمان پخت کیک وجود دارد، قرص‌ها حتما از بین‌ می‌روند یا تغییر شکل می‌دهند.

 

در ادامه دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران در پاسخ به اینکه تاکنون چقدر کیک آلوده به قرص از بازار جمع آوری شده است، اظهار کرد: تاکنون بیشتر گزارشات در شبکه‌های مجازی بوده و چند گزارش هم از وجود قرص در کیک از مدارس رسیده که به گفته مسئولان آموزش و پرورش، این کیک‌ها خارج از بوفه مدارس خریداری شده است.

 

مغازه‌ای در ادامه از مصرف‌کنندگان کیک‌های خوراکی خواست به بسته‌بندی کیک‌ها دقت کنند که حتماً از خود شرکت‌های تولیدی، شبکه توزیع قانونی و در فروشگاه معتبر توزیع شده باشند و بسته‌بندی آن‌ها سالم باشد.

 

مغازه‌ای با بیان اینکه وزارت بهداشت بروز هرگونه مسمومیت در اثر استفاده از این قرص‌ها را تکذیب کرده است، گفت: بحث قاچاق به عنوان هدف جاسازی قرص در کیک‌ها مطرح نیست، چرا که تاکنون آزمایش‌ها نشان داده قرص‌های جاسازی شده، قرص‌های معمولی خانگی بوده و اثری از ترامادول و راوانگردان در آن‌ها پیدا نشده است.

 

به گزارش ذاکرنیوز،‌ در روزهای گذشته عکس و فیلم‌هایی مبنی بر وجود قرص‌ در کیک‌های بسته‌بندی منتشر شد که در پی آن صبح پنجشنبه کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاکید بر این‌که این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله‌ عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده‌،‌ موارد مطرح شده‌ جاسازی قرص در کیک‌ها را مربوط به بیش‌ از ۱۰ شرکت تولید کیک عنوان کرد و گفت که "قاعدتا این‌که یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو  استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه اما آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود."

 

در این رابطه محمدرضا مرتضوی - رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران - نیز با تاکید بر این‌که جاسازی قرص از نظر فنی نمی‌تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده کیک‌های آلوده به قرص خبر داد و گفت که اگر از این انبارها کیکی توزیع شده باشد، از بازار جمع‌آوری شده است.

 

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف سیستان و بلوچستان نیز اعلام کرد که عوامل توزیع کیک‌های حاوی قرص شناسایی شده‌اند.

اگر خوشت اومد لایک کن
0
آخرین اخبار